Krém na ruce SOS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12550
30.12.16 23:05
@Aries6 píše:
Taky jsem hledala nějaký funkční krém. Ale mazat se pořádně můžu jen na noc, jinak celý den pořád ruce nějak močím - nádobí, úklid,…
Ale na noc se mažu SOS krémem od Cien z Lidlu. Je to skoro jak vazelína a fakt mi to pomáhá. Ruce mám jinak šmirgl a taky mi praskají.

Ten je dobrý, je vážně skoro jako vazelína. Mě teda po čase začal alergizovat, což je škoda, měla jsem ho ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
30.12.16 23:09

Mám taky problém v zimě ruce mi celé praskají, letos jsem objevila zimní krém od Baley v Dm a je úžasný, stojí 30 kč a je jak vazelína ale rychle se vpíjí :palec: chce to mazat opravdu pořád, ješte používám na noc bavlněné rukavice, dám mega vrstvu krému, natáhnu rukavice a ráno mám ruce dokonale zhydratované a prasklinky jsou pryč :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
30.12.16 23:37

Zkoušela jsem už všechno možné, ale nic nepomohlo, každou zimu do krve.. ale nějaké časté mazání, to není pro mě, nesnesu ten pocit ulepených rukou, takže namažu a hned utírám ruce do ručníku.. na noc rukavice, to bych neusnula :lol: záděry mám teda celoročně, ruce mám vážně ošklivý, asi se s tím budu muset smířit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
30.12.16 23:43

@Ni.kolinka17 Nevím, jestli se ještě prodává, ale kdysi jsem si kupovala v lékárně kalciovou mast. Trpěla jsem v zimě na suché hřbety rukou, vždycky mi zčervenaly, praskaly… Tahle mast zabrala okamžitě, namazala jsem na noc a ráno byly ručky krásně hebké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9192
30.12.16 23:43

@Tamtama Mám to podobné, mažu si je jen večer, přes den mi to strašně vadí. Jako že mám ruce příšerné, bych se i smířila, kdyby mi tak nevadilo, když se jimi něčeho dotknu, ohýbám je… (mám je strašně vyschlé nejvíce v kloubech mezi články prstů), je to hnusný pocit. Vadí mi i se jich dotknout, nebo když si třeba oblékám kabát, mikinu… a natahuji rukávy přes ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
30.12.16 23:47

Mě vyhovuje čisté bambucke máslo- jen se teda hůř nanáší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
30.12.16 23:51
@Lollitka píše:
@Tamtama Mám to podobné, mažu si je jen večer, přes den mi to strašně vadí. Jako že mám ruce příšerné, bych se i smířila, kdyby mi tak nevadilo, když se jimi něčeho dotknu, ohýbám je… (mám je strašně vyschlé nejvíce v kloubech mezi články prstů), je to hnusný pocit. Vadí mi i se jich dotknout, nebo když si třeba oblékám kabát, mikinu… a natahuji rukávy přes ruce.

A nebylo by lepsi se naucit fungovat s namazanymi rukami? Clovek toho ve skutecnosti snese… Mne staci, kdyz mi oschne kuze na loktu a boli to.

• Citovat
  • Upravit
76918
30.12.16 23:57

@Kriss Tina @eviska22 lipobaze je bezkonkurenčně nejlepší, ale je na předpis od kožního lékaře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9192
30.12.16 23:58

@Tunrida No já vím, že by to asi bylo lepší, ale přijde mi, že pak vše upatlám (oblečení, obrazovku mobilu, klávesnici…), tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
31.12.16 00:24

@Tunrida to se nenaučím, prostě mi to vadí, jak všechno, na co sáhnu, je upatlané

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
31.12.16 00:48

Po umyti na jeste mokry ruce trochu oleje, olivovy, kokosovy, nebo karite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
31.12.16 02:38

Já mám dobrou zkušenost se zimním krémem od Yves Rocher. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
31.12.16 08:44

Já dám vždy na noc rukavice a krém na ruce od Oriflamu a když je nejhůř tak jejich zázračný kelímek. Na rukavice se dá zvyknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
31.12.16 08:54

Mám to samé, jen ne na bříškách, ale na kloubech a mezi prstama, do krve popraskané, nepomáhalo prakticky nic, no a letos jsem dostala Super kokos s rakytníkem, mazala jsem na noc, je to vlastn olej a po třech dnech uplně super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
31.12.16 11:57

@stinga muze je predepsat jakejkoliv doktor, me ji predepisuje pediatricka, kdyz tam du s malym a dycky si necham napsat o baleni vic abych mela i pro sebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí