Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Semtex no, já jsem taky team máslo, jak jsem psala, dělám jen pár druhů v základním množství (a půlku toho pak rozdám), tak mě to nezruinuje. To byla jenom odpověď na to, že je ten cenový rozdíl minimální. No někdy ne, pokud někdo kupuje deset kostek a rozdíl je pade na jedné, tak třeba i dle tohohle rozhodne. Nepíšu o sobě, taky zastávám názor, že chci-li ušetřit, udělám toho míň, ale při zachování kvality. Ale někteří tak uvažují, no.
Taky jsem tým jen máslo. Ať je to těsto nebo krém. O nepečeném nemluvě.
@ugluk jj, to znám, je to případ tchyne. Ma proste a jednoduše radost, ze je to levný, tak nakoupí tu heru v akci a i si ji zamrazi, i když zrovna peníze na jídlo tak úplně řešit nemusí a třeba psu kupuje zásadně prémiové granule a dost si na tom zakládá ![]()
@Semtex no tak prémiové jídlo pro mazlíčka znám. U nás má kočka jednoznačně nejdražší jídlo v přepočtu na kilo. Ale já jí to složení fakt hlídám, aby měla vše potřebné. To už ale odbočuji od původního tématu diskuse
@kata02 píše: Více
Taky z hery normalne pecu, i van. cukrovi a vsrm chutna, ale do kremu bych dala maslo.
Nejsrm tedy zadna cukrarka, ale dela se i tzv nastavovany krem - van. puding a vyhnetnout, ci jak se to rika, s maslem, ne?
@Semtex píše: Více
No, takhle přicházím k Heře já, přijede táta, že ji někde měli za skvělou cenu, tak mi taky pár kostek vzal
A vždycky jsem ji zpracovala a vždycky se to snědlo, takže tak ![]()
Jinak mám pocit, že jedna z nejdražších vánočních surovin jsou rybí vnitřnosti
Srovnatelné s lososem ![]()
@Semtex píše: Více
Mam to uplne stejne jako tvoje tchyne - jsou proste veci, ktere neprekousnu, tzn.,ze zasadne nekupuju uz z principu predrazeny at uz potraviny nebo veci a trebas te hery, kdyz je za polovicni cenu nez bezne, nakoupim trebas 4 ks.
A psa krmim superpremiovym krmivem bez obilovin, pac je to masozravec. Ale zase taky si dam praci abych koupila za co nejlepsi cenu, jsem pak se sebou spoko, a ne se chovat jak hejl.
Jednou jsem do krému Heru dala, ale mně to teda nechutnalo. Stejně tak mi ale moc nechutnají krémy z másla. Kvůli alergikovi v rodině musím péct těsto na cukroví z Hery (to bych ale pekla i tak) a krémy dělám veganské na bázi kokosového mléka z plechovky a rozmixovaných kešu. Za mě bych tu Heru klidně dala do těsta - pokud je to nějaké aromatičtější těsto, tak já to osobně nepoznám, jestli je z Hery nebo másla (kromě vanilkových rohlíčků, tam to poznat jde).
@ugluk píše: Více
Mám mlíčí, jikry i lososa. Losos je asi levnější. ![]()
@Havlova píše: Více
No já si myslím
Fakt jako pomalu pětikilo za kilo vnitřností? A sto pade za kilo hlav? Jako fakt toho odpadu, co se vyvaří a vyhodí, děda rybář to házel do popelnice, aby mu to v koši nezasmrádlo.
My jedeme ráno pro kapra atd. To jsem zvědavá, kolik bude platit. Vždycky si bere na vývar další hlavy a vnitřnosti. Aby toho bylo víc. Co někdo jiný odmítne.
@ugluk píše: Více
Hlavu nevím, tu nechci. Za jikry a mlíčí ano. Čisté jikry a mlíčí. Bez nich polévka není ono. Jednou do roka jsem holt rozmařilá. ![]()