Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
U nás se maluje a výtvarničí na běžném dětském stolečku z Ikey… Ten specializovaný na výtvarku mi nepřijde praktický z hlediska místa - i když se složí stojan, špatně se na něm bude třeba hrát pexeso…
Nemáme tolik místa, abychom mohli pořídit stolečky dva (a vzhledem k mladšímu prckovi se takovéhle aktivity u nás musejí odehrávat na stolečku, ne na zemi), takže vyhrál univerzální.
Ale jinak jsou oba moc krásné - pokud máš dost místa a hodláš se tomu s malou věnovat hodně intenzivně, určitě to bude fajn ![]()
Ikeu už máme v pokojíčku, zatím leží ladem a čeká…
a tenhle (nebo klidně druhý z Ikei) bych právě dala blíž do centra dění - abych nepanikařila, když pastelka opustí papír a míří si to po podlaze ke stěně ![]()
jen se mi nechce ten první přenášet…je fakt, že možná kouknu po nějakém, co bude opravdu po zaklopení jako deska stolu, rovný… pexeso taky můžu a i na tu modelínu to bdue lepší. A hrozně se mi líbí i ty magnety - to na normálním stolku zase vyžaduje nějaké doplňující ntabulky… budeme si skládat a bude nám krásně ![]()
Taky máme klasický dětský stoleček z Ikey se dvěma židličkama, nejen u něj malujeme, ale i modelujeme, lepíme, stříháme… Často tam s malou sedím i já, kreslíme a vyrábíme spolu, což by u těch tvých nešlo.
Mymáme taky klasiku z Ikei
Není to drahá záležitost a u těchle mi přijde malá pracovní plocha
Ale taky se mi líbí ![]()
Ahoj, prosím o radu - chtěla bych koupit pod stromeček stolek na kreslení - já jsem do kreslení blázen a tajně doufám, že bude i moje dcera
Zatím má necelý rok a půl, bude se spíš dívat na mě, nebo mi sedět na klíně a čmárat si. Ale lepší koupit něco většího a případně počkat, než aby jí to bylo za rok malé. A super mi přijdou držáky papíru, aby se nezvezl. Napadl mě třeba tenhle stolek, může na něm i modelovat, jíst, vařit… dala bych jí ho do obýváku, aby mě všechny tyhle „špinavé“ aktivity nemusely děsit, že se odehrávají na konferenčním stolku, nebo podlaze.
Vede tenhle, crayola je dobrý výrobce i pastelek pro nejmenší:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
nebo tenhle, je ale asi menší, od 2 let
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Co vy na to? Jak se maluje u vás? Je to podle vás kravina a zbytečně vyhozené peníze? Díky předem za názory