Křest - jsem proti!

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6096
27.2.12 22:40
papavlinka33 píše:
papavlinka33 píše:
Vy tady snad všichni věříte že Marie počala z ducha svatého? Nebo věříte jen něčemu, spíš tomu co se vám zrovna hodí do krámu, to by bylo trochu pokrytectví ne? Sorry za OT, ale když už jsme u toho Ježíše nejde mi se nezeptat
No to se dalo čekat že na tuto otázku mi žádnej věřící neodpoví. Odpověď je totiž logická a ta je v rozporu s vírou takže raději neodpovídáme?

Já jsem odpovědět chtěla, ale moc jsem nepochopila, na co se vlastně ptáš? Ano, jakožto věřící jsem přijala to, že Marie počala z Ducha Svatého.

• načítám...
2182
27.2.12 22:40
Lenczii píše:
Víš, zajímavé je, že se ti líbí jen ty komentáře, které s tebou souhlasí. A ostatní zde osočuješ z nadávek a kdesičeho a přitom se vyjadřují ve vší slušnosti..

ve vsi slusnosti? tak asi neumim cist!!!

• načítám...
10178
27.2.12 22:42
papavlinka33 píše:
papavlinka33 píše:
Vy tady snad všichni věříte že Marie počala z ducha svatého? Nebo věříte jen něčemu, spíš tomu co se vám zrovna hodí do krámu, to by bylo trochu pokrytectví ne? Sorry za OT, ale když už jsme u toho Ježíše nejde mi se nezeptat
No to se dalo čekat že na tuto otázku mi žádnej věřící neodpoví. Odpověď je totiž logická a ta je v rozporu s vírou takže raději neodpovídáme?

Ano věřím, nečetla jsem celou diskusi, takže promiň, nemohla jsem reagovat dřív. Hodně věcí postrádá logiku. A víra je víra od toho, že člověk něčemu věří a ne dokažte mi to a pak budu věřit :roll:

• načítám...
27.2.12 22:44
martext píše:
Bábi Zlopočasná píše:
martext píše:
tAK TOHLE JE UZ TROSICKU MOC!!!!!
stale tady pisete, jak napadam a urazim verici. Ale to jen vy me stale napadate a nerespektujete, ze vidim zlo v te vasi cirkvi. Je mi z vas na bliti :poblion: :poblion: :poblion:
Jak me vubec muzete soudit a smyslet jaka asi jsem??? Jen proto, ze se mi hnusi svate obrazky a ukrizovany jezis?????
a takhle me pomlouvat a odsuzovat? to vam ta vase vira dovoluje?
Stydte se Panbickarky!!! a do pekel s vama!!!! :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:Doufam ze admin tuhle trapnou diskusi brzy uzavre
Tvoj manzel musi byt fakt svaty … alebo strasne naivny, ked si trufa priviest Ta k svojej rodine.
Tebe sa hnusia svate obrazky, mne sa hnusia ludia co sa im hnusi viera … ktora viac urazame?
a taky se mi hnusis ty!!!! :poblion: :poblion: :poblion:

Vies ze to beriem skoro ako pochvalu? Vysmievas sa viere. Vysmievas sa veriacim. Urazas ludi ktori si dovolia verit v Boha a nesuhlasit s Tebou. Netusis nic o viere a este sa tym chvastas ked vieru napadas. Sama seba si zhodila tvrdenim ze najkrestanskejsie mesto sveta je Jeruzalem - a napriek tomu si myslis ze mas patent na rozum.
Ale vsak hod sa na zem a kop nozickami.
A nezabudni povedat manzelovi, ako strasne sa Ti hnusia veriaci, a teda aj on a zvlast jeho matka.
Aby si si nevydupala a nevyhadala skrz vieru rozvod … ale Ty vyzeras na to, ze potrebujes lekciu od zivota. Trochu sa obavam ze naozaj aj pride.

• načítám...
2182
27.2.12 22:45

Ja jsem ze zacatku verici respektovala, ale ted uz mam jiny nazor.
Ja tady neresim jestli je krteni dobre nebo spatne. Ale zatim me tady pobozni jen osocovaly a soudili za to, ze jsem vubec lezla do kostela a ze sem si to mela vyrikat se svym muzem, porad dokola!!!
Stalo se, uz to nezmenim, ale podle techto nazoru vericich uz vim, ze do tehle sekty fanatiku nechci aby me deti patrily.

• načítám...
6569
27.2.12 22:45
Lenczii píše:
papavlinka33 píše:
papavlinka33 píše:
Já jsem odpovědět chtěla, ale moc jsem nepochopila, na co se vlastně ptáš? Ano, jakožto věřící jsem přijala to, že Marie počala z Ducha Svatého.

Jako co jsi čekala, samozřejmě, že věřící křesťan věří i tomuto :)

• načítám...
2182
27.2.12 22:49
Bábi Zlopočasná píše:
martext píše:
Bábi Zlopočasná píše:
martext píše:
tAK TOHLE JE UZ TROSICKU MOC!!!!!
stale tady pisete, jak napadam a urazim verici. Ale to jen vy me stale napadate a nerespektujete, ze vidim zlo v te vasi cirkvi. Je mi z vas na bliti :poblion: :poblion: :poblion:
Jak me vubec muzete soudit a smyslet jaka asi jsem??? Jen proto, ze se mi hnusi svate obrazky a ukrizovany jezis?????
a takhle me pomlouvat a odsuzovat? to vam ta vase vira dovoluje?
Stydte se Panbickarky!!! a do pekel s vama!!!! :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:Doufam ze admin tuhle trapnou diskusi brzy uzavre
Tvoj manzel musi byt fakt svaty … alebo strasne naivny, ked si trufa priviest Ta k svojej rodine.
Tebe sa hnusia svate obrazky, mne sa hnusia ludia co sa im hnusi viera … ktora viac urazame?
a taky se mi hnusis ty!!!! :poblion: :poblion: :poblion:
Vies ze to beriem skoro ako pochvalu? Vysmievas sa viere. Vysmievas sa veriacim. Urazas ludi ktori si dovolia verit v Boha a nesuhlasit s Tebou. Netusis nic o viere a este sa tym chvastas ked vieru napadas. Sama seba si zhodila tvrdenim ze najkrestanskejsie mesto sveta je Jeruzalem - a napriek tomu si myslis ze mas patent na rozum.
Ale vsak hod sa na zem a kop nozickami.
A nezabudni povedat manzelovi, ako strasne sa Ti hnusia veriaci, a teda aj on a zvlast jeho matka.
Aby si si nevydupala a nevyhadala skrz vieru rozvod … ale Ty vyzeras na to, ze potrebujes lekciu od zivota. Trochu sa obavam ze naozaj aj pride.

Jak si vubec dovolujes mi tohle napsat?
Co jsi to za cloveka?
Co ti dava pravo me tak soudit?
Ty snad neco o mne vis?
Ty snad vis, co se mi v zivote prihodilo?
Tak nejdruiv se zamysli nad sebou a potom mi napis rozumnou odpoved!!!
A cim vic me budes urazet, i kdyz si myslis ze ne, tim vic budu urazet ja tebe.
Bohuzel tohle me zivot naucil. Chovej se tak jak se k tobe chovaji druzi.

• načítám...
6569
27.2.12 22:50
martext píše:
Ja tady neresim jestli je krteni dobre nebo spatne. Ale zatim me tady pobozni jen osocovaly a soudili za to, ze jsem vubec lezla do kostela a ze sem si to mela vyrikat se svym muzem, porad dokola!!!
Stalo se, uz to nezmenim, ale podle techto nazoru vericich uz vim, ze do tehle sekty fanatiku nechci aby me deti patrily.

Osočovali? Čím? Že byla chyba souhlasit se svatbou v kostele, protože tím přijímáš jistá pravidla? Tohle je osočování??? Promiň chováš se fakt jak rozmazlenec!!!

• načítám...
2458
27.2.12 22:51
Ester13 píše:
Lenczii píše:
papavlinka33 píše:
papavlinka33 píše:
Jako co jsi čekala, samozřejmě, že věřící křesťan věří i tomuto :)

Popravdě žádnou odpověď jsem nečekala jak se stalo původně, po tom jsem na otázku upozornila podruhé jsem už čekala přesně tu odpověď kterou jsem dostala. Takže díky.

• načítám...
2182
27.2.12 22:55
Ester13 píše:
martext píše:
Osočovali? Čím? Že byla chyba souhlasit se svatbou v kostele, protože tím přijímáš jistá pravidla? Tohle je osočování??? Promiň chováš se fakt jak rozmazlenec!!!

nejsem rozmazlena, jen jsem si prosla tvrdym zivotem, proto mam nazory za kterymi si budu stat. I kdyz se to nekomu libit nemusi.

• načítám...
27.2.12 22:56
martext píše:

Priprav sa na moznost ze tam patrit nakoniec mozu. Ten jeden moj farar z ateistickej rodiny bol z rozvedenej, takze vo viere nasiel istotu, ten druhy bol z fungujucej rodiny, fakt netusim aky mal dovod sfanatizovat sa.

A to ze si do kostola liezla sice bola chyba, ale teraz musis niest nasledky, dievca, nic v zivote nie je zadarmo. A len velmi malo veci sa plati peniazmi.

A mimochodom, naozaj si zmenila nazor na veriacich na zaklade diskusie, ktora Ti chcela pomoct ako vykorculovat z pruseru ktory si si sama privodila? K horsiemu? Takze co si chcela pocut? Ja verim v Boha, ale Ty mas pravdu, Boh neexistuje, krst je hlupost, ist do kostola je strata casu, prefackaj manzela aj svokru a pretoze Ty si povedala ze je nabozenstvo hlupost a Ty mas predsa pravdu tak ja viac do kostola nepachnem, obradne spalim krstny list a pojdem sa spolu s Tebou vysmievat tym, pre ktorych este viera nieco znamena?

• načítám...
2182
Ester13 píše:
Lenczii píše:
papavlinka33 píše:
papavlinka33 píše:
Jako co jsi čekala, samozřejmě, že věřící křesťan věří i tomuto :)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
50133
Lenkaamimi píše:
všechny normální mamčy sem ! která necháte polévat vodou lastní dítě od dědka, který bůhvíco dělá s malými chlapci za plentou ?

já nechtěla být ošklivá, ale když se tu do zakladatelky tak obouváte, tak jsem musela. církev je hnusná instituce a teď se do mě pusťte ! do mě !

Příspěvek upraven 27.02.12 v 16:20
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
10178
27.2.12 23:02
martext píše:
nejsem rozmazlena, jen jsem si prosla tvrdym zivotem, proto mam nazory za kterymi si budu stat. I kdyz se to nekomu libit nemusi.

Klííd, myslím, že nejsi jediná, on se život asi s nikým nemazlí, jen je na každém, jak se k tomu dokáže postavit. Tvoje rozhodnutí ti nikdo rozmluvit nemůže pokud ty sama nebudeš chtít, to je jasné. Neřekla bych, že jsi rozmazlená o tobě, stejně jako bych neřekla, že věřící jsou sekta fanatiků… Totiž co člověk to názor a to nějaký postoj, přece si neřekneš, ty jsi věřící, tak jsi špatný a ty nevěřící, tak jsi dobrý, pojď budem spolu kamarádit nebo jo?

• načítám...
27.2.12 23:04
martext píše:
Ester13 píše:
martext píše:

Verim ze pre Teba moze byt dovod preco neverit natolko osobny, ze ho tu nechces zdielat. To chapem. Ale nechapem ze si nam tu povedala ze sa Ti viera hnusi, ze kostoly neznasas, ze sa Ti hnusia veriaci a ze su veriaci rovnaka verbez ako fetaci, skinheadi a pankaci. Prepac, ale ako si cakala ze na toto veriaci zareaguju?

Ale ja Ta nesudim. Sama si napisala, ze kazda debata u vas doma konci hadkou. Tak si uvedom, ze sa takto mozete prehadat s odcudzeniu so vsetkymi moznymi nasledkami. Sama si napisala, ze je pre Tvojho chlapa tak dolezite vyhoviet matke, ze zacal pouzivat najtazsi kaliber, citove vydieranie. Tak ho dalej takymto sposobom stavaj proti jeho matke, a cakaj ktoru si vyberie az pojde do tuheho. A to ze TY nechces, aby Tvoje deti boli veriace vobec, ale vobec neznamena, ze veriace nakoniec nebudu. To vsetko sa stat nemusi, ale moze. A vsetko co som Ti chcela povedat bolo, aby si tuto MOZNOST vzala do uvahy. Plus to, ze mas dvoch chlapcov, ktori Ti jedneho dna privedu dve nevesty, ktore sa k Tebe mozu spravat tak ako Ty k svojej svokre, a ze Tvoji chlapci mozu zaujat postoj, aky uvidia ze zaujal ich otec. A preto som napisala, ze si koledujes o lekciu … lebo ja tam tu MOZNOST jasne vidim :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný