Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
martext píše:Ester13 píše:
Já, já, já, jenom já!!! Co když tvůj manžel fakt bude chtít děti seznámit s vírou? Vést je k ní? Je snad pro děti míň než ty?ano, JA,JA,JA a moje deti, Co je spatneho na tom, ze myslim na to aby muj zivot a zivot mych deti se uvadel dobrym smerem?
Tak dam jasne ultimatum, bud ja a deti nebo vira!!!
Ale pochybuji o tom, ze by je tim vedl, on sam do kostela nechodi a urcite fanatiky taky odsuzuje. Ale to uz jsem tu psala, nebudu se opakovat, kdyz se nekomu nechce cist cela diskuze a prijde si jen rypnout.
Dobrým směrem? O tom rozhoduješ Ty? to si už děláš srandu… Já nerýpu, já se děsím. Na začátku jsem tě ještě chápala, teď už ne. Promiň, ale jediný fanatik jsi tady Ty. Já jsem Židovka, můj partner je římský katolík a našeho syna seznámíme s veškerými světovými náboženstvími…
Já už jsem teda do týhle diskuze nechtěla zasahovat. Sice nejsem věřící, ale bude-li můj syn chtít chodit do kostela, tak s ním klidně pujdu i tu mši přetrpět, když mu to udělá radost.
Zakladatelko si drsná…mě teda věřící taky leččím hýbou žlučí, ale ty máš názor pomalu jak za Hitlera.
Co budeš proboha dělat, až některý z tvých kluků přijde s tím, že je sexuálně jinak orientovaný, necháš ho vykastrovat? Protože TOBĚ se to nebude líbit?
martext píše:Ester13 píše:
Já, já, já, jenom já!!! Co když tvůj manžel fakt bude chtít děti seznámit s vírou? Vést je k ní? Je snad pro děti míň než ty?ano, JA,JA,JA a moje deti, Co je spatneho na tom, ze myslim na to aby muj zivot a zivot mych deti se uvadel dobrym smerem?
Ale pochybuji o tom, ze by je tim vedl, on sam do kostela nechodi a urcite fanatiky taky odsuzuje. Ale to uz jsem tu psala, nebudu se opakovat, kdyz se nekomu nechce cist cela diskuze a prijde si jen rypnout.
Ak v chlapovi vyvolas pocit ze musi voci Tebe vieru obranovat, mozes v nom tym padom jeho vlastnu vieru posilnovat. Rozumnejsia cesta je ticha tolerancia a o viere moc nehovorit. Nezakazovat, nepripominat. Ked sa rozhodne detom nieco o viere povedat stat za nim. Nevyvolavat boje a cakat az to vysumi. Ked bude viera vzbudzovat doma emocie, neovplyvni len vztah Teba a muza, ale aj vztah deti a viera.
Je ale tiez pravda, ze som videla vlaznych krestanov, ktory s postupujucim vekom zacali brat vieru stale vaznejsie a vaznejsie. Pocitaj aj s tym.
Naozaj Ti tu nikto nechce nic zle. Iba z Tvojich prispevkov vychadzas ako fanatik prave Ty. ![]()
Ester13 píše:
Já nenapsala, že jsi, to bych si nedovolila! ale že se chováš jak… A v tomto případě fakt chováš, nezlob se! Protože Tě NIKDO NEURÁŽEL a cos byla schopná vyplodit na účet lidí, kteří jsou vini jen tím, že věří v Boha, Syna… No nic, nemá to smysl, nechci být hnusná, ale plno věcí se mne osobně fakt dotklo a to nejsem křesťan, byť věřící jsem…
A me se jako nemelo dotknout spousta veci tady???
Taky jsem nechtela byt hnusna, ale nektere prispevky me fakt nastartovali!!! ![]()
martext píše:jessikka píše:Ano, mam v sobe tezkou zast proti cirkvi, jojojjo, vim,buh me potresta…ivculka píše:To tady nikdo…
Tolik nenávisti??? Nechápu
Takze v Neho veris?
martext píše:Bábi Zlopočasná píše:Nechapu co si tim jako chtela rict,????martext píše:To by se vam hodilo co? Dalsi nevinne ovecky!!!Ja som svoju lekciu dostala, a fakt tvrdu. Vysledok je, ze z ateistky verim v Boha, ale neverim v cirkev svatu a vseobecnu. Ale to nie je predmet diskusie.
Tak na to zapomen!!!!! Detem vysvetlim jak se veci maji. A pokud jim bude tchyne nebo otec mastit do hlavy nesmysly o vire, zasahnu,
Doufam, ze lekci od zivota dostanes i ty sama. A az nekdy se stane neco, s cim nebudes souhlasit, tak si vzpomen na me. Ja bojuji za sebe a za sve deti!!!
Precitaj si este raz co si napisala „Detem vysvetlim jak se veci maji. A pokud jim bude tchyne nebo otec mastit do hlavy nesmysly o vire, zasahnu,“ Davaj pozor, aj ten najzamilovanejsi chlap si dovoli skakat po hlave len do urcitej miery.
Ako si myslis ze sa bude Tvojmu manzelovi pacit, ked zakrocis proti „masteni do hlavy nesmyslu o vire“?
Ester13 píše:martext píše:Dobrým směrem? O tom rozhoduješ Ty? to si už děláš srandu… Já nerýpu, já se děsím. Na začátku jsem tě ještě chápala, teď už ne. Promiň, ale jediný fanatik jsi tady Ty. Já jsem Židovka, můj partner je římský katolík a našeho syna seznámíme s veškerými světovými náboženstvími…Ester13 píše:
tak to se ma na co tesit!!! ![]()
Bábi Zlopočasná píše:martext píše:Takze v Neho veris?jessikka píše:Ano, mam v sobe tezkou zast proti cirkvi, jojojjo, vim,buh me potresta…ivculka píše:To tady nikdo…
to je jako vtip???
martext píše:Bábi Zlopočasná píše:to je jako vtip???martext píše:Takze v Neho veris?jessikka píše:Ano, mam v sobe tezkou zast proti cirkvi, jojojjo, vim,buh me potresta…ivculka píše:To tady nikdo…
Nie, som len alergicka na prehlasenia ateistov ze skoncia v Pekle, lebo neveria v Boha. Ako mozes skoncit v Pekle, ked na Peklo neveris?
A len tak mimochodom, aj ked v Boha neveris, mas v tomto momente vacsiu sancu dostat sa do Neba ako ja. Lebo Boh zavrhuje vlaznych veriacich ako som ja, ale az do smrti caka na neveriacich, ze obratia. Precitaj si pribeh o obrateni Savla na Pavla ![]()
Tak panbickarky ze me udelali fanatika
![]()
Aby se vam to jednou nevymstilo, ne ze bych vam to prala, ale stat se muze cokoliv, ze?
![]()
martext píše:Ester13 píše:tak to se ma na co tesit!!!martext píše:Dobrým směrem? O tom rozhoduješ Ty? to si už děláš srandu… Já nerýpu, já se děsím. Na začátku jsem tě ještě chápala, teď už ne. Promiň, ale jediný fanatik jsi tady Ty. Já jsem Židovka, můj partner je římský katolík a našeho syna seznámíme s veškerými světovými náboženstvími…Ester13 píše:
tak když jsme tak u toho, tak se to bude učit ve škole. co si pamatuju tak na základce v občanské nauce se náboženství probírá. Patří to k všeobecným znalostem.
martext celou dobu přemýšlím, co ti kdo v životě udělal tak strašného (a to fakt nerýpám, píšu v dobrém), že na tu víru reaguješ jak býk na červenej hadr.
A proc vlastne diskutujete z fanatikem???
Bezte si radeji precist bibli pred spanim a pomodlit se,
uz me pekne Se..te!!!!
Vsak pockejte az se na neco budete chtit zeptat, doufam, ze tady na emiminu, je vic takovych co jen rypaji a vyzivaji se vtom a pekne se vam to vrati.
Mě by jenom zajímalo, jak Martex zabrání klukům, aby věřili. Budou si tě určitě hodně vážit, když jim to budeš zakazovat
lucenka píše:martext píše:tak když jsme tak u toho, tak se to bude učit ve škole. co si pamatuju tak na základce v občanské nauce se náboženství probírá. Patří to k všeobecným znalostem.Ester13 píše:tak to se ma na co tesit!!!martext píše:Dobrým směrem? O tom rozhoduješ Ty? to si už děláš srandu… Já nerýpu, já se děsím. Na začátku jsem tě ještě chápala, teď už ne. Promiň, ale jediný fanatik jsi tady Ty. Já jsem Židovka, můj partner je římský katolík a našeho syna seznámíme s veškerými světovými náboženstvími…Ester13 píše:
to teda nevim kde, ale my to nemeli.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat