Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Lenkaamimi píše:
všechny normální mamči sem ! která necháte polévat vodou lastní dítě od dědka, který bůhvíco dělá s malými chlapci za plentou ?já nechtěla být ošklivá, ale když se tu do zakladatelky tak obouváte, tak jsem musela. církev je hnusná instituce a teď se do mě pusťte ! do mě !
jdes do toho dobrovolne?
![]()
parada, hned se citim o trosku lepe
![]()
Lenkaamimi píše:
všechny normální mamčy sem ! která necháte polévat vodou lastní dítě od dědka, který bůhvíco dělá s malými chlapci za plentou ?já nechtěla být ošklivá, ale když se tu do zakladatelky tak obouváte, tak jsem musela. církev je hnusná instituce a teď se do mě pusťte ! do mě !
Příspěvek upraven 27.02.12 v 16:20
Nezlob se, ale tohle bylo hodně hloupé. Sleduju diskusi celou dobu, nepřispěla jsem a vidím pravdu na obou stranách, ale to co jsi napsala je hnus ![]()
Trochu OT, ale já myslela, že Vánoce, Velikonoce, narozky atd neslaví je např sekty jako jehovisti a tak… Nebo správně by Vánoce neměli slavit i ateisti??? ![]()
Lenkaamimi píše:Alichi píše:pokud se Ti nezdá, že zakladatelku nikdo nenapadá, tak jsi to zrovna Ty. Pokud napíšeš svůj názor, ač je jakýkoliv, je to v normě. ale pokud píšeš člověku : " fanatizuješ, kopeš kolem sebe " dá už se to označit jako slovní napadání, nebo urážka. to jen takové malé školení asertivity. Pokud napíšeš : "mám z tebe pocit, že fanatizuješ a kopeš kolem sebe " , je to Tvůj pocit a ten nemusí být správný, což si každý může přebrat, ale pokud už jde o hodnocení člověka tzn : "hrotíš, fanatizuješ, kopeš kolem sebe " právě ses dopustila nepříjemného slovního napadení. no jo, kouzlo asertivity
Zakladatelko, já jsem diskuzi četla a reagovala jako spousta jiných a opravdu se mně nezdálo, že by tě někdo napadal - že tě nechápeme se nediv - řekla jsi tzv. „a“ (svatbou v kostele) a nechceš říct „b“ (křtem dětí). Přesto ti většina z nás - a to i věřících - řekla , ať děti nekřtíš - a to jsi chtěla slyšet, ne?
Hrotíš a fanatizuješ tu nejvíce ty. A neber to jako napadání. Kopeš kolem sebe, ale na nepravých místech.a funguje to.
jejda, to jsem i nejsem překvapená, kam se tady zase ubrala diskuze o víře. Hrůza. Ještě tak do toho přimíchat islám. Pak se nedivme, jak to ve světě vypadá, když o odmítání křtu se tu vede silně emotivní diskuze na na 19 stránek
.
jessikka píše:Lenkaamimi píše:Nezlob se, ale tohle bylo hodně hloupé. Sleduju diskusi celou dobu, nepřispěla jsem a vidím pravdu na obou stranách, ale to co jsi napsala je hnus
všechny normální mamčy sem ! která necháte polévat vodou lastní dítě od dědka, který bůhvíco dělá s malými chlapci za plentou ?já nechtěla být ošklivá, ale když se tu do zakladatelky tak obouváte, tak jsem musela. církev je hnusná instituce a teď se do mě pusťte ! do mě !
zadny hnus jen pravda ![]()
Lenkaamimi píše:Alichi píše:pokud se Ti nezdá, že zakladatelku nikdo nenapadá, tak jsi to zrovna Ty. Pokud napíšeš svůj názor, ač je jakýkoliv, je to v normě. ale pokud píšeš člověku : " fanatizuješ, kopeš kolem sebe " dá už se to označit jako slovní napadání, nebo urážka. to jen takové malé školení asertivity. Pokud napíšeš : "mám z tebe pocit, že fanatizuješ a kopeš kolem sebe " , je to Tvůj pocit a ten nemusí být správný, což si každý může přebrat, ale pokud už jde o hodnocení člověka tzn : "hrotíš, fanatizuješ, kopeš kolem sebe " právě ses dopustila nepříjemného slovního napadení. no jo, kouzlo asertivity
Zakladatelko, já jsem diskuzi četla a reagovala jako spousta jiných a opravdu se mně nezdálo, že by tě někdo napadal - že tě nechápeme se nediv - řekla jsi tzv. „a“ (svatbou v kostele) a nechceš říct „b“ (křtem dětí). Přesto ti většina z nás - a to i věřících - řekla , ať děti nekřtíš - a to jsi chtěla slyšet, ne?
Hrotíš a fanatizuješ tu nejvíce ty. A neber to jako napadání. Kopeš kolem sebe, ale na nepravých místech.a funguje to.
Lenko, nesdílím tvůj názor (protože kdyby ano, proč jsi to dávno nenapsala zakladatelce?
). A dost pochybuju, že když před urážku napíšeš „myslím si, že…“ tak neurazíš. Zakladatelka tedy taky tuto „kouzelnou frázi“ nepoužila, když věřící označovala za fanatiky atd. Ale nemám potřebu se tady hádat.
Tak si uvědomuju, že bych měla vrátit ten certifikát za absolvovaný kurz asertivity. ![]()
K tématu zakladatelky jsem se vyjádřila. Dodala bych jen, že jí nezávidím ten vnitřní pocit „užírání se“, jak ho tu prezentuje…
Lenkaamimi píše:
Tomu říkám projev asertivity.
![]()
1miss1 píše:
Trochu OT, ale já myslela, že Vánoce, Velikonoce, narozky atd neslaví je např sekty jako jehovisti a tak… Nebo správně by Vánoce neměli slavit i ateisti???
to jen aby menekdo nenapadnul, ze vanoce jsou svatky krentaske. ![]()
Lenkaamimi píše:
Tak toto už není ani nevkusné ![]()
martext píše:1miss1 píše:to jen aby menekdo nenapadnul, ze vanoce jsou svatky krentaske.
Trochu OT, ale já myslela, že Vánoce, Velikonoce, narozky atd neslaví je např sekty jako jehovisti a tak… Nebo správně by Vánoce neměli slavit i ateisti???
Alichi píše:Lenkaamimi píše:Tomu říkám projev asertivity.
Příspěvek upraven 27.02.12 v 16:20![]()
ne tohle už nebyl projev asertivity. ![]()
Anonymní píše:Svandu píše:z meho pohledu kamaradi,on se ji prisel vyplakat na rameno,kdyz mu jina dala kopacky,ji se libil jak je klidnya pohodovy (ve skutecnosti flegmatik a lenoch)Anonymní píše:To je dost smutné… A od začátku špatně samozřejmě
Jinak abych trosku to prehodila na druhou stranu
me do te doby moje nejlepsi kamaradka,chvili po te co invertovala k cirkvi,rekla,ze pokud nedam sve deti pokrtit,tak z nich budou fetaci apodobne,
vzala si cloveka s kterym spala az po svatbe a samozrejme az po svattbe zjistila,ze je to mile sex s nim,ale nijak vzrusujici,po par letech si nasla milence s kterym to bylo super,to prasklo,ale presto Ti dva spolu zustali a poridili si dalsi dite,kvuli vire,ona je nestastna a zla zenska,kdyz k nim prijdu necitim tam zadnou pohodu ,jenom pokrytectvi
radeji anonymne
Jen dotaz - brali s z lásky, nebo byli kamarádi?
To je škoda, špatný začátek, už ty bludy o feťácích… Tam byly zásadní problémy - při té konverzi nejspíš úplně nepochopila o čem to je a že i o učení církve, včetně dogmat, se musí přemýšlet. A brát si někoho bez lásky je podle mě nesmysl, byť znám i výjimky, kdy z přátelství vznikla krásná manželství. Mimochodem - zmiňovala jsi sex, i ten je důležitou součástí každého manželství, hodně o tom psal předchozí papež. Jen se o tom málo mluví, málo se tomu přikládá důležitost…
Martex: Adam a Eva jsou obraz, příběh, pohádka, jinotaj chceš-li, jako téměř celý Starý Zákon. Je to odkaz své doby, tehdy to tak lidé mohli snáze pochopit. Jo možná lidi vznikli z opic (já nevím, nejsem věděc), to nic nemění ale na tom, že to všechno může být (pro mě je) součástí Božího plánu. Asi je jasný, že Bůh neudělal kouli a nepověsil nad ní dvě lucerny jako strážce dne a noci, jen si to lidé tehdy tak představovali. Kdyby písmo vznikalo dnes, bylo by psáno, že Bůh stvořil sluneční soustavu a hle bylo to dobré
A kdoví, jak by to vypadalo, kdyby písmo vznikalo za další dva tisíce let ![]()
Uff docela enchápu manžela…já osobně bych asi ani ve svatbou neustoupila…nejsem věřící ,tohle mi prostě nic neříká a jde to mimo mě …stála byhc si za svým názorem a děti pokřtít nenechala…
BTW:obdivuju že jsi vydržela chodit a poslouchat jak se máš chovat v manželství já byhc to asi nevydržela ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat