Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Big boss Já jen chci dosáhnout svého štěstí ale nedaří se mi to. A víra ve vymyšlenou bytost mi fakt nepomůže
@OmylCZ píše:
To mám jako věřit že nás stvořil jakejsi Jehova a že jakejsi jeho syn Ježíš vstal z mrtvých? Blbost
Tě nikdo nenutí, každý věří v něco, je to každého volba v co nebo koho věří.
I jako věřící nevěřím pohádkám.. věřím ve Vyšší princip.. prostě že jednou se nám vrátí to, jak se chováme..
nikomu to neubližuje.. narozdíl od náboženství, v jehož jménu se vraždilo běžně..
a ty si pleteš pojem a průjem, ty Jehovo a syne, nejdřív si o tom, o čem píšeš, aspoň něco přečti 🤭
@OmylCZ píše:
@Big boss Já jen chci dosáhnout svého štěstí ale nedaří se mi to. A víra ve vymyšlenou bytost mi fakt nepomůže
A myslíš že ti v dosažení tvého štěstí pomůže otravování jiných lidí tím že tady meleš blbiny? Ale no tak, nechceš založit novou diskuzi s názvem: Chci dosáhnout svého štěstí tím že budu plevelit diskuze.
Pro tebe je štěstí najít si holku, říkám ti žádná nebude dokud se nespravíš a sebelítost ve které jsi mistr, ti moc nepomůže.
@OmylCZ píše:
To mám jako věřit že nás stvořil jakejsi Jehova a že jakejsi jeho syn Ježíš vstal z mrtvých? Blbost
Nejdřív si přečti bibli, dozvíš co je a není blbost.
@OmylCZ píše:
A to máme jako věřit, že jsi normální?
@Roxy ivka píše:
A to máme jako věřit, že jsi normální?
Off topic otázka - odkud je ten tvůj avatar?
Hrozně mi to něco připomíná, ale jak je to prťavý, tak z toho jde prt rozeznat. ![]()
@Parninas píše:
Off topic otázka - odkud je ten tvůj avatar?Hrozně mi to něco připomíná, ale jak je to prťavý, tak z toho jde prt rozeznat.
Arslan Senki, historickej animák.
@Alladina píše:
@OmylCZ Proč to pořád tolik řesis?
protože ta druhá diskuse už zase moc nefrčí, tak musí upoutat pozornost
@Roxy ivka píše:
Arslan Senki, historickej animák.
Ha! Já si říkala, že mi to hrozně evokuje FMA, ale tam si žádnou takhle bělovlasou postavu nevybavuju. A on tomu dělal kresbu stejný autor. ![]()
@Parninas píše:
Ha! Já si říkala, že mi to hrozně evokuje FMA, ale tam si žádnou takhle bělovlasou postavu nevybavuju. A on tomu dělal kresbu stejný autor.
FMA?