Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chceš zjistit, jestli i bůh je schopen Omylu? Předpokládám, že ano.
@OmylCZ píše:
@BohunkaP Njn já jsem oběť a ještě ze mě dělej padoucha.
No jasně, ty „oběti“ ![]()
„Oběť“ se ze sebe snažíš dělat jen a jen TY SÁM.
Ale na takovéhle označení v žádném případě nemáš právo… za to, že si jej přisvojuješ, bys - a to zcela nepsychologicky a natvrdo - zasloužil pořádných pár facek.
@OmylCZ píše:
Role obeti je jednodussi, nez pozice „ja si za to muzu sam, ale nechce se mi s tim nic delat“.
@OmylCZ píše:
To je takový alibismus.Do role oběti se obvykle postavíme my sami. Některým jedincům se v tom vyloženě líbí a zvolí si to za svůj životní postoj.
Běžte už fakt někam!! Nevíte vůbec jak se cítím, jak dlouho trpím a jediný na co se někteří zmůžete je ještě víc člověka potopit. Doufám že v léčebně budou přívětivější lidi a ne namyšlení chytráci co všechno vědí. Btw za to že je bible s*ačka se omlouvám ale takhle to prostě vidím.
@OmylCZ píše:
Běžte už fakt někam!! Nevíte vůbec jak se cítím, jak dlouho trpím a jediný na co se někteří zmůžete je ještě víc člověka potopit. Doufám že v léčebně budou přívětivější lidi a ne namyšlení chytráci co všechno vědí. Btw za to že je bible s*ačka se omlouvám ale takhle to prostě vidím.
Uz mas termín nastupu? Po dovolene je vagni pojem.
@OmylCZ píše:
A co takhle na fujaru, na tu bys uměl zahrát?
@Konnny Termín nemám ale v sobotu jedu na dovolenou a budu tam týden. Potom půjdu k psychiatričce a dohodnu si tam termín léčebny
@OmylCZ píše:
Tak nás tady pořád otravuješ svýma citovýma vylevama, když jsme všechny tak hrozný a vůbec nechápeme jak se cítíš? Podle tebe je bible hloupost, podle mě jsou hloupost ty tvoje žvásty. Místo psaní tady jsi za těch x dnů už mohl něco udělat pro zlepšení svého stavu. Co jsi udělal aby ti bylo lépe? Jen tady meleš o dovolené a pak půjdeš k psychiatričce s pak do léčebny.
@Big boss Tak sem nechoď když ti tak vadím! Kdo se tě prosí o to abys do mě neustále kopal? Lépe se budu cítit v hrobě tak max
Dobrý večer,
diskusiu sledujeme ale zasahovať tentokrát nebudeme. Poprosím ešte raz o diskutovanie bez urážok a hádok, ak to nepôjde, diskusiu uzavrieme. Každý má nárok na svoj názor, ale je potreba aby sme sa tu navzájom dokázali pochopiť a rešpektovať.
Ďakujem za pochopenie, ![]()
Karin