Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To mám jako věřit že nás stvořil jakejsi Jehova a že jakejsi jeho syn Ježíš vstal z mrtvých? Blbost
@OmylCZ píše:
To mám jako věřit že nás stvořil jakejsi Jehova a že jakejsi jeho syn Ježíš vstal z mrtvých? Blbost
A ty snad nejsi věřící? Možná víc než křesťani…
Věříš, že existuje atom? Věříš, že člověk byl stvořen evolucí? Věříš, že země je kulatá? Tak jsi věřící taky, kámo… ![]()
Člověk by čekal, že jedna diskuze na tohle téma ti bude stačit. Původně mi tě fakt bylo líto, ale začínám si myslet, že jsi pouhopouhá attention whore. Jedno téma ti utichne a lidi ti už nevěnují pozornost a bim ho, další kontroverzní téma.
@OmylCZ píše:
Nikdo tě nenutí tomu věřit a jen největší ubožáci si dělají srandu z víry druhých.
@OmylCZ píše:
no já bych řekla, že jen vymýšlíš hlouposti, ve všech svých diskusích.
@Parninas píše: Člověk by čekal, že jedna diskuze na tohle téma ti bude stačit. Původně mi tě fakt bylo líto, ale začínám si myslet, že jsi pouhopouhá attention whore. Jedno téma ti utichne a lidi ti už nevěnují pozornost a bim ho, další kontroverzní téma.
Bingo, uz i tobe to doslo
@Konnny píše:
Bingo, uz i tobe to doslo
To vyznívá hrozivě.
Si připadám jak poslední stupid v místnosti.