Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@OmylCZ píše:
@Alušáček Bible je s*ačka
V tom případě nemáš důvod se zabývat myšlenkou na víru a křesťanství. Zbytečně zakládá diskuzi o ničem.
@vokishka píše:
protože ta druhá diskuse už zase moc nefrčí, tak musí upoutat pozornost
Je mi to jasný
.
@Parninas píše:
Fullmetal Alchemist
Ježiš, no jasně, to jsem měla zatmění mozku.
. Další skvělý seriál. ![]()
@OmylCZ píše:
@Big boss Já jen chci dosáhnout svého štěstí ale nedaří se mi to. A víra ve vymyšlenou bytost mi fakt nepomůže
Zkus buddhismus ![]()
@Roxy ivka píše:
Arslan Senki, historickej animák.
Já to mam taky malý a tipovala jsem to na Elzu, co má blonďatej cop, modrý šatičky, sestru Annu a neberou jí chlapi. ![]()
@Darkandeep píše:
Zkus buddhismus
To je moc složitý. Von to stejně zazdí. Hoďte mi sem někdo recept na pořádnej segedýn. Nějakej vyzkoušenej rodinnej jak od Santnerky.
@Takyjedna píše:
To je moc složitý. Von to stejně zazdí. Hoďte mi sem někdo recept na pořádnej segedýn. Nějakej vyzkoušenej rodinnej jak od Santnerky.
Kruci, ten bych si dala. To se nemůže takhle na večer dělat chutě!
![]()
@Takyjedna píše:
Já to mam taky malý a tipovala jsem to na Elzu, co má blonďatej cop, modrý šatičky, sestru Annu a neberou jí chlapi.
No, on je to vlastně spíš mladý chlápek, dost chytrý a charismatický. Akorát trpí zcestnou představou, že je výborný malíř, ačkoliv ostatním z jeho výtvorů vstávají vlasy na hlavě. ![]()
„Attention whore“ je nejvýstižnější pojem pro tohohle šaška.
V reálu jeho bláboly nikoho nezajímají, tak holt hledá pozornost, kde může… Hodit výkřik do tmy (na maminkovském serveru) a čekat, až se mu začne někdo věnovat, aby si mohl zase lacino a bez námahy připadat důležitý ![]()
@holka_z_hor píše:
A ty se přestaň chovat jak deb.il boha, se nedivím že tě nikdo nechce.
Tak tak, ta holka by musela totální zoufalec aby si začala s takovým tragédem. Klidně ať mi dají ban, je mi to jedno. Jen tady prudi, poradit ani pomoct si nenechá, jen mele nesmysly.
@OmylCZ píše:
To mám jako věřit že nás stvořil jakejsi Jehova a že jakejsi jeho syn Ježíš vstal z mrtvých? Blbost
trochu se dovzdělej, to myslím vážně.
Fullmetal Alchemist