Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@OmylCZ píše:
@holka_z_hor A nenapadlo tě že se tak chovám proto že mě nikdo nechce? Asi ne co
a stále se divíš proč Tě nikdo nechce? proč by měla? Možná při dobré léčbě se zlepšíš a budeš se chovat lépe
To je totální zoufalost neustále řešit že Tě žádná nechce. Popřemýšlej proč? Co nabízíš? Nikdo nechce za partnera co je tak negativní
Bud rád že nejsi ve vztahu, ještě by po Tobě něco chtěla a co potom
Tahle diskuze byla založená proč? četl jsi bibli? Nikdo Tě věřit nenutí, plno lidem víra pomáhá pro ten pocit.
@OmylCZ píše:
@BohunkaP Njn já jsem oběť a ještě ze mě dělej padoucha.
@Markéta80 píše:a divíš se že tě žádná nechce. Co by s Tebou dělala
Jestli vypouštíš z úst to co tu píšeš, tak se nedivím, že ženy před tebou utíkají.
@Markéta80 @topazio Říká se, že se bláznům nemá odporovat a vy se snažíte zakladateli něco rozumně vyvrátit a to je zbytečné.
@Luboš P píše:
@Markéta80 @topazio Říká se, že se bláznům nemá odporovat a vy se snažíte zakladateli něco rozumně vyvrátit a to je zbytečné.
a to zas né, Hitlerovi nikdo neodporoval a jak to dopadlo.
@drewlet Karl Gustav Jung (švýcarský psychiatr) napsal, že Němci jako národ byli zasaženi nákazou duševní choroby, tedy mu neměl kdo odporovat. A tady zakladateli nejde o nějakou radu, on chce provokovat i za cenu urážek.
@Luboš P píše:
@drewlet Karl Gustav Jung (švýcarský psychiatr) napsal, že Němci jako národ byli zasaženi nákazou duševní choroby, tedy mu neměl kdo odporovat. A tady zakladateli nejde o nějakou radu, on chce provokovat i za cenu urážek.
Presne. Nejsem si ani jista, jestli nejde o trolla co se bavi.Ne ,ze by byl zcela v poradku, to zjevne neni, ale prijde mi spis jako provokater, nez clovek v depresi.
@admin Ano beru na vědomí a omlouvám se, je toho na mě moc ):
@topazio Právěže to nevypouštím z úst ale je zbytečný se něco pokoušet vysvětlit když je to tu plný chytráků kteří mají dobrý život a tak kopou do zlomené duše
@OmylCZ píše:
@Konnny Nejsem provokatér!!! Jak to mám ještě napsat?!
O to hůř, urážlivě (a vulgárně) jsi se vyjádřil o Bibli a jestliže nedokážeš pochopit, že to je pro některé Písmo svaté a uráží je to, tak jsi prostě hloupý a nevychovaný.
@Luboš P píše:
O to hůř, urážlivě (a vulgárně) jsi se vyjádřil o Bibli a jestliže nedokážeš pochopit, že to je pro některé Písmo svaté a uráží je to, tak jsi prostě hloupý a nevychovaný.
Já třeba věřící jsem, ale je mi fakt fuk, co si nějaký náhodný člověk na internetu myslí. On je zrovna v Česku takový národní sport si flusnout na Bibli, takže se divím, že to ještě někdoho stresuje.
Spíš mi přijde hodně úsměvné, že je tohle tolerované, ale jsem si jistá, že identická debata např. o Islámu už by byla dávno smazaná. Přijde mi to od adminů takové lehce pokrytecké. ![]()
@Parninas píše:
Já třeba věřící jsem, ale je mi fakt fuk, co si nějaký náhodný člověk na internetu myslí.
Taky tak. Kór když jde o postavičku jako je zakladatel diskuse. ![]()
@Parninas píše:
Já třeba věřící jsem, ale je mi fakt fuk, co si nějaký náhodný člověk na internetu myslí. On je zrovna v Česku takový národní sport si flusnout na Bibli, takže se divím, že to ještě někdoho stresuje.Spíš mi přijde hodně úsměvné, že je tohle tolerované, ale jsem si jistá, že identická debata např. o Islámu už by byla dávno smazaná. Přijde mi to od adminů takové lehce pokrytecké.
Máš pravdu. Diskuse o Islámu se mažou ale ty urážlivé o křesťanské víře se tu nechávají.