Křesťanství je blbost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9335
14.7.21 18:07
@OmylCZ píše:
@holka_z_hor A nenapadlo tě že se tak chovám proto že mě nikdo nechce? Asi ne co

Dyķ už jsem ti to psala ve vedlejší diskuzi! Tak ještě jednou a podrobněji: Najdi si psychterapeutku, ženu, nějakou co nedělá analýzu ( to je taková rozebíračka, pro tebe nevhodný, ty by ses v tom ztratil), ale pracuje po žensku, citově ( tuším, že to bude nějaký humanistický směr).Když budeš mít štěstí, tak bude i otlapkávací :D. ( Ale v téhle době nwm). Některé dokážou v člověku (hlavně v chlapovi) vzbudit pocit, že je žádanej, některý maj i pocit, že ho ta baba balí. To už bys byl na dobré cestě- vyvineš si k někomu vztah, blbý je, že ale musíš taky chtít a dál je blbý, že je to drahý, ale můžeš požádat rodičovstvo o příspěvek, třeba by ti něco přispěli, kdyby se rýsovalo zlepšení, nebo kdyby si třena náhodou přečetli tady ty tvoje litanie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21076
14.7.21 18:21
@OmylCZ píše:
To mám jako věřit že nás stvořil jakejsi Jehova a že jakejsi jeho syn Ježíš vstal z mrtvých? Blbost
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
14.7.21 18:31

@Takyjedna on nic dělat nebude, na otázky o terapii neodpověděl. Dělá úplný hov.no a jen se lituje. V terapii s tímhle přístupem bude jen zabírat místo někomu, kde na sobě chce pracovat. Terapie fakt není o tom, aby v něm baba terapeutka vzbudila pocit že ho balí twl :roll: tam musí zamakat hlavně on na svým přístupu k sobě, životu, všemu. Ona ho tím má bezpečné provést a být mu průvodcem.

• Citovat
  • Upravit
9335
14.7.21 18:31
@OmylCZ píše:
To mám jako věřit že nás stvořil jakejsi Jehova a že jakejsi jeho syn Ježíš vstal z mrtvých? Blbost

Zkus to nejprv na sobě. Vstát z mrtvých a stvořit si svůj vlastní svět. Nápovědy (kopance) už jsme ti tu dali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9335
14.7.21 18:33
@holka_z_hor píše:
@Takyjedna on nic dělat nebude, na otázky o terapii neodpověděl. Dělá úplný hov.no a jen se lituje. V terapii s tímhle přístupem bude jen zabírat místo někomu, kde na sobě chce pracovat. Terapie fakt není o tom, aby v něm baba terapeutka vzbudila pocit že ho balí twl :roll: tam musí zamakat hlavně on na svým přístupu k sobě, životu, všemu. Ona ho tím má bezpečné provést a být mu průvodcem.

Každý má svůj způsob. Na takový (mladý, nevyřáděný, rodičema utlumený) fakt zabírá pořádná MILFka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
14.7.21 18:38
@Takyjedna píše:
Každý má svůj způsob. Na takový (mladý, nevyřáděný, rodičema utlumený) fakt zabírá pořádná MILFka.

A pak takovýho ubožáka MILFka kopne do pr.dele a borec bude tam, kde byl. To není řešení. Si pleteš terapii s bordelem :think:

• Citovat
  • Upravit
9335
14.7.21 18:44
@holka_z_hor píše:
A pak takovýho ubožáka MILFka kopne do pr.dele a borec bude tam, kde byl. To není řešení. Si pleteš terapii s bordelem :think:

Ne nepletu. Já mluvím o ženským působení na nehmotné rovině. Jako jo, je to tam, ale ve vší počestnosti, o oktávu až dvě výš. Když to trvá do dostatečně dlouho, že se pak může citově odpojit, tak je to bezpečný. Hranice musej bejt nastavený tak jako tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
14.7.21 18:48
@Takyjedna píše:
Ne nepletu. Já mluvím o ženským působení na nehmotné rovině. Jako jo, je to tam, ale ve vší počestnosti, o oktávu až dvě výš. Když to trvá do dostatečně dlouho, že se pak může citově odpojit, tak je to bezpečný. Hranice musej bejt nastavený tak jako tak.

Ale on to nepobere. A pak tu bude spát že ho terapeutka využila :lol: :mrgreen: :oops:

• Citovat
  • Upravit
259
14.7.21 19:11

@Kosopemi Trochu jsem bibli četl a bohatě mi to stačilo. A v reálu se k holkám chovám dobře takže bych nesoudil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22043
14.7.21 19:14
@OmylCZ píše:
Kdyby mě furt holky neodmítali tak bych nekňoural. Už si kruci vemte brýle

Holky Tě budou odmítat tak dlouho, dokud se sebou něco neuděláš.

Tohle nefunguje obráceně - není to „co bylo dřív, vejce nebo slepice“. Žádná holka si dobrovolně nenabrnkne ublíženého, zatrpklého kňourala a nebude s ním láskyplně tokat a čekat, až se z něj vyloupne pohodový chlap. Dokud tohle nepochopíš, máš smůlu.

A co víc - funguje to tak ve všech mezilidských vztazích, nejen s ženami - dokud budeš kolem sebe plivat jed, šířit hnusy a sebelítostivě kňučet, vždycky budeš jenom loser. Jak pro ženy, tak mezi chlapy.

A můžeš se nad tím klidně vztekat, zakládat tisíc diskusí a kopat kolem sebe do alelujá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
14.7.21 19:15

@Takyjedna Jo děkuju moc za rady. Po dovolené k té psycholožce půjdu. Jinak svůj vlastní svět jsem si už stvořil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
14.7.21 19:16

@BohunkaP Umíš číst? Já se v reálu chovám k holkám hezky. Rozhodně před nima nebrečím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18270
14.7.21 19:24

Co já tady vlastně dělám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22043
14.7.21 19:29
@OmylCZ píše:
@BohunkaP Umíš číst? Já se v reálu chovám k holkám hezky. Rozhodně před nima nebrečím

Ano, v reálu před nimi předstíráš, jak se umíš hezky chovat.

Takové předstírání ovšem zvládne každá cvičená opice ;)

Každá ženská – a nejen ženská, každý člověk – velmi rychle takovou přetvářku odhalí. Život totiž není o tom, co na koho hraješ – je o tom, jaký skutečně JSI.

Dokud budeš jenom hrát a předstírat, nic se nezmění a zůstaneš loserem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9335
14.7.21 19:40
@DanielaD píše:
Co já tady vlastně dělám :think:

Jsi-li dobrá, vstup! ;)
(Nejsi-li, jdi si ťukat jinam)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit