Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@holka_z_hor A nenapadlo tě že se tak chovám proto že mě nikdo nechce? Asi ne co
@OmylCZ píše:
@holka_z_hor A nenapadlo tě že se tak chovám proto že mě nikdo nechce? Asi ne co
@OmylCZ píše:
@holka_z_hor Jo je to marný něco vám vysvětlovat
Nápodobně
![]()
Jsem ateista, ale před několika lety jsem se přihlásil ke kulturnímu křesťanství, myslím, že i když nevěřím v Boha, tak mohu s věřícími křesťany sdílet některé kulturní hodnoty, hodnoty obecně lidské i obyčejnou slušnost. Takže se mi nelíbí, když zakladatel uráží křesťanství, Bibli. A také se mi nelíbí, že admin nezasáhne a mám takový pocit, že by to zakladateli neprošlo, kdyby se stejně vyjadřoval o islámu, Koránu atd.
Příspěvek upraven 14.07.21 v 16:11
@OmylCZ píše:
@holka_z_hor Jo je to marný něco vám vysvětlovat
Dej si studený hadr na hlavu. ![]()
@OmylCZ píše:
Nezlob se, ale neznam nikoho, kdo by u partnera ocenil sebelitost a knourani. Jaky si to udelas, takovy to mas. I vozickari, i kluci s odstatymi usi a brylemi jak popelniky maji holky. Asi ale maji taky neco v hlave.
@Luboš P píše:
Jsem ateista, ale před několika lety jsem se přihlásil ke kulturnímu křesťanství, myslím, že i když nevěřím v Boha, tak mohu s věřícími křesťany sdílet některé kulturní hodnoty, hodnoty obecně lidské i obyčejnou slušnost. Takže se mi nelíbí, když zakladatel uráží křesťanství, Bibli. A také se mi nelíbí, že admin nezasáhne a mám takový pocit, že by to zakladateli neprošlo, kdyby se stejně vyjadřoval o islámu, Koránu atd.
Jo to souhlas. Už včera jsem přemýšlela nad tím, proč ty Omylovy diskuze @admin tiše toleruje. Neříkám banovat, ale minimálně tytyty bych čekala.
Když si vybavím za co nedávno dostal ban třeba Chauvinist, tak mi přijde úsměvné, že tady pán si může nadávat a urážet jak chce a ticho po pěšině.
Příspěvek upraven 14.07.21 v 17:11
@OmylCZ píše:
Nejdřív musíš změnit své chování a potom budeš mít holku, obráceně to nefunguje. Holku si nenajdeš když se budeš chovat jako blbec. Jestli toto nechápeš, tak jsi hloupý a to nesouvisí s tvojí diagnózou, nýbrž s tvým intelektem.
@Kosopemi Kdyby mě furt holky neodmítali tak bych nekňoural. Už si kruci vemte brýle
@OmylCZ píše:
Jako sory ale názor říct snad můžu
To není názor, to jsou bláboly. Názor může vyjadřovat někdo, kdo má něco v hlavě. Ty jen meleš kraviny.
@OmylCZ píše:
Jako sory ale názor říct snad můžu
Můžeš, ale když ho prezentujes takovým způsobem jako doposud, tak se nediv. Napsat „Bible je sra * ka“ není názor, už vůbec ne argument, jenom urážka.
@OmylCZ píše:
@Kosopemi Kdyby mě furt holky neodmítali tak bych nekňoural. Už si kruci vemte brýle
Tak se sam zamysli, co tem holkam nabizis? Kolikrat jsi Bibli cetl, zes napsal, co jsi napsal? Jestli se takhle vyjadrujes ke vsemu… To, ze te holky nechteji ma nejaky duvod. Ty si tim svoje soucasne chovani jenom omlouvas, ale kazdy sveho stesti strujce. A ne, neznam te. Soudim jen z tvych diskusi tady. Pokud v realu uvazujes stejne a nejsi jen troll, tak se tem holkam ani nedivim. Promin.