Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@cascades píše:
Taky nechápu, že takové blbosti věří tolik (i vzdělaných a inteligentních) lidí.
to myslíš tu fantasmagorii o evoluci, že?? Bůh není blbost.
@Parninas píše:
Věří no.
Pro mě je zas nepochopitelné, že může být někdo zamilován do (mrtvého) sériového vraha.
Jedna adeptka zde na Emiminu je. ![]()
@topazio píše:
Jedna adeptka zde na Emiminu je.
No však to je ta které odpovídám.
Já ten příklad nedala jen tak náhodou.
@topazio píše:
Máš pravdu. Není normální.
a ty si připadáš normální, když se opovažuješ osočovat někoho, koho neznáš?? Trošku ignoruješ pravidla diskuse, že??
@apostol-7 píše:
a ty si připadáš normální, když se opovažuješ osočovat někoho, koho neznáš?? Trošku ignoruješ pravidla diskuse, že??
Já nic neignoruji ale spíše ty. Nerespektuješ, že někdo věří v jiného Boha než ty. A píšu slušně.
@Parninas píše:
No však to je ta které odpovídám.Já ten příklad nedala jen tak náhodou.
Já vím, že je to ona. Ale není jediná. Na světě je těch žen více.
@apostol-7 píše:
Nezlob se, ale Ty jsi také vzdy nediskutovala kultivovaně. ![]()
@Alladina píše:
Nezlob se, ale Ty jsi také vzdy nediskutovala kultivovaně.
Vyhledává diskuze s vírami. A vnucuje tu svojí a píše, že ty ostatní jsou špatné.
@topazio píše:
Vyhledává diskuze s vírami. A vnucuje tu svojí a píše, že ty ostatní jsou špatné.
Já jsem hlavně vůbec nepochopila, jestli se k nějaké konkrétní křesťanské církvi vůbec hlásí nebo je to osamělý vlk
@Alladina píše:
Já jsem hlavně vůbec nepochopila, jestli se k nějaké konkrétní křesťanské církvi vůbec hlásí nebo je to osamělý vlk
Já jsem pokřtěna v kostele Českobratrské církve evangelické. A jedna známá to nemohla rozchodit. Ona je pokřtěna v římskokatolickém kostele. Pro ni existuje jen římskokatolická církev.
@cascades No konečně někdo kdo semnou souhlasí. Mě fakt hlava nebere jak může v dnešní době někdo věřit ve všemohoucí a milosrdnou bytost
@Alladina píše:
I ta inkvizice není jen černobílá. Byla mnohdy zneužíváná k prosazování světské moci. Mela jsem k dispozici nějaké originální texty z novovekych procesů vedených inkvizici a bylo to více než zajímavé. Rozhodně se vždy nejednalo o nevinné oběti nějakého zvrhleho soukolí.
Inkvizice byla oproti spontánnímu upalování pokrok.
Já to beru tak, že většina výkladů Boha vede k lásce, vzájemnému pochopení a empatii. Tak tím pádem očekávám, že pokud ta má verze není správná, tak ta jiná se kterou bych se potkala přimhouří očko. Já vím, alibismus.