Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@OmylCZ píše:
@apostol-7 Seš fanatik
Nejsu, používám rozum. Asi i na rozdíl od tebe.
@OmylCZ píše:
@cascades Nápodobně. Když bůh existuje tak proč se nám neukáže? Taky to že za sebevraždu se jde do pekla je humus
Zkus víc namáhat mozek. Proč by se ti měl ukazovat?? Jak může stvoření mít nároky na Stvořitele? Ty respektuj Ho.
Za sebevraždu se jde do pekla?? KDO to řekl? Bůh ne!!
@apostol-7 Prej rozum lol. Kdybys používal rozum tak nebudeš věřit v bytost z pohádek
@OmylCZ píše:
@apostol-7 Prej rozum lol. Kdybys používal rozum tak nebudeš věřit v bytost z pohádek
Kdybys používal rozum nechoval by ses jako nadutý bezmozek a seznámil by ses OSOBNĚ s tou „pohádkovou bytostí“. Jsi trapný a ubohý jak se toho bojíš! Jsi asi opravdu OMYL.
@apostol-7 Něco ti řeknu. Dřív jsem v boha věřil a chtěl jsem se s ním seznámit a nic se nestalo. Takže tu nemel blbosti
@OmylCZ píše:
@apostol-7 Něco ti řeknu. Dřív jsem v boha věřil a chtěl jsem se s ním seznámit a nic se nestalo. Takže tu nemel blbosti
Apostol-7 neposlouchej.
@OmylCZ píše:
@topazio Pravda nemá cenu se dohadovat s fanatikem
nemá cenu komunikovat se sebestředným produktem náhodného vývoje, který horlivě popírá svůj pyšný titul „člověk ROZUMný“!! Natož s někým, kdo si výstižně říká OMYL.
@apostol-7 píše:
nemá cenu komunikovat se sebestředným produktem náhodného vývoje, který horlivě popírá svůj pyšný titul „člověk ROZUMný“!! Natož s někým, kdo si výstižně říká OMYL.
Ty jsi troll. Tenhle příspěvek už nemá vůbec žádnou logiku.
@Alladina píše:
Ty jsi troll. Tenhle příspěvek už nemá vůbec žádnou logiku.
To nemá. On je produktivní troll. ![]()
@topazio píše:
To nemá. On je produktivní troll.
Myslím, že je to ona, ale to je fuk
. Velmi zapalene náboženské projevy, to se málokdy vidí ![]()
@Alladina píše:
Myslím, že je to ona, ale to je fuk. Velmi zapalene náboženské projevy, to se málokdy vidí
Ještě je tu jeden Slovák ale ten teď má ban od adminky.
@topazio píše:
Ještě je tu jeden Slovák ale ten teď má ban od adminky.
Kdo? Jsem jedno velké ucho ![]()