Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@topazio píše:
Já jsem pokřtěna v kostele Českobratrské církve evangelické. A jedna známá to nemohla rozchodit. Ona je pokřtěna v římskokatolickém kostele. Pro ni existuje jen římskokatolická církev.
Nojono, my na různý tyhle sekty koukáme spatra. ![]()
Ale orthodoxní křesťané zas koukaj svrchu na nás, katolíky. ![]()
@KalamityJohn píše:
Nojono, my na různý tyhle sekty koukáme spatra.Ale orthodoxní křesťané zas koukaj svrchu na nás, katolíky.
Já ale nejsem věřícím i když jsem byla pokřtěna. Otec nevěří a ani mamka nevěřila. Už nežije. Byla jsem pokřtěna na přání rodičů mamky.
@KalamityJohn píše:
Nojono, my na různý tyhle sekty koukáme spatra.Ale orthodoxní křesťané zas koukaj svrchu na nás, katolíky.
Já na vás svrchu nekoukám.
@topazio píše:
Dyť to je vtip.
![]()
Zrovna tady u Johna by mě fakt zajímalo jak to u nich mají. Já mám veškeré představy o křesťanech v USA zprostředkované filmy a internetem. A když to srovnám s tím jak to tradičně chodí u nás, tak to musí být jízda. ![]()
Apostol-7 píše lidem, kteří už sto let nebyli na Emiminu. A vnucuje jim to svoje.
@Parninas píše:
Dyť to je vtip.![]()
Zrovna tady u Johna by mě fakt zajímalo jak to u nich mají. Já mám veškeré představy o křesťanech v USA zprostředkované filmy a internetem. A když to srovnám s tím jak to tradičně chodí u nás, tak to musí být jízda.
Tam toho mají dost.
Zakladatel chtěl, aby se diskuze smazala. Nechala bych ji. Vždy se tu rozumně diskutuje.
@KalamityJohn píše:
Chacha a my zidi koukáme spatra na všechny
.
Dělám si srandu, jo.
@Alladina píše:
Chacha a my zidi koukáme spatra na všechny![]()
![]()
.
Dělám si srandu, jo.
Kdo se povyšuje, bude ponížen…
@spetrs píše:
Kdo se povyšuje, bude ponížen…
Dělám si srandu. ![]()
@topazio píše:
Jojo, to je vtip. Manželka konvertovala kvůli mne, abychom chodili do stejnýho kostela. Já se z protestantů pomalu osypával, zažil jsem bohoslužby kdy puboši a pubošky napochodujou před oltář a tam padnou na xicht.
A rockový band na jevišti zpívající o Ježíšovi mi působí fyzickou bolest.
Já chodíval na Jiřího Reinsberga na devátou večer k Tejnu a kostel je pro mne tiché - a studené - místo k přemítání a poslechu kázaní od někoho kdo to má v hlavě srovnaný.
@Alladina píše:
Dělám si srandu.
39Kolemjdoucí ho uráželi; potřásali hlavou
40a říkali: „Když chceš zbořit chrám a ve třech dnech jej postavit, zachraň sám sebe; jsi-li Syn Boží, sestup z kříže!“
41Podobně se mu posmívali i velekněží spolu se zákoníky a staršími. Říkali:
42„Jiné zachránil, sám sebe zachránit nemůže. Je král izraelský – ať nyní sestoupí z kříže a uvěříme v něho!
43Spolehl na Boha, ať ho vysvobodí, stojí-li o něj. Vždyť řekl: ‚Jsem Boží Syn!‘“