Krize čtyřicátnic

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106940
23.2.19 22:05
@Black_Jack1 píše:
no to fakt ne. jediný problém je v tom co tomu obětuješ..

jak ne ? kolikrat v zivote se opravdu zamilujes ? nekdo treba ani jednou .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pistalka1974
23.2.19 22:07
@lepetit píše:
Vážená zakladatelko, mě bude 40 za pár měsíců. Nevím, jak jste to měla před 5 lety Vy, ale já se cítím absolutně na vrcholu. Jasně, stres, rodina atd… ale sportuji, s postavou jsem spokojená, sex nejlepší v životě… myslím, že je to tím, že se netrápím věkem. Pak člověk má víc síly na ostatní.. užívejte si, jak vypadáte, na 45 rozhodně ne. Pokud budete vyrovnaná sama se sebou, zbude vás síla na podporu partnera, který ji potřebuje že všeho nejvíc.

Ahoj, já ve čtyřiceti byla naprosto v pohodě. Jak říkám, psychicky mě zdeptala tahle vážná přítelova nemoc. Ale vím, že bude v pořádku, snažím se mu dávat sílu, hodně se milujeme a tohle nás ještě víc sblížilo. Už se těším, až mi ho pustí domů..Fyzicky jsem v pohodě, zdravá, cvičím, běhám, snažím se udržovat… Díky moc za podporu

• Citovat
  • Upravit
106940
23.2.19 22:07
@pe-terka píše:
tak mě to postihlo vícekrát, ale taky už je to dávno :P Člověk si holt musí v životě hledat i jiné momenty, které ho nastimulují a pozitivně naladí. I kydyby to měl bejt pěknej film nebo kniha, procházka, tanec, sport…

nebo kocicky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Black_Jack1
23.2.19 22:09
@Venetia píše:
jak ne ? kolikrat v zivote se opravdu zamilujes ? nekdo treba ani jednou .

stačí poprvé. a poprvé je taky naposled. poprvé je vždycky naposled poprvé.

• Citovat
  • Upravit
Black_Jack1
23.2.19 22:12
@pistalka1974 píše:
Ahoj, já ve čtyřiceti byla naprosto v pohodě. Jak říkám, psychicky mě zdeptala tahle vážná přítelova nemoc. Ale vím, že bude v pořádku, snažím se mu dávat sílu, hodně se milujeme a tohle nás ještě víc sblížilo. Už se těším, až mi ho pustí domů..Fyzicky jsem v pohodě, zdravá, cvičím, běhám, snažím se udržovat… Díky moc za podporu

u nás to bylo stejné, chodil jsem na chemo, 4 sáčky cysplatiny denně asi 14 dní, bylo mi 35. dneska mi je o 25 let víc..

• Citovat
  • Upravit
25179
23.2.19 22:13
@Black_Jack1 píše:
víš co, ale k tomu musíš někoho mít. a když si v mém případě nějakou babu seženeš, stačí pár společných zážitků, a už jste v posteli, a nebo se ovládáte tak, že z toho je potom opravdu výbuch atomovej, krev není voda a srdci neporučíš, žádná srandaPříspěvek upraven 23.02.19 v 22:07

tak si to užívej, co ti brání? :mrgreen: Já jsem v jiné situaci - jsem řadu let vdaná, máme početné potomstvo. Shánět si chlapy na nějaké kratochvíle by ode mě bylo dost nefér.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
23.2.19 22:14
@Black_Jack1 píše:
u nás to bylo stejné, chodil jsem na chemo, 4 sáčky cysplatiny denně asi 14 dní, bylo mi 35. dneska mi je o 25 let víc..

to mě mrzí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
23.2.19 22:15
@Venetia píše:
nebo kocicky :D

i tak se dá..Ale nesmí být zablešený :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Black_Jack1
23.2.19 22:17
@pe-terka píše:
tak si to užívej, co ti brání? :mrgreen: Já jsem v jiné situaci - jsem řadu let vdaná, máme početné potomstvo. Shánět si chlapy na nějaké kratochvíle by ode mě bylo dost nefér.

no 36 let možná vdaná nejsi. ale já beru zase jako nefér, točit se na pětníku, a pernamentně na všechno říkat neeee, jako to dělá moje žena. chodil jsem do práce, a tam to bylo total, celý den zavřený v jedné místnosti, pochopil jsem význam slova samotka.., teď můžu dělat co si umanu, takže spíš větrám hlavu i tělo..

• Citovat
  • Upravit
76074
23.2.19 22:26
@Black_Jack1 píše:
jo, ten už má vyčerpané příspěvky..

@jessie james Špatná odpověď, při skoro 100 příspěvcích už je má dávno neomezené. :jazyk:
Myslela jsem, že Forest měl trable jenom s depresemi, ale ta rozdvojená - rozněkolikacená osobnost je mi vážně líto. :?
Co nevidět tě skřípne admin, tě upozorňuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Black_Jack1
23.2.19 22:46
@sirikit píše:
@jessie james Špatná odpověď, při skoro 100 příspěvcích už je má dávno neomezené. :jazyk:
Myslela jsem, že Forest měl trable jenom s depresemi, ale ta rozdvojená - rozněkolikacená osobnost je mi vážně líto. :?
Co nevidět tě skřípne admin, tě upozorňuju.

nikolivěk, 50 denně a šlus, po 500 neomezeně. a já jsem tak strašně ukecanej. vím co mi to psalo..

• Citovat
  • Upravit
76074
23.2.19 22:55
@Black_Jack1 píše:
nikolivěk, 50 denně a šlus, po 500 neomezeně. a já jsem tak strašně ukecanej. vím co mi to psalo..

Jo, oni to teda možná zvedli.
Hele, ovládni se a zůstaň tu pokud možno v jednom provedení.
Je to prostě strašně divný, ti lidi, co se stejně jako Forest dobrovolně zrušili,

https://www.emimino.cz/…lich-179945/

aby si o pár dnů později zakládali několik nových nicků, které si navíc sami pletou, jsou myslím nejenom v mých očích labilové, kteří nevědí, co chtějí od života.
Ale co už, svoji image si i ve virtuálním světě každý tvoří sám. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jessie_james
24.2.19 00:29
@sirikit píše:
@admin Zveřejňování SZ
@admin Myslím že svoji soukromou zprávu můžu zveřejnit jak je mi libo, a tím že mi byla doručena zpráva jiného subjektu, stává se i ta mým vlastnictvím. Pokud se někdo stydí za to co napsal je to jeho věc. Já jsem se k ní vyjádřil, což bych bez ní udělat nemohl.
  • Citovat
  • Upravit
76074
24.2.19 00:35
@Jessie_james píše:
Myslím že svoji soukromou zprávu můžu zveřejnit jak je mi libo, a tím že mi byla doručena zpráva jiného subjektu, stává se i ta mým vlastnictvím. Pokud se někdo stydí za to co napsal je to jeho věc.

Podívej, tady na fóru existují jistá, ať už psaná, nebo nepsaná pravidla.
Ty evidentně nerespektuješ žádné z nich.
Tvému obtěžování v SZ snadno zabráním blokací, vynášení ze SZ - i když textu, který se vcelku nijak neliší od toho, co jsem ti napsala na skle a ráda ho kdykoli tadyhle vpravo dole podepíšu, se nicméně nezbývá, než bránit nahlášením.
Jsou věci, které jsou prostě za limitem eMimi tolerance - a vynášení ze SZ či uzavřených skupin na veřejnost je jedna z nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jessie_james
24.2.19 00:42

@sirikit Promiň ale já jsem se už k tomu vyjádřil. Pokud si chtěla, nebo co jsi vůbec zač nějak vyjádřit, měl(a) si mě nahlásit. Normální a rovné jednání, a já bych si pravidla přečetl a udělal bych to samé, nechal si zrušit druhý nick, Ale tyhle žabomyší války jsou úsměvné a nesmyslné. Musím tě ale zároveň upozornit, že jsem tě nahlásil pro urážku, protože bez odpovídajícího vzdělání nelze vynášet soudy o zdraví kohokoliv, a to je ostatně i v pravidlech kterými se tak vehementně oháníš.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková