Krnov

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
330
20.1.14 12:41

Holky díky. Podle informací a fotek na internetu se mi město líbí a už se těšíme.
Zjišťovali jsem si i ty místa, kde bydlí hodně romů, takže těm se vyhneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
20.1.14 12:44

Ještě mě napadá - bývají tu nějaké farmářské trhy? a co třeba letní akce s hudbou někde venku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
20.1.14 12:46

@Anes loni v létě byly farmářské trhy, s manželem to hodnotíme jako nejlepší akci pro děti a dospělé co jsme kdy zažili :palec: a prý nebyly naposled

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3158
20.1.14 12:56

Take bydlim v Krnove a spokojenost. @Anes kdybys chtela partacku pro dcerku, tak nase mala ma 1,5 roku.Kam se budete stehovat, do jake casti mesta a kdy???:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
20.1.14 15:17

@Věrka.. No super, do začátku budeme stejně s malou potřebovat občas poradit, co kde je :) To stěhování ještě není jisté na 100%, ale snad to klapne, bydlení teprve hledáme, máme zálusk na jeden pěkný podnájem někde pod Cvilínem, no ať to nepopletu :) :) a kdy? do léta určitě :) počítám, že v červnu už bysme tam být mohli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3158
20.1.14 18:25

@Anes no ja bydlim taky v te casti :-) Tak at vam vse klapne jak ma a klidne pak dej vedet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3503
6.7.15 07:57

Krnov, Albrechtická ul.

Ahoj holky, potřebuji pomoc. Kvůli bráchově těžkému zdravotnímu stavu (převezli ho k vám do Krnova) máme nově podnájem vedle nemocnice. Potřebovala bych pomoci s výnosem menší ledničky do 2. patra. Je to lednička velká jako pračka, dovezla jsem si ji včera z chaty, ale sama ji neunesu a v domě jsem zatím potkala jen důchodce. Nechtěla bych ledničku vytahovat z auta a stěhovat ji kdovíkdy s dalšími věcmi. A jezdit s ní do práce taky nemůžu. Krnov je od nás dost mimo trasu a zrovna dnes není člověka, který by tam se mnou zajel. Nemáte manžela siláka nebo nevíte o někom? Buď za úplatu nebo za hruškový frgál? Ovšem frgál dnes neseženu, ten bych dovezla při příští cestě. Ten výnos bych ráda uskutečnila dnes v podvečer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.15 08:06

@elpiska Zkusím ti někoho zajistit. Vydrž chvilku. ;) Pak ti kdyžtak napíšu do zprávy.

• Citovat
  • Upravit
3503
6.7.15 08:17
@Anonymní píše:
@elpiska Zkusím ti někoho zajistit. Vydrž chvilku. ;) Pak ti kdyžtak napíšu do zprávy.

Anonymní moc děkuji. Vyřízeno. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová