Jedí vaše děti krupicovou kaši?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12067
31.1.15 21:41

@Svistice dik, to myslim stejne ale furt nevim jake pouzit rybicky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16163
31.1.15 21:42
@mumisek79 píše:
@zrcadlo dekuji, to je aaale veci

To nedávám najednou, pokaždé něco jiného z toho :) Nejvíc malý baštil v létě malinovou, to jsem lesní maliny povařila přímo v té kaši a on se mohl užrat. No a i těm neteřím se nejvíc líbí, když udělám na kaši obličej (třeba z borůvek oči, nos a pusu, a javorovým sirupem vlasy).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
31.1.15 21:43
@mumisek79 píše:
@Svistice dik, to myslim stejne ale furt nevim jake pouzit rybicky???

Já kupuji vždy nějaké obyč sardinky (povětšinou Giana nebo Clever, popřípadě co je zrovna v akci) ve vlastní šťávě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
31.1.15 21:44

@Svistice oooo, parada - ztr vyrobim namku, jsem zvedava :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
31.1.15 23:08

@mumisek79 hele, já tuhle malý udělala tuňákovou, ale musím předem říct že jí nic nekořením a nesolím(14M) jojo matka herodes :mrgreen: dělala jsem jí z lučiny a namíchala tuňáka, lehce kápla citron a mohla se užrat, tuňáka jsem měla z tesca, toho jejich a teda musím říct že byl výborný, ale moje je žravá, jen prostě jak běhá, tak kolikrát na to jídlo nemá čas :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
31.1.15 23:13

@Ivca80 týjo, díky za super tip, já pořád jako přílohu dělám vařenou zeleninu a už jsem ztoho vyřízená, tak nějak nevím čím jí to obměnit, ale dneska mě potěšila, zdlábla rizoto
edit jak hustý to musím udělat na ten „knedlík“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
1.2.15 00:57

Zdobím jí dětem grankem nebo různým ovocem třeba vytvaruji do smajlíku a řeknu koukej jak se usmívá :D nebo lentilkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
1.2.15 14:02

@medunka23
„Instantní polentu uvaříme dle návodu na obale, sundáme ze sporáku a ochutíme. vmícháme dle chuti různou zeleninu např. papriky, rajce, zelený hrášek, můžeme přidat nakrájené uzené tofu apod. Pak směs nalijeme do olejem vymazané formy, povrch uhladíme a necháme ztuhnout. Po vychladnutí krájíme, ohříváme na sucho na nepřilnavé pánvi nebo v troubě, příp. obalíme v hrašce (smez ze Zdrave vyzivy, pokuziva se misto trojobalu) a opečeme na oleji.
Podáváme se zeleninovou směsí nebo omáčkou.“

Mnohokrat vyzkouseno. Pokud chces na sladko, nepridavas vyse zminene ingredience a dochuti se az na taliri.

http://www.jimejinak.cz/…ana-polenta/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
1.2.15 20:20

@Ivca80 suoer díky, to vypadá fakt dobře, hrašku znám, ale mám jí spíš když potřebuju něco zahustit. Už to mám v oblíbených :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí