Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Svistice dik, to myslim stejne ale furt nevim jake pouzit rybicky???
@mumisek79 píše:
@zrcadlo dekuji, to je aaale veci
To nedávám najednou, pokaždé něco jiného z toho
Nejvíc malý baštil v létě malinovou, to jsem lesní maliny povařila přímo v té kaši a on se mohl užrat. No a i těm neteřím se nejvíc líbí, když udělám na kaši obličej (třeba z borůvek oči, nos a pusu, a javorovým sirupem vlasy).
@mumisek79 píše:
@Svistice dik, to myslim stejne ale furt nevim jake pouzit rybicky???
Já kupuji vždy nějaké obyč sardinky (povětšinou Giana nebo Clever, popřípadě co je zrovna v akci) ve vlastní šťávě.
@mumisek79 hele, já tuhle malý udělala tuňákovou, ale musím předem říct že jí nic nekořením a nesolím(14M) jojo matka herodes
dělala jsem jí z lučiny a namíchala tuňáka, lehce kápla citron a mohla se užrat, tuňáka jsem měla z tesca, toho jejich a teda musím říct že byl výborný, ale moje je žravá, jen prostě jak běhá, tak kolikrát na to jídlo nemá čas
![]()
@Ivca80 týjo, díky za super tip, já pořád jako přílohu dělám vařenou zeleninu a už jsem ztoho vyřízená, tak nějak nevím čím jí to obměnit, ale dneska mě potěšila, zdlábla rizoto
edit jak hustý to musím udělat na ten „knedlík“
Zdobím jí dětem grankem nebo různým ovocem třeba vytvaruji do smajlíku a řeknu koukej jak se usmívá
nebo lentilkama
@medunka23
„Instantní polentu uvaříme dle návodu na obale, sundáme ze sporáku a ochutíme. vmícháme dle chuti různou zeleninu např. papriky, rajce, zelený hrášek, můžeme přidat nakrájené uzené tofu apod. Pak směs nalijeme do olejem vymazané formy, povrch uhladíme a necháme ztuhnout. Po vychladnutí krájíme, ohříváme na sucho na nepřilnavé pánvi nebo v troubě, příp. obalíme v hrašce (smez ze Zdrave vyzivy, pokuziva se misto trojobalu) a opečeme na oleji.
Podáváme se zeleninovou směsí nebo omáčkou.“
Mnohokrat vyzkouseno. Pokud chces na sladko, nepridavas vyse zminene ingredience a dochuti se az na taliri.
@Ivca80 suoer díky, to vypadá fakt dobře, hrašku znám, ale mám jí spíš když potřebuju něco zahustit. Už to mám v oblíbených ![]()