Krvácení při Mireně po 3 letech

17
29.9.19 11:06

Krvání při Mireně po 3 letech

Milé ženy, po posledním dítěti jsem si nechal zavést Mirenu (moje 1. hormonálni antik. v životě), ted 3,5 roku po zavední jsem začala špinit a bolí mě břicho jako při klasické menstruaci…Předtím jsem klasicky krvácels/špinila půl roku a od té doby klid?
Stalo se vám to někdy, že byste po úplném vymizení menstruace začaly znovu krvácet? Je to „normální“ či důvod k návštěvě dr?
Vy, které Mirenu máte, nebojíte se zdravotních rizik? Popravdě totiž nejsem moc zastáce hormální antikoncepce, ale po dětch mi ji odporučila moje gynekoložka, brala jsem ji jako takové přechodné řešení, buď do přechodu, anebo k dalšími dítěti, ale mám samozřejmě strach, co hormony v mém tělě napáchají…I dkyž mě dr. uklidňuje, že je to bezpečné, dají se samozřejmě najít i příběhy žen-pacientek, které tělísko obviňují ze zcela vážných zdravotních potíží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21657
29.9.19 11:31

Já bych nepanikařila. Mám už druhou mirenu ( teda nyní levosert, což je její obdoba) a stále menstruuji. Prostě patřím do toho menšího procenta žen, kterým menstruace nezmizela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová