Které auto používáte ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5894
5.11.16 16:44

Sedacky mame v obou, vajicko bylo doma a podle potreby se dal syn do auta kterym jsme jeli. Manzel take nechce moc jezdit v mém, ale v lete musel :mrgreen:, protoze odmitl opravit klimatizaci a ja jsem odmitala jezdit bez klimy s detmi. Od te doby jsou kamarádi.
Vetsinou jezdime cela rodina v jeho. A vetsinou ridim ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
5.11.16 16:44

@Šťastná.máma.4 většinou jedeme mým, protože já jezdim rodinným autem, manžel má spíš pracovní. Ale občas jedeme i jeho a to pak přehodíme sedačku, nemáme s tím problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27704
5.11.16 16:46
@Tichošlápek píše:
Mame sedačky v obou autech :nevim: jezdíme podle toho, kdo z nás zrovna řídí

nápodobně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.16 16:48
@Petra Z píše:
@Šťastná.máma.4 kolik těch sedaček přendaváš???
Chce jet jeho autem…fajn, jdi, přendej prosím sedačky, my za chvilku přijdeme…
po návratu…přendej mi je prosím zpět do auta…my počkáme doma :nevim:

Tak to nefunguje, to musím dělat proste já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
5.11.16 16:48

@Šťastná.máma.4 škoda že je to dotaz jen pro dívky no… zase ta diskriminace. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101764
5.11.16 16:50
@Šťastná.máma.4 píše:
Tak to nefunguje, to musím dělat proste já.

A když to neuděláš, tak co? Pojede na výlet sám? Pojedou děti bez sedaček? Jako já si je přehazuju běžně, ale přehazuju si je do toho auta, se kterým chci jet já sama, při rodinném výletu očekávám, že než dopřipravím děti, tak budou sedačky na místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
5.11.16 17:05

@Šťastná.máma.4 jezdíme většinou mým autem ale když jedeme mužovo autem není v tom problém, sedačku přehodím během chvilky, nevidím v tom problém :roll: já mám combíka a muž sporťák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.16 17:06
@j.a.n.i1 píše:
@Šťastná.máma.4 Tak pořiď další sedačky a nemusíš to řešit, jinak my taky střídáme auta a doku měli děti 9-18, tak jsem jich měli víc, teď už mají 15-36 a ty se přehazují krásně.

On ve svém autě nesnese sedačky, aby s nimi jezdil. Já to vždy budí mít tak jako teď…ani se to nezmění, jen mě zajímalo jak to mate vy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
5.11.16 17:08
@Šťastná.máma.4 píše:
Ahoj, možná mapm dívky dotaz, ale vždy a to hlavně o víkendu mě to,,naštve".
Vy kdo mate více aut, nejlépe tedy myslím manžela/partnera a vaše auto, kterým jezdíte na třeba rodinné výlety, akce? Jde mi o to, že manžel víceméně mým jezdit nechce a chce jezdit jeho. A já tak musím vždy přendávat sedacky z mého auta do jeho, dítě na nervy a já ve stresu :mrgreen:
Jak to mate vy? :mavam:

No vzhledem k tomu, že rodinné auto je jediné, do kterého se vejdeme všichni, tak na výlety používáme moje. Druhým jezdí chlap do práce. Sedačky šibujeme zřídka. Ale my si na moje - tvoje nehrajeme, všechna auta jsou naše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.16 17:08
@ivašot. píše:
Ještě mě napadlo, to Tě chlap nechá v 31tt mordovat sedačku z auta do auta?

No jasně, já jezdím i s kolečkem, nosím kočár s dítětem do schodů, všechno dělám, nemám skoro břicho. A jsem 33tt. Metrik je špatně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11176
5.11.16 17:09

Máme sedačku v obou autech, ale máme jen jedno dítě a jednu sedačku jsem dostala zadarmo od známého, druhou od kolegyně za 500, kdybychom kupovali novou dražší, asi bychom měli jen jednu. Jako je to opruz, já přendávání sedačky nesnáším, ale když je to třeba někdy potřeba, když nás veze někdo jinej, tak můj muž to udělá bez řečí.

Jak jako, že to neudělá???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.16 17:10
@PetrVesely píše:
@Šťastná.máma.4 škoda že je to dotaz jen pro dívky no… zase ta diskriminace. :?

Tak se taky vyjádři. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11176
5.11.16 17:12
@Šťastná.máma.4 píše:
On ve svém autě nesnese sedačky, aby s nimi jezdil. Já to vždy budí mít tak jako teď…ani se to nezmění, jen mě zajímalo jak to mate vy.

Tak to je úlet. Já bych s ním nikam nejezdila, s blbcem, s prominutím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
5.11.16 17:15
@Šťastná.máma.4 píše:
No jasně, já jezdím i s kolečkem, nosím kočár s dítětem do schodů, všechno dělám, nemám skoro břicho. A jsem 33tt. Metrik je špatně :oops:

Tak to jo :mavam:. Ale stejně nechápu proč Tvůj chlap nesnese sedačku v autě, vždyť izofixová se nehne z místa a vůbec o ní nevíš. A nebo mu jen sedačka kazí image :lol:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
5.11.16 17:19
@Šťastná.máma.4 píše:
No jasně, já jezdím i s kolečkem, nosím kočár s dítětem do schodů, všechno dělám, nemám skoro břicho. A jsem 33tt. Metrik je špatně :oops:

tak to sis to zařídila pěkně na houno teda :jazyk:
A proč nemůže pan manžel předělávat sedačky jsem nějak nepobrala… má tulení nemoc, nebo trpí syndromem vydělávajícího poloboha, kolem kterého se musí našlapovat jako kolem porcelánu, nebo v čem je problém??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová