Které naušnice si mám vybrat?

Anonymní
6.4.17 09:27

Které naušnice si mám vybrat?

Zdravím :mavam: Zítra máme výročí a chlap mi chce dát naušnice. Vybírám mezi dvěma druhy.Jsem nerozhodná :roll: Které se vám více líbí? Nepište mi záleží na mě. To vim :D Chci jen vědět, ktere jsou hezčí.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29
6.4.17 09:29

Za mě ty druhé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
6.4.17 09:29

První jsou elegantnější, ty budou slušet každé. Druhé nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
6.4.17 09:30

Mně se víc líbí první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
6.4.17 09:30

Mne druhé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
6.4.17 09:31

Ty druhé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
6.4.17 09:32

Druhé. Ale já jsem postižená tím, že žluté zlato nemusím, protože mi bílé zlato/stříbro přijde mladistvější. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
6.4.17 09:35

Ja bych nechtela ani jedny, ale kdybych se musela rozhodnout tak ty druhy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
6.4.17 09:37

Mezi zlatým a stříbrným nejde tak rozhodovat které by byly hezčí tam jde spíš o to který typ šperků více nosíš. jestli zlaté nebo stříbrné. a jestli to střídáš, vyber si ty, které ve své sbírce ještě nemáš. Máš hodne stříbrných? vem zlaté. a naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.4.17 09:37
**důchodkyně :lol: * píše:
Druhé. Ale já jsem postižená tím, že žluté zlato nemusím, protože mi bílé zlato/stříbro přijde mladistvější. :)
Žluté nosí důchodkyně :lol:
  • Citovat
  • Upravit
30556
6.4.17 09:46

Takže za mě ani jedny :mrgreen:

ale jde o to co nosíš? já třeba žluté zlato prostě nenosím, takže volba by byla jasná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.4.17 09:47

Prosím další názory :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3274
6.4.17 09:47

Zlato nosí i malé děti. já mam vlastně taky dve zlaté. jedny takové jemné menší co jsem nosívala v dětství(a jednou je dostane moje dcera) a jedny s perlou co nosívám na ples třeba. Ale jinak to hodně střídám.. ALe třeba moje mamka už dlouho nosí jen zlaté, a sluší ji. je to taky kvůli tomu že na jiné kovy má alergii. a taky navíc zlatý řetízek s písmenem jména manžela, co od něj dostala kdysi, a taky na prstě zlatý snubní prsten..takže prostě ono to má sčím ladit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
6.4.17 09:56

Kamarádce přítel koupil náušnice dá se říct o číslo větší :-D nesedlo ji zapínání, tak ji vzal do obchodu, a tam si za ně na výměnu vybrala dvoje jiné :-D fakt se plácl přes kapsu a vrátit je nechtěl…a přítel ti neporadí? můžeš mu říct že se ti líbí tyhle dvoje a ať on rozhodne které se mu na tobě líbí víc..když už je kupuje aspoň by měl malý podíl na výběru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
6.4.17 09:59

Osobně se mi stoprocentně nelíbí ani jedny, ale pokud z těch dvou tak ty druhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová