Kubík pití
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Tynakiki No proč ji cpát Kubíka, když může dostat mrkev, banán a vodu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sladkého Kubíka bych nedávala, ani nedávám nic podobného skoro dvouleté. Taky dlouho nechtěla moc pít, raději si dala MM, rozpila se víc až někdy po roce. I tak jsem žádné šťávičky nezaváděla, vycházela jsem z toho, že žízí neumře a měla i dost tekutin ze stravy. U pětiměsíčního bych to tudíž vůbec neřešila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebo v lékarně mají nějaké ty nápoje.. třeba nalít malinko- zředit vodou atd.. Tak unsá 5 měsících dítě pilo třeba 20-40 ml, třeba dvakrát denně víc nechtěl, tak záleží kolik ti vypije, často bych to třeba nedávala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tynakiki třeba proto, že v tom kubíku je hromada cukru?
kojíš? jestli jo, tak pít nemusí, jáí obě děti kojila i na žítzeň, proteže prostě nic pít nechtěly
pít začali oba až kolem roka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak věřím, že by toho Kubíku moc nevypila, ale fakt je plný cukru.. Jednou jsem viděla reportář o nápojích a dávali na hroamdu kostky cukru a měl na hrnek víc- nebo stejně, teď nevím. jak coca cola a ta má hodně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tynakiki píše:
Myslela sem to tak jako ze kdyz uz ji jablko markev a banan tak proc by nemohla mit treba naredinyho kubika ktery se sklada skoro ze stejnych veci..treba ob den ne ji to cpat po litrech
Přečti si složení a něco si zjisti o jednotlivých komponentech. Cpát gf sirup do dětí hned od mala je nejlepší cesta z nich udělat závisláky na sladkostech a sladkém pití..no ale to vlastně potravinářský průmysl chce že…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jen vodu, nic jiného, vše ostatní je ohromná zátěž pro organismus, navíc tyhle chemický koktejly…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janasas píše:
Jinak věřím, že by toho Kubíku moc nevypila, ale fakt je plný cukru.. Jednou jsem viděla reportář o nápojích a dávali na hroamdu kostky cukru a měl na hrnek víc- nebo stejně, teď nevím. jak coca cola a ta má hodně
tuším, že v tom bylo 11 nebo 13kostejk ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://cz5.staticac.cz/…ka_final.pdf test zde
https://www.prozeny.cz/…kru-obsahuji nebo zde
- Citovat
- Upravit
Ja obcas koupim ten kubik water, obsahuje jenom vkdu, trinovy cukr, a ovocnou stavu, ale davam to az tak od 10 mesicu a vyjmecne, nepije to denne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tynakiki jak píšou holky nauč na vodu, kubík a jemu podobné šťávy jsou hnusn
nedala bych ani mnohem staršímu dítěti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina píše:
Ja obcas koupim ten kubik water, obsahuje jenom vkdu, trinovy cukr, a ovocnou stavu, ale davam to az tak od 10 mesicu a vyjmecne, nepije to denne…
To je taky hnus
- načítám...
- Citovat
- Zmínit