Kubík pití
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dávali jsme ovocné šťávy id hami, hamánka, babylove, nebo bebivity… kubíka koupím kvuli flašce, ale vypiju ho já ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kopejka nerikam ze je to idealni, ale kdyz uz se nekde zdrzim a kupuju piti tak tohle, protoze z toho co maj v obchodech je to asi nejmensi zlo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina Já teda zatím pokaždý v obchodě narazila na vodu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Promiň, ale v životě bych tohle pití svým dětem nedala a taky že nedala, dej vodu nebo čah, když už musíš. Přeslazený, kyselý, hnusný hnus všech hnusů to je. Nechápu, co vede mámy k tomu kupovat takový hrůzy a cpát to svým dětem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina
protože si to nikdy nezkusila, od mala pěkně sladký, ať to těm nebohejm děťátkům hlavně chutná. Starší nechtěl pít, lehce jsem mu sladila čaje medem a dělala slabý štávy-domácí. Samo, že má radši sladké, ale ve svých 3,5 letech klidně vypije holou vodu a neslazený čaj, když mu vysvětlím, proč to tak je potřeba (a je to maga vztekloun, který si do ničho nenechá kacat a musí mít vše po svém). Řeči typu „to bych do něj nikdy nedostala“ je jen lenost matek, které než by se s něčím trochu potrápili, radši vyrznou nejsladší hnus na trhu a mají klid.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adinka_2012 nejsem zadna lina matka
jen sem se nornalne zeptala
a na tom neni nic spatnyho…driv se vyrustalo na vsem a ani se to neresilo a ted? Detem jsou 3 roky a jsou skoro jeste na mliku.Nebo pijou cistou vodu a nemuzou skoro nic nerikam nic je to vec kazdyho…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tynakiki
Je rozdíl v tom, že nemůžou nic a v tom, zda se stravují alespoň trochu zdravě…Dřív hnusy typu kostíci, kyselé rybičky a kubíci nebyly…Dětem se dávala domácí malinová šťáva a umíchaný tvaroh s ovocem.
Pardon, že jsem si trochu zlosti vylila na tobě, ale toto téma mě po dnešku fakt nas…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tynakiki píše:
@Adinka_2012 nejsem zadna lina matkajen sem se nornalne zeptala
a na tom neni nic spatnyho…driv se vyrustalo na vsem a ani se to neresilo a ted? Detem jsou 3 roky a jsou skoro jeste na mliku.Nebo pijou cistou vodu a nemuzou skoro nic nerikam nic je to vec kazdyho…
To se pleteš, na průmyslově zpracovaných potravinách plných cukru, gf sirupu, konzervatech atd. se rozhodně nevyrůstalo. Nemusíš kupovat vše, co je v obchodech ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tynakiki
Az na to, ze kdyz dam decku obycejnou vodu, tak mu tim nijak neublizuju…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adinka_2012 jo fajn jen sem se zeptala napadlo me to jen s toho duvody kdyz sem vudela ze je to jen z bananu jablka a hruska taky chci pro svoji nalou jen to nejlepsi pro to se ptam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adinka_2012 samozrejme ze jsem zkousela davat vodu, cajiky, ale vse bez uspechu.
Tady je to co clovek to jinej nazor, nedavno me tu nekdo sjel ze pouzivam kojeneckou vodu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@12345F ja ji snad ublizuju jen sem se zeptala jestli muzu…mam prvni dite tak sorry.Ty si asi vedela uplne vsechno pri prvnim decku ze nojo supermatky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit