Kubík pití

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5808
29.2.16 17:32

Dávali jsme ovocné šťávy id hami, hamánka, babylove, nebo bebivity… kubíka koupím kvuli flašce, ale vypiju ho já 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
29.2.16 17:34

@kopejka nerikam ze je to idealni, ale kdyz uz se nekde zdrzim a kupuju piti tak tohle, protoze z toho co maj v obchodech je to asi nejmensi zlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101766
29.2.16 17:35

@Kriss Tina Já teda zatím pokaždý v obchodě narazila na vodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
29.2.16 17:36

@j.a.n.i1 no tu bych do nej nedostala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
29.2.16 18:03

Promiň, ale v životě bych tohle pití svým dětem nedala a taky že nedala, dej vodu nebo čah, když už musíš. Přeslazený, kyselý, hnusný hnus všech hnusů to je. Nechápu, co vede mámy k tomu kupovat takový hrůzy a cpát to svým dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
29.2.16 18:03

@j.a.n.i1 a kolik mu je?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
29.2.16 18:08

@Kriss Tina
protože si to nikdy nezkusila, od mala pěkně sladký, ať to těm nebohejm děťátkům hlavně chutná. Starší nechtěl pít, lehce jsem mu sladila čaje medem a dělala slabý štávy-domácí. Samo, že má radši sladké, ale ve svých 3,5 letech klidně vypije holou vodu a neslazený čaj, když mu vysvětlím, proč to tak je potřeba (a je to maga vztekloun, který si do ničho nenechá kacat a musí mít vše po svém). Řeči typu „to bych do něj nikdy nedostala“ je jen lenost matek, které než by se s něčím trochu potrápili, radši vyrznou nejsladší hnus na trhu a mají klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
29.2.16 18:13

@Adinka_2012 nejsem zadna lina matka ;) jen sem se nornalne zeptala ;) a na tom neni nic spatnyho…driv se vyrustalo na vsem a ani se to neresilo a ted? Detem jsou 3 roky a jsou skoro jeste na mliku.Nebo pijou cistou vodu a nemuzou skoro nic nerikam nic je to vec kazdyho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
29.2.16 18:18

@Tynakiki
Je rozdíl v tom, že nemůžou nic a v tom, zda se stravují alespoň trochu zdravě…Dřív hnusy typu kostíci, kyselé rybičky a kubíci nebyly…Dětem se dávala domácí malinová šťáva a umíchaný tvaroh s ovocem.
Pardon, že jsem si trochu zlosti vylila na tobě, ale toto téma mě po dnešku fakt nas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
29.2.16 18:18
@Tynakiki píše:
@Adinka_2012 nejsem zadna lina matka ;) jen sem se nornalne zeptala ;) a na tom neni nic spatnyho…driv se vyrustalo na vsem a ani se to neresilo a ted? Detem jsou 3 roky a jsou skoro jeste na mliku.Nebo pijou cistou vodu a nemuzou skoro nic nerikam nic je to vec kazdyho…

To se pleteš, na průmyslově zpracovaných potravinách plných cukru, gf sirupu, konzervatech atd. se rozhodně nevyrůstalo. Nemusíš kupovat vše, co je v obchodech :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1294
29.2.16 18:19

@Tynakiki
Az na to, ze kdyz dam decku obycejnou vodu, tak mu tim nijak neublizuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101766
29.2.16 18:19
@Tynakiki píše:
@j.a.n.i1 a kolik mu je?:)

Aktuálně 5, ale ztratila jsem se k čemu se to váže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
29.2.16 18:21

@Adinka_2012 jo fajn jen sem se zeptala napadlo me to jen s toho duvody kdyz sem vudela ze je to jen z bananu jablka a hruska taky chci pro svoji nalou jen to nejlepsi pro to se ptam :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
29.2.16 18:26

@Adinka_2012 samozrejme ze jsem zkousela davat vodu, cajiky, ale vse bez uspechu.
Tady je to co clovek to jinej nazor, nedavno me tu nekdo sjel ze pouzivam kojeneckou vodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
29.2.16 18:27

@12345F ja ji snad ublizuju jen sem se zeptala jestli muzu…mam prvni dite tak sorry.Ty si asi vedela uplne vsechno pri prvnim decku ze nojo supermatky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí