Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Zdravím, manžel stále básní, že by si přál kuchařku Hovory s řezníkem od Florentyny Zatloukalove, opravdu stojí za to? Nemohu ji nikde sehnat, abych si ji sama prohlédla…
Nevim,neznam.Ale pokud si ji preje, udelalo by mi velkou radost mu ji koupit.On asi vi, o cem je, co v ni je.
Přímo tuhle knihu nemám, ale taky jsem o ní uvažovala.. miluju knihy od Florentýny, pochybuju že by se nelíbila.. a jestli si jí přeje tak si myslím že neprohloupíš ![]()
Já mám
miluju od Flo všechny recepty, takže jsem si knížku pořídila. Muž v ní často listuje a vybírá co budeme vařit.
Hovory mame doma a urcite stoji za to ji pořídit. Jedna z nejpoužívanější kucharek u nas doma.
@wildcherry @Poa1 Ona není právě k sehnání, sám neměl možnost si ji někde prolistovat. Jen dle recenzi na netu.
Tak furt hlidam všude možně jestli se někde neobjeví i z druhé ruky, ale nic ![]()
@Novire @Petula306
Proto ji asi nemůžu nikde sehnat, děkuju za info ![]()
Kuchařku pro dceru používám hodně často, Hovory s řezníkem jednou za měsíc a vařím z ní tak 3 recepty a Snídani od Florentýny nepoužívám vůbec. Často chodím na její web, tam je většina stejných receptů.
Také jí mám a nelituji, je již 8 let stará, ale co se mrknout po bazarech nebo na marketplace, případně antikvariáty? ![]()
@lucynka25 píše:
Také jí mám a nelituji, je již 8 let stará, ale co se mrknout po bazarech nebo na marketplace, případně antikvariáty?
Koukala jsem a opravdu jsem ji nenašla ![]()
@lucynka25 super děkuji, aspoň můžu kouknout. Manžel to chce ale mít pěkně v knihovně. Zatím prolistujem stažené a holt počkáme na nové vydání.
Chtěla jsem to sehnat k svátku, ale asi to Flo nestihne vydat do měsíce ![]()
@larieta no jo no, taky mám radši knihy..leda vytisknout a nechat svázat jako diplomku
snaha se taky cení ![]()
@larieta píše:Chtěla jsem to sehnat k svátku, ale asi to Flo nestihne vydat do měsíce
Tak zkus napsat přímo Flo, třeba ještě nějakou má stranou. Nebo aspoň bude vědět, kdy bude dotisk.