Kupujete někdo "retro" oblečení na bazarech?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4634
6.9.16 22:29
@mahdalka píše:
8o V tom bych nešla ani s odpadkama :poblion:

Ty jo, já četla nejdřív s „podpadkama“ (vím, že se píše podpatkama ;) ) a říkala jsem si, jestli tu recesi nebereme už moc vážně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7217
6.9.16 22:31
@Večernice7 píše:
Ty jo, já četla nejdřív s „podpadkama“ (vím, že se píše podpatkama ;) ) a říkala jsem si, jestli tu recesi nebereme už moc vážně :mrgreen:

Ty jo, si vzpomenu na základu a to jak jsme na diskotéku (na škole v přírodě) šly v teplákách a podpatcích jako dámy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
6.9.16 22:31

@Večernice7 ha ha, to by byla prda. Nějaká ta kombinéza a podpatky. K tomu retro brýle a jsem za hvězdu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4634
6.9.16 22:36

@Aletheia - já jsem zase jezdila z intru s krosnou obutá v kozačkách skoro na jehlách :roll: :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
7.9.16 13:22

No, pro každého je módní něco jiného, takže pokud je paní, která prodává oblečení ve zmíněných odkazech, starší ročník, tak se nedivím. Já bych si to nekoupila.

Jinak co se týká toho pleteného oblečení na mimina, svetříky apod, tak já na malou měla od tchýně také - mně se to líbí. Rozhodně to nebylo 20 let staré, jen to tak pro někoho třeba vypadá. Ono co si budeme povídat, byť to není pro někoho jeho vkus, tak se to prodává za docela velký peníze, je to prostě považováno za ruční práci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
7.9.16 13:24
@mahdalka píše:
Na našem sídlišti bydlí starší pani, která má dítě se starým pánem a jejich 4 letý syn takový kousky nosí, i zděděný růžový botičky a do tří let jezdil v hlubokým kočárku :oops: Pani na mateřský, pán pobíral důchod :nevim: Chtěla jsem jim nabídnou věci po synovi, i botičky který jinak vyhazuju, ale bála jsem se abych je neuvedla do rozpaků a necítili se trapně :nevim:

Normálně bych se paní zeptala, jestli nechce oblečení a botky, že by to mohlo jejich chlapečkovi být a protože je ti to líto to vyhodit a nemáš to komu jinému nabídnout, tak tě napadla ona… Normálně… trapný to není. Třeba by ti za to byla vděčná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
7.9.16 23:06
@Pomka píše:
Normálně bych se paní zeptala, jestli nechce oblečení a botky, že by to mohlo jejich chlapečkovi být a protože je ti to líto to vyhodit a nemáš to komu jinému nabídnout, tak tě napadla ona… Normálně… trapný to není. Třeba by ti za to byla vděčná.

Dobrej nápad, snad se paní neurazí. Občas se potkáváme na hřišti a povídáme si, tak jí to zkusím nabídnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
7.9.16 23:08
@Večernice7 píše:
Ty jo, já četla nejdřív s „podpadkama“ (vím, že se píše podpatkama ;) ) a říkala jsem si, jestli tu recesi nebereme už moc vážně :mrgreen:

No s padpatkama bych si to na sebe už vůbec nevzala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák