Kuřecí maso smrdí

  • Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
5.1.22 10:15

Kureci maso smrdi

Holky, reknete mi, smrdi vam taky kureci maso? Posledni dobou koupim maso, nejpozdeji druhy den ho delam a smrdi i pri vareni, ne zkazene, nakysle nebo tak, asi jako hodne smradlave maso. Uz nejednou jsem to vzdala a i uvarene vyhodila, pritom si nemyslim, ze by bylo zkazene, ale jen mi smrdi. Nelepi ani nema divnou barvu. Momentalne jsou to kureci stehna z alberta. Varim polevku a proste mi tem smrad vadi :lol:. Mam se na to vykaslat, nebo to udelat? Jinak kategorii jsem vybrala, protoze jsem nevedela kam jinam to hodit. Prcek uz ma rok a pul, nezaciname s prikrmy.

  • Citovat
  • Nahlásit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1697
5.1.22 10:19

Klasicke kureci mi taky smrdi :poblion: Proto uz roky kupuju zasadne farmarske. Kdybych mela moznost kupovat domaci, tak do toho jdu. Rozdil poznas pri rozbaleni, pri tepelne uprave (voni uplne jinak) i pri konzumaci.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
12588
5.1.22 10:29

Nejsi těhotná?

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
268
5.1.22 10:32

„Kuřecí maso smrti“ by byl dobrej název punkového alba. Jinak je to samozřejmě hrozná nuda… Co čekáš od zvířat z koncentráku, napuštěnejch kdejakým drekem a prakticky neschopných běžné existence a pohybu? Možná by jim měli ještě něco přimíchat, aby nanykám voněli po konvalinkách.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
12
5.1.22 10:34

Ano také mi smrdí 🙁kupuji už minimálně Vybírám co nejčerstvější a kontroluji aby z něho už v obchodě neřekla ta voda ale stejně ten puch 🙁A ještě jeden poznatek náš kocour miluje syrové maso, občas mu kousek dám od kuřecího z obchodních řetězců zhnuseně odchází ani se toho nedotkne :think:

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
13826
5.1.22 10:37

Musis kupovat od farmaru.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
1049
5.1.22 10:38
@Fuflík píše:
„Kuřecí maso smrti“ by byl dobrej název punkového alba. Jinak je to samozřejmě hrozná nuda… Co čekáš od zvířat z koncentráku, napuštěnejch kdejakým drekem a prakticky neschopných běžné existence a pohybu? Možná by jim měli ještě něco přimíchat, aby nanykám voněli po konvalinkách.

Nemoralizujte o koncentrácích, nejde to vůbec srovnávat. :roll:

Pokud jde o zápach, tak mně to taky nevoní, ale pořád mi chutná, takže se přes to dovedu přenést. :palec:

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
2291
5.1.22 10:44

Z marketu beru jen v nouzi, jinak kupuju na scuk.cz. Ještě lepší je ale krůtí :)

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
1232
5.1.22 10:44

Kupují zásadně od našeho řezníka, vím, odkud maso má. Stejně tak veškeré uzeniny, dělá si je sám a jezdí k němu lidé z širokého okolí. Jinde už téměř nekupuji a když, rozdíl je znát u všeho. Obzvlášť šunka, to na první přičichnutí pozná rozdíl i můj 8 letý syn, že to není „Patrikova“ šunka. Takže ano, často mi kuřecí také nevoní, pokud je odjinud. Z marketů..To se vyhýbám, co to jde.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
5.1.22 10:54

Taky mi smrdí, hlavně z Lidlu. Tam kupuju maso výjimečně. Ještě horší je, když ho koupím a zpracuji až druhý den. Hned po nákupu dávám do lednice, v létě nosím termotašky a přesto smrdí. Zkusím koupit to farmářské kuře, jak píšou holky… Uvidíme.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
37712
5.1.22 10:58
@me57h píše:
Nemoralizujte o koncentrácích, nejde to vůbec srovnávat. :roll:

ja myslim, ze skoro jo. jidla dostanou dost, ale to ostatni… jakoze ja bych nikdy neprirovnala nouseni rousek k noseni zidovskych hvezd atp, neberu utrpeni lidi za valky a za totace na lehkou vahu, drubezarny jsou husty -teda vajickarny asi budou horsi.

Příspěvek upraven 05.01.22 v 11:00

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
37712
5.1.22 10:59

Me treba smrdi normalni levne sadlo z retezce, ale nejake drazsi nebo z trhu uz vetsinou ne. nevim, jestli to je upravou, nebo zpusobem stravy tech zvirat.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
1049
5.1.22 11:20
@Pudloslava píše:
ja myslim, ze skoro jo. jidla dostanou dost, ale to ostatni… jakoze ja bych nikdy neprirovnala nouseni rousek k noseni zidovskych hvezd atp, neberu utrpeni lidi za valky a za totace na lehkou vahu, drubezarny jsou husty -teda vajickarny asi budou horsi.Příspěvek upraven 05.01.22 v 11:00

No jasně, ale jsou to prostě kuřata. A člověk je na vrcholu potravního řetězce.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
1697
5.1.22 12:00
@TetaIvuška píše:
Taky mi smrdí, hlavně z Lidlu. Tam kupuju maso výjimečně. Ještě horší je, když ho koupím a zpracuji až druhý den. Hned po nákupu dávám do lednice, v létě nosím termotašky a přesto smrdí. Zkusím koupit to farmářské kuře, jak píšou holky… Uvidíme.

Jestli k vam jezdi Rohlik, tak doporucuji kureci od Nemcu nebo z Hradku. Svetnickove je lepsi nez klasika z marketu, ale za me se z nich daji jist jen prsa. Stehna svetnickovych kurat chutnaji lepe nez klasicka, ale porad to neni ono.

A ta stehna od Nemcu nebo z Hradku pecu jen osolena, jsou vyborna. Tchyne kupuje klasicka, musi je posypat korenim na kure a stejne smrdi. Jenze ji to chutna :( Kdyz mi je predlozila v tehotenstvi, tak jsem sla zvracet :(

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
37712
5.1.22 13:18
@me57h píše:
No jasně, ale jsou to prostě kuřata. A člověk je na vrcholu potravního řetězce.

tak jo, žrát, ale netýrat - podle vnějších projevů můžeme soudit, že trpí.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mohlo by vás zajímat