Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Klasicke kureci mi taky smrdi
Proto uz roky kupuju zasadne farmarske. Kdybych mela moznost kupovat domaci, tak do toho jdu. Rozdil poznas pri rozbaleni, pri tepelne uprave (voni uplne jinak) i pri konzumaci.
„Kuřecí maso smrti“ by byl dobrej název punkového alba. Jinak je to samozřejmě hrozná nuda… Co čekáš od zvířat z koncentráku, napuštěnejch kdejakým drekem a prakticky neschopných běžné existence a pohybu? Možná by jim měli ještě něco přimíchat, aby nanykám voněli po konvalinkách.
Ano také mi smrdí 🙁kupuji už minimálně Vybírám co nejčerstvější a kontroluji aby z něho už v obchodě neřekla ta voda ale stejně ten puch 🙁A ještě jeden poznatek náš kocour miluje syrové maso, občas mu kousek dám od kuřecího z obchodních řetězců zhnuseně odchází ani se toho nedotkne ![]()
@Fuflík píše:
„Kuřecí maso smrti“ by byl dobrej název punkového alba. Jinak je to samozřejmě hrozná nuda… Co čekáš od zvířat z koncentráku, napuštěnejch kdejakým drekem a prakticky neschopných běžné existence a pohybu? Možná by jim měli ještě něco přimíchat, aby nanykám voněli po konvalinkách.
Nemoralizujte o koncentrácích, nejde to vůbec srovnávat. ![]()
Pokud jde o zápach, tak mně to taky nevoní, ale pořád mi chutná, takže se přes to dovedu přenést. ![]()
Z marketu beru jen v nouzi, jinak kupuju na scuk.cz. Ještě lepší je ale krůtí ![]()
Kupují zásadně od našeho řezníka, vím, odkud maso má. Stejně tak veškeré uzeniny, dělá si je sám a jezdí k němu lidé z širokého okolí. Jinde už téměř nekupuji a když, rozdíl je znát u všeho. Obzvlášť šunka, to na první přičichnutí pozná rozdíl i můj 8 letý syn, že to není „Patrikova“ šunka. Takže ano, často mi kuřecí také nevoní, pokud je odjinud. Z marketů..To se vyhýbám, co to jde.
Taky mi smrdí, hlavně z Lidlu. Tam kupuju maso výjimečně. Ještě horší je, když ho koupím a zpracuji až druhý den. Hned po nákupu dávám do lednice, v létě nosím termotašky a přesto smrdí. Zkusím koupit to farmářské kuře, jak píšou holky… Uvidíme.
@me57h píše:
Nemoralizujte o koncentrácích, nejde to vůbec srovnávat.
ja myslim, ze skoro jo. jidla dostanou dost, ale to ostatni… jakoze ja bych nikdy neprirovnala nouseni rousek k noseni zidovskych hvezd atp, neberu utrpeni lidi za valky a za totace na lehkou vahu, drubezarny jsou husty -teda vajickarny asi budou horsi.
Příspěvek upraven 05.01.22 v 11:00
Me treba smrdi normalni levne sadlo z retezce, ale nejake drazsi nebo z trhu uz vetsinou ne. nevim, jestli to je upravou, nebo zpusobem stravy tech zvirat.
@Pudloslava píše:
ja myslim, ze skoro jo. jidla dostanou dost, ale to ostatni… jakoze ja bych nikdy neprirovnala nouseni rousek k noseni zidovskych hvezd atp, neberu utrpeni lidi za valky a za totace na lehkou vahu, drubezarny jsou husty -teda vajickarny asi budou horsi.Příspěvek upraven 05.01.22 v 11:00
No jasně, ale jsou to prostě kuřata. A člověk je na vrcholu potravního řetězce.
@TetaIvuška píše:
Taky mi smrdí, hlavně z Lidlu. Tam kupuju maso výjimečně. Ještě horší je, když ho koupím a zpracuji až druhý den. Hned po nákupu dávám do lednice, v létě nosím termotašky a přesto smrdí. Zkusím koupit to farmářské kuře, jak píšou holky… Uvidíme.
Jestli k vam jezdi Rohlik, tak doporucuji kureci od Nemcu nebo z Hradku. Svetnickove je lepsi nez klasika z marketu, ale za me se z nich daji jist jen prsa. Stehna svetnickovych kurat chutnaji lepe nez klasicka, ale porad to neni ono.
A ta stehna od Nemcu nebo z Hradku pecu jen osolena, jsou vyborna. Tchyne kupuje klasicka, musi je posypat korenim na kure a stejne smrdi. Jenze ji to chutna
Kdyz mi je predlozila v tehotenstvi, tak jsem sla zvracet ![]()
@me57h píše:
No jasně, ale jsou to prostě kuřata. A člověk je na vrcholu potravního řetězce.
tak jo, žrát, ale netýrat - podle vnějších projevů můžeme soudit, že trpí.
Holky, reknete mi, smrdi vam taky kureci maso? Posledni dobou koupim maso, nejpozdeji druhy den ho delam a smrdi i pri vareni, ne zkazene, nakysle nebo tak, asi jako hodne smradlave maso. Uz nejednou jsem to vzdala a i uvarene vyhodila, pritom si nemyslim, ze by bylo zkazene, ale jen mi smrdi. Nelepi ani nema divnou barvu. Momentalne jsou to kureci stehna z alberta. Varim polevku a proste mi tem smrad vadi
. Mam se na to vykaslat, nebo to udelat? Jinak kategorii jsem vybrala, protoze jsem nevedela kam jinam to hodit. Prcek uz ma rok a pul, nezaciname s prikrmy.