Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Kacik1988 píše:
Tak to ti poslali špatný příspěvek já nahlašovala ten další. Kde jsem podle tebe byla,,zhnilá" a ještě něco tam bylo, už si to nevybavuju.
aha
tak to asi nebylo tak hrozné když jsi to nevybavuješ… pro mě to uzavřené není když mi admini kvůli tebe vyhrožujou ![]()
@Nafrněná kvůli mě jo
holka ty mě bavíš… jsi dospělá, sama zodpovídáš za své vyjadřování a za to, co kde píšeš.
@Kacik1988 píše:
@Nafrněná kvůli mě joholka ty mě bavíš… jsi dospělá, sama zodpovídáš za své vyjadřování a za to, co kde píšeš.
prosím tě, kdybys tady nenahlašovala a nedělala ze sebe chudinku protože ti někdo na diskuzi napsal, že jsi shnilá, tak by se nad tím admin ani nepozastavil… ale bohužel musí řešit všechny hysterické cácory
asi ti to hodně říkali doma že tě to tak bere…
@Nafrněná pleteš se, doma se ke mě vždy chovali slušně
a tebe učili nést následky za své chování?
@Kacik1988 píše:
@Nafrněná pleteš se, doma se ke mě vždy chovali slušněa tebe učili nést následky za své chování?
@Kacik1988 píše:
@Nafrněná nevěděla no a co je na tom špatnýho? Ty víš všechno na světě viď.
inteligentní člověk ví, kde si to najít, zvlášť když ten způsob je tak stupidní!
nauč to prosím aspoň své děti…
@Nafrněná podívej, já se s tebou nebudu dohadovat celý večer. Nicméně od kurzu měn jsme dost odbočily. Jak jsem napsala, pro mě je diskuze uzavřená, ty se s tím budeš muset nějak vyrovnat a já to tady celé nechám na posouzení @admin jestli diskuzi uzavřou, smažou nebo nechají. Já vím co jsem chtěla takže už diskuzi nepotřebuji. Stejně se ubírá jinam.
Dobrý den,
otázka byla zodpovězena a odbočujete od tématu. Téma tak uzamykám.
Andrea
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak to ti poslali špatný příspěvek já nahlašovala ten další. Kde jsem podle tebe byla,,zhnilá" a ještě něco tam bylo, už si to nevybavuju.