Kurz dolaru a egyptské libry

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Kacik1988
30.5.16 21:01
@Nafrněná píše:
tohle mi psali admini
upozornění
Dobrý den,
pokud Vám některé dotazy připadají banální, doporučuji na ně vůbec neodpovídat. Šetříte tak čas a energii, stejně tak i zakladatelce diskuze. Příspěvky z tématu Kurz dolaru a egyptské libry jsem proto promazala.

Děkuji za pochopení a přeji klidný víkend,
admin Monika
nejde o tebe, jde o každého druhého, kdo je líný si najít odpověď sám a zakládá další nesmyslné diskuze, pak se to tady seká a nejde načíst… já jsem ti poradila ten google, evidentně tě to nenapadlo, protože kdyby jo, tak bys to okamžitě našla a nemusela bys to zakládat

super urážlivý příspěvek :lol: :lol:

Tak to ti poslali špatný příspěvek já nahlašovala ten další. Kde jsem podle tebe byla,,zhnilá" a ještě něco tam bylo, už si to nevybavuju.

• Upravit
Nafrněná
30.5.16 21:03
@Kacik1988 píše:
Tak to ti poslali špatný příspěvek já nahlašovala ten další. Kde jsem podle tebe byla,,zhnilá" a ještě něco tam bylo, už si to nevybavuju.

aha :lol: tak to asi nebylo tak hrozné když jsi to nevybavuješ… pro mě to uzavřené není když mi admini kvůli tebe vyhrožujou :mrgreen:

• Upravit
Kacik1988
30.5.16 21:06

@Nafrněná kvůli mě jo :-D holka ty mě bavíš… jsi dospělá, sama zodpovídáš za své vyjadřování a za to, co kde píšeš.

• Upravit
Nafrněná
30.5.16 21:08
@Kacik1988 píše:
@Nafrněná kvůli mě jo :-D holka ty mě bavíš… jsi dospělá, sama zodpovídáš za své vyjadřování a za to, co kde píšeš.

prosím tě, kdybys tady nenahlašovala a nedělala ze sebe chudinku protože ti někdo na diskuzi napsal, že jsi shnilá, tak by se nad tím admin ani nepozastavil… ale bohužel musí řešit všechny hysterické cácory :mrgreen: asi ti to hodně říkali doma že tě to tak bere…

• Upravit
Kacik1988
30.5.16 21:10

@Nafrněná pleteš se, doma se ke mě vždy chovali slušně ;-) a tebe učili nést následky za své chování?

• Upravit
Nafrněná
30.5.16 21:13
@Kacik1988 píše:
@Nafrněná pleteš se, doma se ke mě vždy chovali slušně ;-) a tebe učili nést následky za své chování?
:mrgreen: následky… když sis nedokázala vyhledat kurz měn tak jsem si jen myslela že jsi prostě jen shnilá, ale teď si myslím že tím to nebude :mrgreen: že ty jsi fakt nevěděla jak na to :lol:
  • Upravit
Kacik1988
30.5.16 21:18

@Nafrněná nevěděla no a co je na tom špatnýho? Ty víš všechno na světě viď.

• Upravit
Nafrněná
30.5.16 21:19
@Kacik1988 píše:
@Nafrněná nevěděla no a co je na tom špatnýho? Ty víš všechno na světě viď.

inteligentní člověk ví, kde si to najít, zvlášť když ten způsob je tak stupidní! :roll: nauč to prosím aspoň své děti…

• Upravit
Kacik1988
30.5.16 21:26

@Nafrněná podívej, já se s tebou nebudu dohadovat celý večer. Nicméně od kurzu měn jsme dost odbočily. Jak jsem napsala, pro mě je diskuze uzavřená, ty se s tím budeš muset nějak vyrovnat a já to tady celé nechám na posouzení @admin jestli diskuzi uzavřou, smažou nebo nechají. Já vím co jsem chtěla takže už diskuzi nepotřebuji. Stejně se ubírá jinam.

• Upravit
20830
31.5.16 08:57

Dobrý den,

otázka byla zodpovězena a odbočujete od tématu. Téma tak uzamykám.

Andrea

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová