Květen 2010

• Fotoalbum (63)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5601
29.9.09 10:42

Papayo , tak kluka, jo? :lol: Když já bych radši ještě jednu holku, mám tolik krásných hadříků, že se mi toho nechce zbavovat :lol: S těhu oblečením mám trochu problém, protože jsem měla všechno letní a to jaksi v zimě neužiju :lol: Budu muset dokoupit, no. Ale zas tolik toho potřebovat nebudu, chodím vlastně jenom s kočárem a se psem a pak sem tam do kina nebo do divadla, když jsem u toho ještě pracovala, bylo to náročnější.

Pimpi , mně nejhezčí UTZ přišel kolem 12tt :wink: - malá už tam hopsala a mávala rukama a ještě byla tak malá, že ji tozabralo celou. To mě fakt dojalo, a co teprve manžela. Ten byl úplně naměkko :) :lol: Jo zácpa mě taky potrápila, ale upravilo se to někdy minulý týden, tak snad tě taky přejde brzo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
29.9.09 11:20

Nettie, doufám, že to přejde. Je to fakt nepříjemný.

Všeobecně si myslím, že těhotenství přes zimu je lepší ne? Nedokážu si představit, že bych se měla valit s bříškem v 30°C.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
29.9.09 12:05

Aho holky,
no to teda koukám jak jste se rozepsali…fakt :) Už se ve vás začínam ztrácet…

Bolesti v podbřišku jsou normální (aspon myslím). Nevolnosti nemám. Spím jak dudek. Čurát chodím pořád:) No a musím říct že moje břiško ted u toho druhého těhu jako…čumím. Jsem se nafoukla jako kdyby jsem spolkla nafukovací míč. Nosím raději volnější halenky at nic není vidět ale myslím že ja i kdyby jsem chtěla tak to prostě do toho třetího měsíce neutajím.
Kontrolu mám 7.10…taky se nemužu dočkat a říkam si jak je to daleko…
Mě nevadí že břiško budu mít v zimě. Sebíka jsem rodila v březnu takže nějaké oblečení ještě tady mám. Takže to bude v pohodě. Mimčo se narodí v období kdy by mělo být hezky co je taky fayn.. Nebudou snad ještě velké horučavý a taky mužete jít s nima brzo ven a nemusíte čekat až se oteplí. Jak jsem porodila Sebíka o to to bylo horší protože venku napadl sníh a byla kosa…A ja taaak moc chtěla ven s kočárkem a nemohla jsem.....to bylo hrozný…

Tak se držte holky…ja du uspat toho svého prdolu a pujdu si taky lehnout jsem nějak dnes mimo.. Jsem furt unavená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
29.9.09 12:12

Holčinky - máme to pěkně naplánované… přes zimu nám bříško povyroste a až budeme na konci tak ten duben - květen bude už pěkně a sluníčko bude šimrat mimina a volat je ven. Už se nebudem muset soukat do roláků. Teď se u mě stavila mamka a přinesla mi plnou mísu malin a ostružin… si té pozornosti maximálně užívám :wink: (trošku vyčůraně) :lol: Prej pro Bertíka nebo Katynku :wink: Mám příjmení od B, tak by ten Bertík nemusel být špatný. Ale to se asi ještě 3y rozvedem než se s manžou dohodnem.
Mě teda prsa do teď vůbec neboleli, ale je fakt, že už začínají být citlivější… ráda spím na břiše a zatím ještě můžu, tak doufám, že to vydrží.
Holky slyšely jste o mexické bole? Rolnička za hříšné peníze, ale moc jsem jí chtěla a Ondra mi jí minulý týden objednal… ani jsem se nemusela diplomaticky zmiňovat :wink: No já ho prostě žeru, tatoucha našeho http://cdn.content.sweetim.com/…0002011E.gif /> Tady je odkaz, kdyby jste chtěli mrknout: http://shop.annaviktorie.cz/index.asp?…

Netti - ty jsi to s druhým těhu vzala hopem viď? Jindriška má teprve rok :D Také to plánujeme zasebou… tak 3 roky. Uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
29.9.09 12:14

renet - ahojda, hele já jsem měla ruštinu naposled ve třetí třídě. :lol: Co to máš pod tím metříkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
29.9.09 12:20

papy: 2roky 6 měsícu dny ted si to nepamatuji :) To je muj synátor…

Jako obdivuji ženské které mají mimca hned takhle po sobě ja si to neumím představit že bych měla druhé kdy měl Seba rok. To u nás nastal docela velký prulom a to bych asi si šla hodit…

Jinak našla jsem stránku kde si mužete vypočítat kdy vám vychází TP podle poslední menstruace:) Mě to vychazí na 19.5 to má segra narozky:D a ja mám 20.5… Tak se mi to líbi :) ještě aby to byla holka :)
 http://babyweb.cz/…-porodu.aspx?…

A vy prvorodičky co si tak v koutku duše přejete? Holku kluka???? Ja chtěla prvního strašně kluka a mám ho ale u toho druhého to ani pořádně nevím. Všechno je takové na kluka..takže kvuli hadřikum možná kluka ale zas takovou malou fešandu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
29.9.09 12:22

papayo: má tam 2 roky, 6 měsíců a 28 dní :))
tsi jo a na co to je ta mexická boule, bo jak se to jmenuje. Je to teda drahý jak sviňa :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
29.9.09 12:25

renet: já teda chci odjakživa holčičku a proto jsem si na stopro jistá, že to bude kluk :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
29.9.09 12:32

Rybanko: budu ti držet palečky at je to holka :) Ale kluk je taky dobrý :)

Jo taky jsem se chtěla zeptat naco je dobrá ta koule nebo co to je :)
 http://www.sirmi.ic.cz/smajl/5.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5601
29.9.09 12:44

Renet, Papayo , ona je Jindřiš odmala hrozně hodná (třeba o nočním vstávání nevím, co to je :wink: ), tak jsme si s manželem pospíšili :lol: Já teda mám navíc 2letý rodičák, tak i proto. Jako vím, že první 3-4 roky budou asi na palici, ale doufám, že si děti vyhrajou spolu a já budu mít klid :lol:
Taky je mi jasný, že to druhý bude určitě pěknej rarach, když je malá tak hodná - nějaká rovnováha být musí, no ne? :lol:

Rybano , hele, to není tak jistý s tím klukem, my jsme s manželem oba moc chtěli holku a máme ji :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5601
29.9.09 12:47

No nic, já běžím k dr., malá ještě neměla poradnu ve 12 měsících, a taky tuším, že bude nějaké to očkování :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
29.9.09 13:10

Nettie: Muj malý byl taky do roku uplně hodné ditě. Nevěděla jsem co jsou prdíky nebo noční vstavání. Ten spal jako mimčo a spí hezky do dnes ale co se týče chovaní nastalo u něho o 180stupnu velká změna. Od toho roku pak začali u nás pekné změny. Muj malý je pekný chachar. Pujčování hraček u nás nehrozilo..všechno moje.. No byl to děs. Ted je to už lepsí ale má svoji hlavu o to je to s ním veselejší… No doufám že malá bude hodná ještě dlouho..ale víš co se říka.. Jedno hodné druhé zlobivé… a snad už zlobivější dítě mít nemužu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
29.9.09 13:26

Rybana, renet - ty jooo, jsem si málem stříkla do textilu :lol: Jaká boule, koule? :lol: :lol: Jte mě dostaly :wink:

Bola je tradiční mexický náhrdelník, který odpradávna tamní ženy používají jako stylový doplněk v době těhotenství.

mexická rolnička Bola - Uvnitř přívěšku zavěšeného na dlouhé kožené šňůrce je ukrytý malinkatý xylofon, na kterém „tancuje" drobná kulička. Ta se rozpohybuje při chůzi nebo jakémkoli pohybu. Jak je známo, miminko začíná zvuky kolem sebe vnímat cca od 20. týdne vývoje. Jemné zvonění rolničky má na něj při pravidelném nošení uklidňující účinky. Svoji službu však může přívěšek vykonat i po porodu: je možné jej zašít do oblíbené hračky nebo zavěsit nad postýlku. Dítěti by zvuk měl asociovat příjemné chvíle strávené v teple a klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
29.9.09 13:32

ajo tákhle :lol:
bola nebo boule, te už fuk :D

ale zní to pěkně, jen kdyby to fakt nebylo tak drahý. za tu cenu mám teď objednanou velkou knihu o mateřství, tak snad mě a mimčo to nějak uspokojí stejně :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
29.9.09 13:32

Papayooo:) aaaha takhle to jeee :) boule koule :D bolahttp://www.sirmi.ic.cz/smajl/200.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí