La Putyka - Praha

3396
2.5.13 10:41

La Putyka - Praha

Ahoj,

včera jsem se nechala inspirovat filmem Perfect days (I ženy mají své dny)vystoupením v La Putyce. Chtěla bych na to vzít mamku a nejlíp, aby tam samozřejmě hostoval i Dyk :mrgreen:

Byla jste na tom některá? Líbilo se vám představení? http://www.laputyka.cz/cz/

Děkuji za každý názor :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2133
2.5.13 17:00

La Putyka je skvělá show, určitě si to nenechte ujít, ale vřele doporučuji jít na představení, kde dělají hudební doprovod kluci z Nihtwork (Dyk, Prachař, Maxián). Byli jsme i na Up and Down, což bylo taky super. V La Fabrice můžu doporučit skoro každé představení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
2.5.13 17:25

@esterka03 moc děkuju za reakci :kytka:

Už se těším ještě víc :dance: Právě chceme jít, když tam budou hostovat oni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
2.5.13 17:35

@Banny nemáš zač :) doporučuji rezervaci co nejdříve, my jsme sháněli lístky cca půl roku než jsme se na představení dostali. Jestli máš ráda Dyka tak jestli to ještě hrajou, vřele doporučuji Kultovní představení. Je to improvizační představení společně s Kubou Prachařem a je to neuvěřitelně dobrý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
2.5.13 18:17

@esterka03 až půl roku? My chtěly jít s mamkou už v červnu, tak to máme asi smolíka, ale i tak děkuji za tip - to Kultovní představení nemůžu v tom programu najít :oops: a teď jsem stejně koukala, že v červnu nehrají, tak zkusím ten červenec a tam je představení s názvem přímo La Putyka taky s Kubou i Vojtou - http://www.laputyka.cz/cz/play.aspx?…

Ježiš, já na to video koukám a šla bych nejraději hned :lol: Ta hudba s Dykem je pecka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
2.5.13 20:00

@Banny naživo, to budeš koukat! :) úplně jsem měla husí kůži po celém těle, v kombinaci s úžasnými výkony artistů… úplně fenomenální zážitek! My jsme na tom byli před dvěma roky a to byla relativně novinka, tak možná pro to byl problém se tam dostat. Možná teď už to bude lepší. Každopádně doporučuji se zaregistrovat pro posílání newsletteru a oni myslím upozorňují předem, že začal prodej lístků.
Na kultovním představení jsme taky byli cca před rokem a půl. Je možné, že už to nehrají, ale to by byla věčná škoda :) upoutávka zde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí