Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pannda píše:
Jedině Equa lahve…dobře se čistí, nic neteče, nemá jak…ajsou eko a lehké…
https://www.mojeequa.cz/universe/?…
Není ten tritan takový ten křehký plast, jako třeba u šuplíků v lednici, že s tím dvakrát dítě bouchne a už to má praskliny? Trochu to na mě tak působí. Jak jste na tom s odolností těch lahví prosím? A dáváš do myčky? Není plast po chvíli matný?
@prejeta_zaba píše:
Není ten tritan takový ten křehký plast, jako třeba u šuplíků v lednici, že s tím dvakrát dítě bouchne a už to má praskliny? Trochu to na mě tak působí. Jak jste na tom s odolností těch lahví prosím? A dáváš do myčky? Není plast po chvíli matný?
my máme ty tritanové ze sportisima a jsou fakt pevné. Jednu už mám asi dva roky, druhou má dcera z první třídy. Je pořád pěkná a dávam obě do myčky.
@lucynka25 píše:
@KKK85 Aha, to mě nenapadlo, nikdy.. stejnak bych řekla, že to vezmou zubama, i když to není to pravé ořechové
Dcera to právě vždy rukou otevře.
Nám se nejvíc osvědčila tahle lahev. Dobře se udržuje. Dávám mýt i do myčky.
@Anonymní píše:
Prosím doporučte láhev na vodu do školy 2. třída.
Hlavně aby netekla.
Jakákoli láhev s nekapacim víčkem, Rájec, Mattoni, Magnézia.. Neřeším, když ji někde zapomenene…
@prejeta_zaba píše:
Ne..kolegyně si do toho dokonce dělá horký čaj…
@prejeta_zaba píše: