Láhev na vodu - doporučení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2357
30.8.23 11:05
@pannda píše:
Jedině Equa lahve…dobře se čistí, nic neteče, nemá jak…ajsou eko a lehké…
https://www.mojeequa.cz/universe/?…

Není ten tritan takový ten křehký plast, jako třeba u šuplíků v lednici, že s tím dvakrát dítě bouchne a už to má praskliny? Trochu to na mě tak působí. Jak jste na tom s odolností těch lahví prosím? A dáváš do myčky? Není plast po chvíli matný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7558
30.8.23 11:26
@prejeta_zaba píše:
Není ten tritan takový ten křehký plast, jako třeba u šuplíků v lednici, že s tím dvakrát dítě bouchne a už to má praskliny? Trochu to na mě tak působí. Jak jste na tom s odolností těch lahví prosím? A dáváš do myčky? Není plast po chvíli matný?

my máme ty tritanové ze sportisima a jsou fakt pevné. Jednu už mám asi dva roky, druhou má dcera z první třídy. Je pořád pěkná a dávam obě do myčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7558
30.8.23 11:26
@lucynka25 píše:
@KKK85 Aha, to mě nenapadlo, nikdy.. stejnak bych řekla, že to vezmou zubama, i když to není to pravé ořechové :roll:

Dcera to právě vždy rukou otevře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
30.8.23 11:38

Nám se nejvíc osvědčila tahle lahev. Dobře se udržuje. Dávám mýt i do myčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
30.8.23 11:57
@Anonymní píše:
Prosím doporučte láhev na vodu do školy 2. třída.
Hlavně aby netekla.

Jakákoli láhev s nekapacim víčkem, Rájec, Mattoni, Magnézia.. Neřeším, když ji někde zapomenene…

• Citovat
  • Upravit
9172
30.8.23 13:05
@prejeta_zaba píše:
Není ten tritan takový ten křehký plast, jako třeba u šuplíků v lednici, že s tím dvakrát dítě bouchne a už to má praskliny? Trochu to na mě tak působí. Jak jste na tom s odolností těch lahví prosím? A dáváš do myčky? Není plast po chvíli matný?

Ne..kolegyně si do toho dokonce dělá horký čaj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9172
30.8.23 13:06
@prejeta_zaba píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
9.9.23 13:10

Holky, a co lahve od Albi? Máte s některou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová