Čeká někoho laparoskopie?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7726
28.3.14 18:50
@kaczule1 píše:
Ahoj holky, tak těhotenství potvrzeno, je tam 1, ale zatím bez srdíčka. Další kontrola příští pátek a to už by mělo být srdíčko, tak snad… :roll:

pane bože to je super!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1727
28.3.14 21:51

@kaczule1 díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
29.3.14 11:40

@boule76 já jsem byla na hydrolaparoskopii a nastoupila jsem hodinu před zákrokem a v ten den po vzpamatování z narkózy jsem šla domů..ale je to trošku něco jiného než klasická laparka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
29.3.14 15:16

Na to imuno je podminka, abych tri mesice nebrala zadny hormony. Takze to vychazi az na cerven a mesic se pak ceka na vysledky. Tak holt pockam, nic jineho mi nezbyva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
31.3.14 08:28

V pátek jsem si vyzvedla B12 v iněkcích a přítel mi jí večer aplikoval… no byla to docela sranda, volali jsme kamarádce (zdravotní sestra) a podle jejích instrukcí potom přítel aplikoval iněkci :mrgreen: mám jich ještě 9… píchá se to po týdnu… takže si ještě užijeme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
31.3.14 12:49

@Muf86 ty jo tak to ti věřím a soucítím s tebou…ale zvládli jste to..tak jste dobří.. ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
31.3.14 13:44

@adny nedokážu si vůbec představit píchat si hormony… já bych to nedala a nevím, jestli by mě přítel píchal do břicha :nevim:
Proto kdo si to pícháte :potlesk: tleskám a smekám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
31.3.14 18:21

@Muf86 kdybys musela, tak to zvládneš, věř mi :-) já jsem taky posera a injekce nenávidím a dala jsem to v pohodě. Když musíš, tak musíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
1.4.14 07:26

@Muf86 jj mi to vykládej…já a injekce to nejde dohromady..a nakonec jsem si to píchala i sama…i když píchat už bych to nikdy nechtěla…ale asi mi nic jiného nezbyde.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
1.4.14 08:07

Asi máte pravdu, ženský jsou prostě SILNÝ osobnosti :cert:
Dneska se kamarádce narodila holčička. Když jsem se před půl rokem dozvěděla, že je těhotná… obrečela jsem to… bylo mi to líto, že nám to nejde. Ale dneska?… bála jsem se co to se mnou udělá… ale jsem šťastná i za ní :pankac: moc se těším, až mimčo uvidím a až si ho pochovám :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
1.4.14 08:59

@Muf86 přesně tak…my to zvládneme všechno ;)
tak to ti závidím..já s tím mám teď dost velký problém..a jak vidím těhotnou nebo mimčo tak se hroutím… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
1.4.14 09:30

@adny no… uvidíme jak to na mě zapůsoví až mimčo uvidím na živo :nevim: ale zatím se opravdu těším… a přemýšlím co koupit… hadýrků mají prý dost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
2.4.14 17:36

Holky s tema detma to je des, co? Ja treba moc nechodila za segry malym, protoze jsme zacly se snazenim spolu a malickymu budou ted dva roky a to ma jeste ctyrletaka. Ale snazim se ted s nim byt vic a strasne me to nabiji. On za to prece nemuze, je to zlaticko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
2.4.14 18:50

Ahoj holky..tak já jsem dnes po iui…byla jsem na kontrolu a folík vyrostl na 21mm…nepočítám sice že by z toho něco mohlo být..ale lepší než nic že?…a co vy? jak se máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
3.4.14 07:11

@jarunka86 kamarádka má 2 děti a taky mám pocit, že mě vždy nabijí novou energií :pankac:
@adny nebuď pesimista, vždycky z toho může něco být :think:
Já čekám MS 11.4. a 7.4. (v pondělí) mám jít konečně na kontroku, tak doufám, že MS nedorazí dřív :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí