Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pear84 no po operaci i tak jen Ježíš takže zůstanou na svém místě tam kam je dáš a pak už normálně a i chodit se s tím dá
holky mě je dnes tak smutno asi PMS stav, je mi hrozně že už tu jednou málem mimi bylo a nakonec není a teď zase dlouho nic to je na zbláznění, že se to zase brzy povede? ![]()
@Žužlajda píše:
@Pear84 no po operaci i tak jen Ježíš takže zůstanou na svém místě tam kam je dáš a pak už normálně a i chodit se s tím dáholky mě je dnes tak smutno asi PMS stav, je mi hrozně že už tu jednou málem mimi bylo a nakonec není a teď zase dlouho nic to je na zbláznění, že se to zase brzy povede?
já mám taky depku..a to mám po MS…bude to dobrý, taky se v tom ted plácám…bude zase dobře neboj
![]()
@Žužlajda buď v klidu. Kamarádka potratila dvakrát, a teď má dvě krásné holčičky.
Normálně to beru v klidu ale před MS je to děs co se mnou ty hormony dělají, to jsou fakt šílené stavy, ale děkuji za podporu ![]()
@Žužlajda jo to znám, já už tak tři roky zpátky před MS skoro vždy brečím, rozhodí mě každá blbost.
Říkala jsem si, že je to možná tím, že stárnu, děti nikdy a tak se mi zbláznily hormony.
Dřív jsem to tolik neprožívala.
@Žužlajda @boruvkay ty brdo to vas to takhle rozhodí jo?? Já teda vubec nevím že neco má přijít, to vas lituju, a ješte k tomu každej mesíc blééé
@InExile jo bohužel, já to dřív taky nevěděla, ale přehoupla se mi 30tka, a prostě čím jsem starší, je to horší. Tak si myslím, že je to asi příroda - tím, že zatím prostě nemám děti mám rozhozené hormony. ![]()
@boruvkay píše:
@InExile jo bohužel, já to dřív taky nevěděla, ale přehoupla se mi 30tka, a prostě čím jsem starší, je to horší. Tak si myslím, že je to asi příroda - tím, že zatím prostě nemám děti mám rozhozené hormony.
me je taky přes třicet…teda jeden rok přes třicet, tak me nestraš…ale je fakt že v prubehu let se proste ty hormony mění a nemyslím si že by to melo být tím že nemáme deti
každopádne, musíme to zlomit
![]()
Ahoj holky jak dlouho se marodí po laparoskopii? v pondělí 6.10.mi jí budou dělat, pracuji ve skladu a zvedám těžké věci…
@ZDENISKA23 tak jstli zvedas tezky veci tak dva tejdny zustan…zalezi jak se budes citi..ja sla po trech tydnech, taky zvedam tezky veci…at ti to dobre dopadne
Ahoj holky, v úterý mám nástup ma laparo a kromě šílenýho strachu mám milion otázek.
Mám teď před laparkou menší komplikace..trochu rýma, zánět močáku (beru ATB do neděle) nedorazila MS v termínu takže jsem dostala norethisteron aby nedorazila vůbec.. a tak si říkám jestli toho není najednou trochu moc neměla to radši odložit??