Pomohla vám laparoskopie? Otěhotněly jste?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1362
6.9.14 06:26

Zuzlajda: a jak jsi ty vložky nosila? Nejak to nepobiram. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
7.9.14 18:00

@Pear84 no po operaci i tak jen Ježíš takže zůstanou na svém místě tam kam je dáš a pak už normálně a i chodit se s tím dá ;-) holky mě je dnes tak smutno asi PMS stav, je mi hrozně že už tu jednou málem mimi bylo a nakonec není a teď zase dlouho nic to je na zbláznění, že se to zase brzy povede? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
7.9.14 19:13
@Žužlajda píše:
@Pear84 no po operaci i tak jen Ježíš takže zůstanou na svém místě tam kam je dáš a pak už normálně a i chodit se s tím dá ;-) holky mě je dnes tak smutno asi PMS stav, je mi hrozně že už tu jednou málem mimi bylo a nakonec není a teď zase dlouho nic to je na zbláznění, že se to zase brzy povede? :,(

já mám taky depku..a to mám po MS…bude to dobrý, taky se v tom ted plácám…bude zase dobře neboj :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
7.9.14 19:34

@InExile děkuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
7.9.14 20:23

@Žužlajda buď v klidu. Kamarádka potratila dvakrát, a teď má dvě krásné holčičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
7.9.14 22:29

Normálně to beru v klidu ale před MS je to děs co se mnou ty hormony dělají, to jsou fakt šílené stavy, ale děkuji za podporu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
8.9.14 08:45

@Žužlajda jo to znám, já už tak tři roky zpátky před MS skoro vždy brečím, rozhodí mě každá blbost. :zed: Říkala jsem si, že je to možná tím, že stárnu, děti nikdy a tak se mi zbláznily hormony. :zed: Dřív jsem to tolik neprožívala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
8.9.14 08:51

@Žužlajda @boruvkay ty brdo to vas to takhle rozhodí jo?? Já teda vubec nevím že neco má přijít, to vas lituju, a ješte k tomu každej mesíc blééé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
8.9.14 09:38

@InExile jo bohužel, já to dřív taky nevěděla, ale přehoupla se mi 30tka, a prostě čím jsem starší, je to horší. Tak si myslím, že je to asi příroda - tím, že zatím prostě nemám děti mám rozhozené hormony. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
8.9.14 09:49
@boruvkay píše:
@InExile jo bohužel, já to dřív taky nevěděla, ale přehoupla se mi 30tka, a prostě čím jsem starší, je to horší. Tak si myslím, že je to asi příroda - tím, že zatím prostě nemám děti mám rozhozené hormony. :think:

me je taky přes třicet…teda jeden rok přes třicet, tak me nestraš…ale je fakt že v prubehu let se proste ty hormony mění a nemyslím si že by to melo být tím že nemáme deti :think: každopádne, musíme to zlomit :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
9.9.14 11:01

Holky držím všem palce, aby operace přinesla kýžený výsledek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
9.9.14 11:57

@Piiimiii dekujůůů :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
4.10.14 17:39

Ahoj holky jak dlouho se marodí po laparoskopii? v pondělí 6.10.mi jí budou dělat, pracuji ve skladu a zvedám těžké věci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
4.10.14 18:41

@ZDENISKA23 tak jstli zvedas tezky veci tak dva tejdny zustan…zalezi jak se budes citi..ja sla po trech tydnech, taky zvedam tezky veci…at ti to dobre dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
9.10.14 12:33

Ahoj holky, v úterý mám nástup ma laparo a kromě šílenýho strachu mám milion otázek.
Mám teď před laparkou menší komplikace..trochu rýma, zánět močáku (beru ATB do neděle) nedorazila MS v termínu takže jsem dostala norethisteron aby nedorazila vůbec.. a tak si říkám jestli toho není najednou trochu moc neměla to radši odložit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí