Pomohla vám laparoskopie? Otěhotněly jste?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6244
19.6.14 12:50

@michaela024 A tu operaci ti objednal on sám? Tak to by jsi měla k tomu obvoďákovi zajít minimálně týden předem. Záleží, jak rychle je ti schopný dát výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.6.14 13:07

Jo on sam tam volal a obednal, no ja jsi to myslela ale radsi jsem se musela nekoho zeptat:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.6.14 13:16

Joo a dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
5.7.14 21:42

Zdravím holky, chtěla bych se zeptat, min. týden jsem podstoupila LPS, vše se zdá v pořádku, jen nás s přítelem trápí spermiogram, snažíme se přes rok a půl, stále nic. Stalo se některé že i přes špatný spermio se podařilo otěhotnět po laparce? Dr. nás stále straší s IVF a nějak se mi k tomu nechce… Díky za odpovědi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
6.7.14 21:57

@Eliiinka ahoj, tak ještě to říct nemůžu, právě mi skončilo 6ti nedělí po LPS, a začínáme se snažit, tak ti řeknu za měsíc jak to dopadlo. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
6.7.14 22:01

@boruvkay Ahoj, já právě taky doufám, že by se do měsíce mohlo zadařit a že ten spermiogram byl jen náhoda… :nevim: ale po laparce tomu trošku začínám věřit že by se mohlo zadařit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
6.7.14 22:16

@Eliiinka no můj přítel má dle spermiogramu málo spermií…a co u vás? A já tak nějak doufám, že po té laparce a po té hysteroskopii se tam ty mršky třeba líp dostanou.

Příspěvek upraven 06.07.14 v 22:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
6.7.14 22:38

@boruvkay to si právě nepamatuju jak mi to Dr. říkal ale podle všeho je to hodně špatný tak ještě jedině pokud nás šoupnou do Caru tak uvidim co na to jejich spermio.. ale doufám že to nebude tak špatný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
6.7.14 22:39

@Eliiinka no mi byli už na dvou. V rozmezí 3 měsíců, po tom prvním jsme nasadili vitamíny a to druhé už pak bylo o fous lepší. Zlepšila se pohyblivost a narostl i počet, ale pořád jsme pod mírou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
6.7.14 22:43

@boruvkay Který vitamíny jste nasadili? taky sem říkala že ještě nějaký zkusíme a uvidíme, nemám u sebe ani zprávu od Dr. abych se mrkla jak to bylo a nejsem si moc jistá sakra :think: ale straší mě s umělým oplodněním a to vážně nechci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.14 08:15

Ahoj holky tak ja byla ve stredu na laparoskopii a jsem v poradku nenasli mi nic.tak nechapu proc nemuzu otehotnet asi nato hodne myslim nebo nebo nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
7.7.14 09:18

@michaela024 tak to jsme na tom stejně, já tam byla před 7 týdny a stejný výsledek. A rok se snažíme a nic. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.14 13:41

Nevim no mozna to pomuze mozna ne. slysela jsem, ze pry NOSIFOL pomaha, tak nevim co je na tom pravda:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
7.7.14 14:36

Mě Dr. doporučil Inofolic ale zřejmě je to jedno a to samý, já dřív brala samý vitamíny, přítel akorát Centrum, jinak nevim co by ještě mohlo pomoct.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
7.7.14 16:15

No já beru inofolic už od prosince, a nic. Ale asi záleží jaký má kdo problém. Já vlastně žádný nemám. Vše funguje normálně, akorát ten spermiogram máme horší…tak si říkám, že třeba po té laparce zůstal čípek trošku rozevřený a bude snažší otěhotnět. Kdo ví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí