Pomohla vám laparoskopie? Otěhotněly jste?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
63
7.4.10 18:18

Já taky tak nějak, trochu mě to uklidnilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
14.4.10 19:51

Jana terslo ,chtěla bych se zeptat zda ty léky zlepší pohyblivost spermií když je z 99 % nehýbou ani po roční léčbě bylinkami ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
14.4.10 20:01

Ahojky holky, díky moc Jani za informace. Pokud budu potřebovat určitě se na tebe obrátím. Jinak jsem po laparoskopii, dnes mě poslali domů. Není to nic příjemného, ale vydržet se to dá a musí. Jinak já mám všechno vpořádku, tak nevím kde je chyba, že se nedaří. No, snad to něčemu pomohlo. Třeba mě to protáhlo a podaří se to. Mějte se hezky a opatrujte se. Určitě dám vědět, jak pokračujem. Papá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
25.4.10 12:34

Ahojky holky, mám dotaz, jak jste to měli s měsíčkama po laparoskopii? Dostali jste je přesně od posledních měsíčků nebo měsíc po laparoskopii? Já to beru teda tak, že bych to měla dostat normálně po posledních měsíčkách. Měla jsem to dostat ted v pátek. Od pátku malinko špiním, ale to je skoro neznatelné, vůbec se mi nechcou rozjet a to mám brát od prvního dne menstruace Clostík na folikuly, ale doktor mi říkal, že špinění nepočítá, až krvácení. Tak už třetí den čekám až se mi rozjedou a pořád nic. Tak nevím jestli jsou to normální měsíčky nebo budu muset jít na vyvolání? Jak jste to měli vy? Děkuji za odpovědi, mějte se hezky pa :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marcela_81
27.4.10 10:47

Ahojky, zkoušela jsem najít svůj kalendář, kde mám všechno zaznamenaný, ale nic. :nevim: Každopádně si pamatuju, že jsem měsíčky dostala asi až 40 dní po operaci. Dr. mi říkala, že je to zásah do těla a že každé tělo reaguje jinak a dala mi termín, do kdy mám čekat a pak případně vyvolávačka…na tu jsem nakonec ani nemusela.

• Citovat
  • Upravit
24603
1.9.11 17:30

holky dovolim si obnovit tema a zeptat se va… i kdyz podobne tema uz sem zalozila ale nic se nedozvedela :think:
kdy se dostavi mesicky… posledni mesicky pred LSK sem mela…od 29.07-05.08
LSK probehla 15.08
a hned po operaci sem krvacela hodne silne az do 25.08…
tak se ptm jestli to byli mesicky, nebo sem se tak dlouho cistila?? :nevim:
mimochodem sem v poradku , vejcovody pruchodne… tak nevim a doufam ze se zadari hned.. snazime se pres dva roky :-(
holky budu moc rada kdyz se nekdo ozve :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
2.9.11 09:21

Ahoj Simono.
A dělali ti něco? :-o Já na laparoskopii byla 12.5. Menzes jsem měla 9-12.5. (to už jsem jen špinila a prý to nevadí) a po operaci kdy mi nic nedělali - jen taky zjistili průchodnost jsem špinila tak 2 dny a konec.V úterý 17.5. jsem si jela k Dr. pro vycházky a už mi normálně dělala ultrazvuk a měli jsme se hned snažit. MS jsem pak dostala 6.6. úplně normální.

Být tebou, tak se zeptám Dr. protože silně krvácet 10 dní po operaci mi nepřijde úplně v pohodě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
2.9.11 10:35
konévka píše:
Ahoj Simono.
A dělali ti něco? :-o Já na laparoskopii byla 12.5. Menzes jsem měla 9-12.5. (to už jsem jen špinila a prý to nevadí) a po operaci kdy mi nic nedělali - jen taky zjistili průchodnost jsem špinila tak 2 dny a konec.V úterý 17.5. jsem si jela k Dr. pro vycházky a už mi normálně dělala ultrazvuk a měli jsme se hned snažit. MS jsem pak dostala 6.6. úplně normální.Být tebou, tak se zeptám Dr. protože silně krvácet 10 dní po operaci mi nepřijde úplně v pohodě :nevim:

nedelali mi nic jen se divali jestli mam vse jak ma byt … a u doktora sem se blbec zapůomela zeptat nato :cert: :cert:
ale vcera sem zacala spinit tak si rikam ze budto mesicky se blizi nebo asi ovulka :nevim: kdyz me boli ani ne ze bili ale spis pichlo ve vajecniku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
2.9.11 10:47

Tak uvidíš, jestli se rozjede MS, tak je to v pohodě, když ne, tak si zavolej doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
13.5.14 10:46

Ahojky holky, mela sem jit 19.5 na laparoskopii ale jelikos jeste dneska nemam menzes tak jsem to odvolala a mam termin az 5.6 jelikoz driv nemuzu jedem na uz zaplaceny zajezd… sestricka se moc netvarila, rikala ze uz je to dost dlouha doba po menzesu(pocitam ze ho dostanu ted o vik.) tak se chci zeptat, byl nekdo na laparce po 14 dnech od menstruace?? budeto moc vadit?? :nevim: sem s toho nestastna a na netu se nemuzu niceho docist…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
13.5.14 10:53

@lemu tak já nevím, ale já jsem objednaná na laparku 3 dni před menses a v nemocnici jim to nevadilo :nevim: nebudou ti dělat ještě hysteroskopii? U té je důležité dodržet cca 8 - 12 den od začátku ms :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
13.5.14 12:27

Měla jsem podobný problém. Naplánovaná laparo a jako na potvoru MS, která vždy přišla na den přesně, najednou zpoždění. Vyřešila jsem to jednoduše. Zašla jsem si za primářem do špitálu, domluvila jsem se s ním, on mi napsal Norethisteron a na operaci jsem šla normálně, jak byla naplánovaná.
Jde ale o to, proč ti ji budou dělat. U mě bylo jedno, který den cyklu to bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
13.5.14 13:02

Ano markyj budou mi delat i hysteroskopii, tak to je teda tim jo? jako sestricka rikala ze at prijdu, jen ze sliznice uz bude neco, moc sem nepochopila co.. takze jsem ted s toho vyhukana 8o tak doufam ze to nebude moc vadit, jelikoz to opravdu nemuzu nijak ovlivnit.. zajezd je zaplaceny a prece jen 5 tis storno poplatek je dost :? A jaruse vim o tom ze muzu zajit na gyndu ze ti daj nejake prasky nebo pichnou injekci, ale to jsou vsechno dalsi hormony a ja se jich chci vyvyrovat pokud to pujde.. hold to teda asi pujdu tak jak me objednali na toho 5.6… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
13.5.14 13:59

Zdravím, já jsem objednaná na 22.5. a doktor se mě vůbec neptal, který den cyklu to bude. Je v tom problém? Můj gynekolog sice říkal, že je lepší v první polovině cyklu, ale ten dr. v nemocnici o tom nemluvil. A budu 18DC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
13.5.14 14:07

Tak asi opravdu zalezi na co presne jdes a z jakeho duvodu :think: a myslim si ze doktor v nemocnici si mozna mysli ze te informoval tvuj gynekolog. Me to bylo takhle recenou jen tou sestrickou a nikde na internetu sem nenasla presne rozmezi toho kdy by se na tento zakrok melo jit, opravdu jsem s toho taky vykulena…snad to probehne i tak v poradku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí