Pomohla vám laparoskopie? Otěhotněly jste?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8237
27.11.14 18:53

@Piiimiii ty máš stehy jo??? vyndavací??? Me vypadali sami :think: :think: :think: tak dobrá zpráva že jsi zdravá…super…určo se povede…neboj…ted hezky odpočívej bude to fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
27.11.14 21:54

@InExile Jestli mi třeba taky samy vypadají, to nevím ;)…každopádně se mám 5.-7. den po zákroku dostavit na vytažení ;)…nejhorší je, když kýchnu nebo zakašlu-ale každým dnem se to zlepšuje…a jak se daří tobě???…probíhá těhotenství podle tvých představ??? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
27.11.14 21:58
@Piiimiii píše:
@InExile Jestli mi třeba taky samy vypadají, to nevím ;)…každopádně se mám 5.-7. den po zákroku dostavit na vytažení ;)…nejhorší je, když kýchnu nebo zakašlu-ale každým dnem se to zlepšuje…a jak se daří tobě???…probíhá těhotenství podle tvých představ??? :)

zatím ano dekuji.
kdyby ti meli vypadat tak by te netahali do nemocnice..asi se to tak u vas delá…me to zase ušetřilo cestu znova do nemocnice.. :lol: joo kýchání a smát bylo taky divnýa zvedáni z postele..to mi vadilo asi nejvíc ale každým dnem to bylo lepší..ale neuspechej jít do práce pokud se nebudeš citit furt je to zákrok do tela, nech telo odpočinout, já takhle brzo schopná nebyla jít domu..já teda první tři dny trpela jak pes…me to teda bolelo, čtvrtý den jsem šla ale nebylo mi dobře, jen jsem ležela…pak už to šlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
27.11.14 22:09

@InExile Nedělali mi vůbec žádný zákrok navíc, i na sále jsem byla asi jen 30 minut, tak možná proto to jde u mě poměrně dobře a rychle. Naštěstí doma mám prakticky stejný režim jako v nemocnici- přítel vše udělá za mě- takže pohoda a jen ležím ;) Já zatím práci hledám, takže ani z tohoto hlediska nemusím spěchat a tlačit na sebe. A po jak dlouhé době jsi byla naprosto v pořádku (pocit jako kdyby žádná opearce nebyla)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
27.11.14 22:14
@Piiimiii píše:
@InExile Nedělali mi vůbec žádný zákrok navíc, i na sále jsem byla asi jen 30 minut, tak možná proto to jde u mě poměrně dobře a rychle. Naštěstí doma mám prakticky stejný režim jako v nemocnici- přítel vše udělá za mě- takže pohoda a jen ležím ;) Já zatím práci hledám, takže ani z tohoto hlediska nemusím spěchat a tlačit na sebe. A po jak dlouhé době jsi byla naprosto v pořádku (pocit jako kdyby žádná opearce nebyla)?

tak me delali ten drilling a koukali na pruchodnost…me ani neboleli třeba vačníky nebo že by se ve me štourali, me bolela za jizva u pupiku..ta byla nejhorší dr. se mi omlouvakl že mi jí museli udelat vetši..tak asi proto.. :think: já jsem šla po třech týdnech do práce a bylo mi dobře počítám 12 dnu od operace…si myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
1.12.14 20:01

@InExile Tak vytahování stehů mám dneska za sebou ;)…a celkem mi to ulevilo-už mě začínaly při pohybu tahat…a myslím, že úplně fit budu taky tak kolem toho 10. dne od operace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí