Pomohla vám laparoskopie? Otěhotněly jste?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
931
2.9.14 16:07

Tak jsem po a dopadlo to dobře, prý pěkně průchozí, žádná známka zánětu ani srůstů jen drobná ložiska endometriozy, které odstranili. Myslíte že toto mohlo dělat takovou neplechu? jen se bojím aby ty bolesti v podbříšku a teploty nepokračovaly dál!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
2.9.14 16:23

@Žužlajda tak je to možné. Uvidíš až se zotavíš. Hlavně že to dobře dopadlo. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
2.9.14 16:34

@žužlajda ahoj tak to uz jsi doma??? jak ti je??? jak to zvladas??? Nějaké problemy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
2.9.14 16:56

Ne, jsem ještě v nemocnici a budu asi až do pátku. cítím se docela dobře, rány samozřejmě bolí a hlavně ty plyny to je fakt hitparáda, ale jinak dobrý, jen bych už jedla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
2.9.14 19:34

@Žužlajda ty plyny jsou hnusný…já mela pandero snad přes tejden..nebolí te rameno??Mě bolelo, bude to dobrý..když jsem to přežila já tak každej…i když me to bolelo dost..hlavne u toho pupíka..jsem se zvedala z postele jak lemra :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
3.9.14 06:39

@Ammalie moc držím palce na dnešek! @InExile jo no ten tlak na ramenou je hnusný a čekám až mi vytáhnou dren, to se mi taky uleví ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
3.9.14 06:50

@Žužlajda ty mas i dren??? Tak to jsem nemela…no hlavne ze to mas za sebou..ted uz bude jenom dobre. Jo a nemuzu z tvyho nicku fakt dobry :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
3.9.14 07:12

@žužlajda copak jste si vzali sebou do nemocnice? Vůbec nevim co všechno si mam vzít z domova :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
3.9.14 07:22

@InExile tak mi říká totiž manžel protože to vychází z našeho teď už společného příjmen :-) @Pear84 určitě si vem ručník, přezůvky, noční košilky, župan jestli máš, vložky nejlépe ty hrubé bez křídelek, toaletní potřeby které běžně používáš včetně sprcháče no a určitě něco ke čtení a když tak nabíječku na mobil ;-) kdy jdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
3.9.14 08:58

@Pear84 Jak pise zuzlajda, akorad ja si brala normalni vlozky ktere pouzivam normalne doma, spinila jsem malinko a asi tri dny. Zupan urcite, kdyb ses chtela projit, kosilijsem mela jenom jednu, pred operaci te asi navliknou do tech jejich, ja v tom ten po operaci az do rana a pak ksem si brala tu svoni a dalsi den jsem jela domu. Jinak urco nabijecku, knizku ja si brala i mp3. At to mas za sebou a je vse v poradku. Bude to dobre neboooj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
4.9.14 06:07

Holky jste fajn… tak dobre… Nesmí byt asi tampony co??? :? Já ty vložky taaaak nesnašim…Takže alwaysky radeji nechat doma a vzit si normalni obyčejnějsí jo?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
4.9.14 07:05

Já po zákroku nemohla den obléct kalhotky takže mi nejvíc přišly vhod ty hrubé obyčejnější vložky, protože to nemáš na co přilepit a alwaysky mi přijdou taková umělotina ve které se člověk na tom lůžku lehce zapotí což po zákroku taky není dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
4.9.14 09:33

Nám ty obyčejné vložky dávali v nemocnici.

• Citovat
  • Upravit
6244
4.9.14 09:47

Nám ty obyč taky dávali v nemocnici, byly tam na chodbě volně k dispozici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
4.9.14 13:09

Tak nam treba vlozky nedavali, asi jak kde nespolehala bych na to. Inak ty igelitovy alwaysky fakt ne ty jsou divny a ja nemuzu prave proto ze e mi pari julca nebo aspon mam ten pocit. Ja si kupuju ty s tim normlnim povrchem. Tampony ne aby to z tebe mohlo odchazet, ale ja treba spinila opravdu malicko, spis jenom na toaletak po utreni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí