Jak léčit laryngitidu u dítěte? Za jak dlouho se uzdraví?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
41882
10.7.14 20:29

@Mata132 pry se v tak nizkem veku objevuje velmi zridka a mimco ma jeste immunitu od matky z bricha. Kojeni podle me vlov nema zadnej, taky tomu neverim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
10.7.14 20:29

Pardon za preklepy, automaticka uprava je des :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
10.7.14 23:47

Laryngitida je viroza… takze chytnout muze ten vir. viry se prenasi bohuzel snadno. takze co nejvic separivat. ale nemusi zpusobit laryngitidu, ale treba jen rymu ( i kdyz u miminka to je des). ale takhle maly ma opravdu jeste celkem dobry imunitni pokryti od matky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65286
11.7.14 23:07

Tak matyas ji mel poprvé ve 3 mesicich :nevim:
A ted jsme po inhalaci :zed: snad bude klid.
Jinak vincentku tak inhaluje skoro denně preventivně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
14.7.14 10:32

Ahojky, o malýho se to zase dneska k ránu pokoušelo, ale zdá se, že si s tím poradil sám..včera jen lehounce chrčel, ale ještě to laryngitida nebyla, já blbka jsem mu ani nedala Aerius, zapomněla jsem, v noci v klidu, ráno kolem 7 jednou štěkavě zakašlal, ale ani se nevzbudil, chrčel jenom sem tam, když se třeba převaloval, před chvílí se probudil, a pořád se zdá dobrej, dokonce už sice suše, ale přece jen odkašlal, teď zase sem tam zachrčí, když se třeba krátce namáhá, ale jinak se zdá být úplně ok, a to nedostal vůbec žádný léky..asi mu mám dát ten aerius radši? doufám, že už bude v pohodě, teď mi vrtá hlavou, jestli to byl nějaký slabý virus, nebo jestli to udolal, a tudíž už by se to nemuselo opakovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65286
14.7.14 10:37

@slavuska1 těžko říct
Ja dávám aerius denně tabletu a při nemoci 2krat denně
Tak mu dej nic tim nezkazis
Mates ma takový to jo a ne –bude to dobrý a nebo nebude každy měsíc aspoň jednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
14.7.14 10:40

@Petra Z my máme doma jen sirup, tablety ne. Já mám teda taky Matesa, mimochodem, on to takhle nikdy neměl, bez léčby to nikdy nešlo, starší to měl právě v prosinci takový, a bylo to poprvý a naposledy, co to měl :think: ten sirup mu dám, a snad bude ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65286
14.7.14 10:43

@slavuska1 no kdyz byl matyas menší taky mel sirup ale ted uz dáváme tablety
Dej a uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
14.7.14 11:59

@Petra Z aha, tak to je asi podle věku :) dala jsem, půlku teda vyplivl, lump, a vzala jsem ho na kočárku ke stánku na zmrzku, tak si to ještě zchladil, zatím vypadá dobře, snad to vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
3.8.14 08:56

@Petra Z @slavuska1
Ahoj holky :mavam:
Jak je to u vás se strachem, když máte děti někam dát na hlídání a tak. Já se s tím teď nějak nemůžu vypořádat. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
3.8.14 10:09

@lyrica ahoj, no já ho na hlídání ještě nedala :oops: ale ani ne kvůli laryngitidě, ale že by mi bylo po něm smutno, přijde mi ještě malej, takže v tomhle jsem ti asi moc nepomohla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65286
3.8.14 12:13

@lyrica hele náš je na noc maximálně u babičky a ta bydli o 4 vchody vedle…takze to je zatím v pohodě
A doufam, ze az budou skoly v přírodě a tábory tak uz to mít nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
3.8.14 12:16

Tak to my máme babičku jednu doma ( mamka, o kterou pečuju, po CMP ) a druhá babička je 10km od nás. Ale nejsem si jistá, jak by zvládla reagovat, i když to manžel měl taky jako malý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65286
3.8.14 12:19

@lyrica no hele volala by okamžitě tobě a poučena je asi co dělat no a při nejhorším i sanitu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
3.8.14 12:21

@Petra Z no a tím si právě nejsem úplně jistá. Před tím prvním záchvatem měl v noci horečky, bolely ho ruce, nohy…a nedal mi to vědět nikdo. Takže obavy tu jsou trochu na místě :oops: :oops: :oops:
A přitom on tam tak rád jezdí. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+