Jak léčit laryngitidu u dítěte? Za jak dlouho se uzdraví?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
65286
3.8.14 12:29

@lyrica aha no tak proste babičce říct, ze je to opravdu i život ohrožující a kdyby neco tak musí volat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7643
19.8.14 23:07

Ahoj, my jsme po vsech tech lecbach a postupech se sirupama, rectodeltem a prednisonem nakonec najeli na system, ze mam doma fenistil kapky a ventolin inhalator (zasobnik a aerochamber s naustkem) a jakmile mala chytne virozu a zacne kaslat, davam pred spanim fenistil a 3 x denne ventolin. Kasel rychleji prechazi ze suche do vlhke vykaslavaci faze a je pryc driv nez pri klasicke lecbe sirupy. A hodne se nam nemocnost zlepsila kazdodennim pitim actimelu a lactobacilku od Swiss (vysypu kapsli do piti nebo do jidla).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
20.9.14 01:47

Mates pred hodinou opet :roll: mame jet zitra do nemocnice, nebo na to prdet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
20.9.14 08:11

@lyrica jejda chudinka :? pokud je už v pohodě, a zvládli jste to doma, tak do nemocnice byhc asi nejezdila, až v pondělí bych zavolala praktické, a nasadila bych aerius.
jinak náš Mates měl z pondělí na úterý, byli jsme na dovolené u moře, ale naštěstí hodně slabý, chrčel, 5 krát si „zaštěkal“, a usnul, ráno ještě 2 krát štěknul, a začal pak už odkašlávat, zvládli jsme to bez čípku, naštěstí, možná tím, že to bylo u moře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
20.9.14 08:13

@slavuska1 Co je Aerius? ( ještě nejsem tak znalá :oops: )
Je už dobrej, zvládli jsme to bez čípku, pak s ním spal manžel v pokoji s otevřeným oknem. Úplně jsem to ale čekala, večer měl takovej dunivej hlas. Dávala jsem mu Fenistil, Stoptussin, zvlhčovala už tři dny vzduch a stejně mrcha přišla jako.

Doufám, že taky začne dneska odkašlávat. Ještě jsem ho ani neslyšela zakašlat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
20.9.14 08:33

@lyrica to je něco jako fenistil, ale lepší, tak dávej fenistil, to bude stačit. a v pondělí poproš dr, ať ti ho napíše, je na předpis. má se dávat, když je dítko i jen trochu nachlazený. mě lehce pokašlával už od začátku srpna, do konce srpna tak ho bral několik týdnů v kuse, v září jsem se ho před dovčou bála vysadit, s tím, že ho vysadím hned u moře, no a týden bez něj, a už zase. takže to asi zase pár týdnů budu dávat, nevím. asi lepší měsíc aerius, než pak 1 čípetk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65286
20.9.14 09:47

Tak my dáváme aerius uz asi 2 roky denně jednu tabletku a při nemoci 2
@lyrica pokud se to v noci nerozjelo tak uz to bude dobrý :hug:
U nas je dlouho klid, doufam, ze napořád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
20.9.14 09:57

@Petra Z moc držím palečky, ať už se vám to nevrátí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65286
20.9.14 13:43

@slavuska1 dekuju ono to je opravdu asi tim, ze je starší, takze z toho vyrostl
Poslední silena byla loni před Vánoci jak jsme byli na jip
Pak občas náznak ale dobrý
Uvidíme jak bude v zimě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
20.9.14 15:40

Taky přeju, aby se to uz nevratilo :kytka:

Jo a holky, chodíte a dětma ven? Jako je jasny, ze mezi dalsi děti ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65286
20.9.14 16:00

@lyrica pokud se mi zdá v pohodě, nemá teplotu tak ano…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
20.9.14 16:10

@lyrica ven na procházku ano, druhý den i na hřiště, kam nechodí moc dětí, jelikož u mladýho mám jistotu, že mi tam celou dobu sedí na houpačce, on na ní vydrží klidně hodinu v kuse, žádný lítání :lol: obchody a MHD se snažím týden ne. a teda přiznám se, že tentokrát na té dovolené jsme měli úplně normální režim, i když to moc vhodný nebylo, je mi to jasný. ale jako on se vzbudil, hned že chce papat, tak jsme šli do jídelny, i když tam byly mraky lidí, pak mi lítali po pokoji jak šílení, tak jsme šli k moři, jel na kočárku, tam tedy spal, a chvíli si hrál na písku. ale od oběda a večeře mi už stejně smraďoch malej jako obvykle zdrhl, a lítal kolem bazénu jak blázen :zed: jinak trochu zahleněnej je pořád, to jsme z tý klimatizace tam v jídelně a letadle všichni, ale naštěstí normálně odkašlává, od toho rána. ale jsme četla na příbaláku, že rectodelt oslabuje imunitu, tak jsem se utěšovala, že když jsme to tentokrát zvládli bez, tak to zvládne, na pokoji to s nima nebylo k vydržení, stejně tam lítali oba, a skákali po posteli :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
20.9.14 19:52

On je do toho nemocnej samo i mladas, takze mame fakt veselo. Moc diky za odpovedi. :kytka:

Jo a holky, opakuji se ty zachvaty? Jako myslim jeden den, dalsi zas a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65286
20.9.14 20:15

@lyrica u nás ne…pokud to bylo tak, že jsme byli v nemocnici tak inhaloval třeba co hodinu
a doma jedna noc krušná a pak mu to přešlo na kašel vlhký
bohužel vždy na průdušky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.14 13:46

Ahoj holky necetla jsem vsechny prispevky je toho tu moc kluk ma 2 roky a 3 mesice a uz tyden ma kasel a rymu ale hnusný kasel byla jsem dnes u doktorky a ta ho jen poslechla a rekla ze tam neco slysi ale nevi jestli to neni i od place kluk hodne brecel…rekla at mu davam mucosolvan ze je toho ted vsude hodne a ted vsude ctu o laryngitide…co to je a jake jsou priznaky poradte…bojim se aby to maly nemel jsem asi strevo co ale ted me to tak napadlo malej ma kasel jako by mu v krku furt neco viselo jakoby nemohl odkaslat…a rymu uz pres tydenodsavame…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA