Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
A ještě holky, jak má být na tom studeným vzduchu, jak často? Přes noc jsme teda měli otevřené okno a spali nabalený
Teď sedí malej v židličce u otevřenýho okna… Ale až bude přes den tepleji, tak ho mám dát k mrazáku. Ale vlastně nevim jak často a na jak dlouho… ![]()
@valkil Já to napsala blbě, mám doma Prospan (ten jsem mu zrovna včera koupila večer, protože přes den pokašlával)
@Petra2829 No, on ten doktor byl celkově,,příjemnější,,
Jsme tam přijeli před půlnocí a čekali asi deset minut v čekárně, než nás zavolali a malej byl v klidu. Takže když jsem mu pak řekla, že malej divně kašle a pomalu co 5 minut a on ještě tak na mě : a že za celou dobu ted nezkašlal? Tak jsem mu říkala, že doma fakt strašně chrchlal a on zase : a co to jako je strašně?
No připadla jsem si tam jak uplnej de.il
Až malej pak pšíknul a bylo to slyšet a on najednou : no jooo, tohle? To je laryngitida. Musí na studený vzduch, vidíte, že jen ta cesta sem mu pomohla ke zlepšení…
@mekkinka jee taky jsme byli nedávno v nemocnici…
vím, že je prcek malej…ale dala bych olízat nanuka…
@Petra Z
Když to pomůže, tak ráda
Zkusim koupit třeba ledňáčka, ten není tak velký.
@mekkinka jo jo, to nám radí vždy dr. něco studeného na zmírnění otoku toho hrtanu
Ahoj vsem, dcera 3 roky dnes v noci dostala laryngytidu.Byli jsme na pohotovosti, dostala domu protazin, cipek prednison, ten jsme nepouzili.Ve ctvrtek mame jet na 14dni k mori. Myslite, ze dovolenou zvladne? Po noci je unavena, ale kasel uz tak hrozne nezni, slysim uz vic hleny.Ak dlouho toto onemocneni trva?
@Věrka.. zvládne.čípek vezmi sebou, prothazin taky. vezmi něco na kašel
To nejhorší máte snad za sebou uvidíš dneska v noci.
Ono u more se bude dobře dýchat
Kluk měl laryngitidu minulý týden od neděle. E středu už kaslal jenom po námaze. Doktorka v pátek na kontrole i doporučovala jít klidně na koupaliště, že se mu tam bude líp dýchat. Měla pravdu. Takže dovoleny bych se nebala. Jenom bych radši vzala cipek a prothazin s sebou.
Mořsky vzduch je na to nejlepsi, leky radsi s sebou a vyrazte!
@Věrka.. může…náš teda skoro vždy bez teplot…jen ta poslední šílená, kdy jsme byli 3 dny na jip byla s teplotou…