Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já teda byla před půl rokem na mateřské a zvládla jsem všechno v pohodě… dva dny mě bolely oči, ale třetí den už jsem si zas vesela hrála s malým. Podle mě to fakt sotjí z to. Čočky už snad nikdy více
@happynika a kde jsi byla? A jaky byl ten zakrok? A s odstupem pul roka je vsechno v poradku?
Mě to nebolelo skoro vůbec. už večer po jsem normálně mastila s našima karty a druhý den už jsem řídila. provoz normální.
@koblizek8 a musela jsi nosit slunecni bryle? Me uplne silene vadilo slunicko u rozkapanych oci.
Jen v den vyšetření, to bylo hrozný, a po zákroku to nebylo tak šílený jako po tom vyšetření, to se víc rozkapalo. ale jen ten den. pak už ne. nebylo to nic hrozného
@ixule ja jsem byla na PRK. Na lasik nemam dostatecne silnou rohovku. Na kdy jsi objednana?
@Hančíí píše:
@ixule ja jsem byla na PRK. Na lasik nemam dostatecne silnou rohovku. Na kdy jsi objednana?
až na začátek října, tak uvidíme
@Hančíí píše:
@ixule tak to je teda za dlouhooo…
jo jo, asi mají narváno
no ale ono to asi bude lepší, nebude tolik sluníčka a můžu se do konce léta v poho koupat ![]()
Ja jsem objednana na konci cervence. Koupat jsem slysela ze nemuzu tyden, nekde zas rikali 2-3 tydny. Jdu na Femtolasik, tesim se.
Ja jsem nesmela do bazenu mesic. Ale to diky tomu memu zakroku. U lasiku to urcite nebude tak dlouho…
Ja si rikam ze kdyz po tydnu se muze uz licit, kdy jsou malovatka primo na oku tak koupani v bazénu treba se slunecnima brylema by vadit nemuselo.
@lussinka píše:
Ja si rikam ze kdyz po tydnu se muze uz licit, kdy jsou malovatka primo na oku tak koupani v bazénu treba se slunecnima brylema by vadit nemuselo.
asi půjde o to, aby se ti nedostala voda do očí jako přímo, já osobně nevím, jak se plave s brýlemi, já mám hlavu věčně pod vodou
a samozřejmě tam musím koukat a to musí být asi opravdu zhojené, aby se tam nedostala nějaká infekce ![]()
@ixule jasny to chapu ani bx me nenapadlo se po tydnu potapet s otevrenyma ocima
myslela jsem ptoste s detma jit k vodě a ja bych si dala slunecni bryle aby mi tam nekapla voda ![]()