Laserová operace očí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
10.7.15 18:47

Já teda byla před půl rokem na mateřské a zvládla jsem všechno v pohodě… dva dny mě bolely oči, ale třetí den už jsem si zas vesela hrála s malým. Podle mě to fakt sotjí z to. Čočky už snad nikdy více

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
10.7.15 20:37

@happynika a kde jsi byla? A jaky byl ten zakrok? A s odstupem pul roka je vsechno v poradku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
10.7.15 22:50

Mě to nebolelo skoro vůbec. už večer po jsem normálně mastila s našima karty a druhý den už jsem řídila. provoz normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
11.7.15 07:46

@koblizek8 a musela jsi nosit slunecni bryle? Me uplne silene vadilo slunicko u rozkapanych oci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
13.7.15 11:13

Jen v den vyšetření, to bylo hrozný, a po zákroku to nebylo tak šílený jako po tom vyšetření, to se víc rozkapalo. ale jen ten den. pak už ne. nebylo to nic hrozného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
14.7.15 14:41

@lussinka @Hančíí tak jsem taky objednaná do Lexumu, na jaké jste byly metodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2273
14.7.15 14:50

@ixule ja jsem byla na PRK. Na lasik nemam dostatecne silnou rohovku. Na kdy jsi objednana?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
14.7.15 14:52
@Hančíí píše:
@ixule ja jsem byla na PRK. Na lasik nemam dostatecne silnou rohovku. Na kdy jsi objednana?

až na začátek října, tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2273
14.7.15 15:09

@ixule tak to je teda za dlouhooo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
14.7.15 15:28
@Hančíí píše:
@ixule tak to je teda za dlouhooo…

jo jo, asi mají narváno :nevim: no ale ono to asi bude lepší, nebude tolik sluníčka a můžu se do konce léta v poho koupat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
14.7.15 18:02

Ja jsem objednana na konci cervence. Koupat jsem slysela ze nemuzu tyden, nekde zas rikali 2-3 tydny. Jdu na Femtolasik, tesim se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2273
14.7.15 21:08

Ja jsem nesmela do bazenu mesic. Ale to diky tomu memu zakroku. U lasiku to urcite nebude tak dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
15.7.15 06:56

Ja si rikam ze kdyz po tydnu se muze uz licit, kdy jsou malovatka primo na oku tak koupani v bazénu treba se slunecnima brylema by vadit nemuselo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
15.7.15 12:39
@lussinka píše:
Ja si rikam ze kdyz po tydnu se muze uz licit, kdy jsou malovatka primo na oku tak koupani v bazénu treba se slunecnima brylema by vadit nemuselo.

asi půjde o to, aby se ti nedostala voda do očí jako přímo, já osobně nevím, jak se plave s brýlemi, já mám hlavu věčně pod vodou :mrgreen: a samozřejmě tam musím koukat a to musí být asi opravdu zhojené, aby se tam nedostala nějaká infekce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
15.7.15 15:40

@ixule jasny to chapu ani bx me nenapadlo se po tydnu potapet s otevrenyma ocima ;) myslela jsem ptoste s detma jit k vodě a ja bych si dala slunecni bryle aby mi tam nekapla voda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty