Laserová operace očí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31
25.10.14 13:29
@štastná máma píše:
Také mě dnes zaujala nabídka od OFTUMu.Na jejich stránkách mají úžasné (samé spokojené)recenze, ale mimo ty stránky jsem jiné nenašla. Byl tam někdo? Napište. Já se na operaci chystám, jen se nemůžu odhodlat :-)

Oftum není ani klinika, ale nějaké divné prostory na pankráci - oči rychle pryč. Používají jenom jednu metodu a to je vždy prů…
Slováci si sem dotáhli nějaké obskurní metody a teď vám to tady tlačí. Bacha jsou nejbolestnější (doslova škrábou, nebo leptají očka a pak laseují)a pak teprve laserují. :cert:

A kdo věří na spokojené recenze i tady jsou evidentně falešné, natož na jejich webu. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
25.10.14 21:47

Oftum

Reggie, zajímalo by mě jak to víte co píšete. Já tam byla, na každé oko jsem měla jinou metodu, obě metody dělají všude jinde také!!! Já jsem spokojená, moje matka byla v Lexumu já tam byla s ní, jen co se týče pesonálu, je Oftum stoprocentně lepší. A prostory? Si děláte legraci, kdyby sídlili v Motole tak jou lepší??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
27.10.14 06:33

Jenom říkám, že to není klinika, spíše nějký laserový koutek v administrativních prostorech. Plně rozumím tomu, že někdo chce podnikat, ale myslím si, že by vše mělo mít své meze. Každopádně, ani nedělají například Relex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
27.10.14 06:34

Teď jsem se mrkla na jejich web a je tam centrum:)
takže aspoň, že si nehrají na něco co nejsou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
27.10.14 13:34

Víte já myslím, že je v uvozovkách jedno kde to dělají, ale důležité jak a jak jsem psala, matka byla v Lexumu a jednání ani prostory mě tedy nenadchly. Příjde mi, že jste konkurence, že Vám tak vadí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
28.10.14 00:45

Tak osobně nejsem lékař, takže některé věci nemohu úplně zhodnotit, ale kliniky OFTUM se musím zastat. Rozhodně vím, že když jsem v OFTUM byla na vyšetření, tak se hovořilo minimálně o dvou metodách, z nichž ta starší (a bolestivější) mi z určitých důvodů nebyla doporučena a metoda Z-Lasik, kterou jsem podstoupila nebyla bolestivá prakticky vůbec (večer po operaci mi oči slzely, ale to bylo tak všechno).

Pokud se týká prostor tak upřímně jsem prošla před operací dvě kliniky a prostory v OFTUM mi přišly prostory rozhodně lepší než jinde, kde klinika sídlila ve staré budově, kde ačkoli přavažují lékařské ordinace, lze tam najít rovněž i jiné firmy, navíc na lékaře se tam čekalo vyloženě na staré zašedlé a studené chodbě, při příchodu na recepci jsem zase čekala hezkou chvíli prakticky ve dveřích (což tedy se 7 dioptriemi, když nelze mít kontaktní čočky a brýle nesnášíte, opravdu je tak na to, aby Vás někdo srazil) a jednání rovněž nic moc, takže jsem volila operaci v OFTUM.

S výsledkem jsem spokojená a pokud se týká referencí na kliniku či centrum, tak jednu z referencí, kterou mají na webu jsem psala já osobně, takže minimálně o té jedné referenci vím, že je pravá.

Rozhodně nechci dělat OFTUM reklamu, každému sedne něco jiného, navíc si myslím, že tento typ operací dopadá ve většině případů dobře ať jdete kamkoli, ale nelíbí se mi tvrzení, že reference na OFTUM jsou zde falešné. Navíc osobně jsem skutečně nejprve zvažovala dle referencí na internetu jinou kliniku a OFTUM mě svým přístupem přesvědčilo až poté, co mě na té první klinice dost zklamali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
28.10.14 04:59

Nejsem konkurence, ale v jedné klinice jsem pracovala jako sálová sestra. Jediné co můžu doporučit je při volbě kliniky se zaměřit na zkušennosti, kolik metod nabízejí(pro každého je lepší něco jiného) a prostory. Proč je tak důležité? No protože ty lasery jsou strašně :cert: háklivé na vzducotehcniku, vlhkost vzduchu a otřesy. Takže ano, pokud by byli v Motole, tak jim důvěřuji víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
20.12.14 15:55

Ahoj, před třemi týdny jsem podstoupila zákrok v Lexumu v Brně. Bylo to na akci a za obě oči jsem zaplatila 14tis. a měla jsem -6 dioptrií na obě oči. Po třech týdnech vidím skvěle, občas mám pocit unaveného oka, ale to jen večer. Ráno je to zase dobré. Jsem velice spokojena jak s klinikou tak se zákrokem. Odhodlávala jsem se 20 let a nelituji toho :-)

Doporučuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.15 21:33

moje zkušnost

Tak já jsem byla minulý měsíc v Lexum a zatím totální spokojenost a protože jsem se o laser zajímala, než jsem si vybrala takto, tak hlavně není dobré chodit tam, kde vám udělají v jeden den vstupní vyšetření a hned operaci, vypadá to, jako že to je komfortnější, ale určitě to nebude správně pro výsledek zákroku (a že to dost klinik dělá.-(
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.1.15 19:31

operácia očí

… ahojte 14.01.2015 mám ísť na operáciu očí nakoľko mám len jedno oko zlé chcela by som podstúpiť operáciu len jedného oka… Moja vada je tupozrakosť mam dioptrie 3-ku na ľavom oku a na pravom len 0,75 ale chcela by som si len to horšie dať operovať. Máte niekto skúsenosť s tupozrakosťou a aká je tam cena pri operácii jedného oka. A ktorú metódu by ste mi odporučili… Na operáciu som objednaná na kliniku s názvom Oční klinika Zlín. Za odpoveď vopred ďakujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
27.2.15 11:37

Oživuju diskusi, jdu 23. 3. na vyšetření do Lexum v Praze, chtěla jsem se zeptat, jestli jste tam v poslední době někdo byl a jak asi můžu čekat čekací dobu na operaci? pokud mi tedy operaci doporučí?
 díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
3.3.15 11:05

Lexum má nyní zajímavou nabídku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.15 12:17

@koblizek8 Ahoj :-) Operace jsou každý čtvrtek a pokud nebudeš nastydlá nebo mít opar, tak už 26. 3. bys mohla jít na operaci. Já si to posouvala o týden, protože jsem posera a chtěla jsem se na to psychicky připravit. Kdybych tušila, jak moc mi to změní život, přemlouvala bych je, ať mě odoperujou hned :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
3.3.15 13:40

@nezna_margarita fakt? no, tak to by bylo super…díky moc za odpověď. kdy jsi byla, jeslti se můžu zeptat, cos měla za vadu a jak se to podařilo?
 díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
3.3.15 14:07

@nezna_margarita
Jak moc to bolí? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek