Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja jsem byla na ocni klinice Lexum a 21.700 za obe oci i s dozivotni zarukou…
Omlouvám se jestli to někde v diskuzi je a já to přehlédla. Přijde mi že kdo jste byl na operaci, tak jste viděli blbě na dálku. A zaznělo, že vada musí být ustálená. Já mám brýle na čtení, prostě věkem hůř vidím, v mládí jsem brýle neměla. Zatím mám dvě dioptrie, začíná mě to štvát, že bez brýlí u opravdu nepřečtu nic ani nouzově. Byl jste někdo na operaci když máte brýle na blízko? A za pár let se to může zase vrátit?
Na Oftalu se mi líbí i to, že je právě hodně v centru Brna a mám to asi úplně nejblíže, ale díky za tipy ![]()
@Proto02 Za pár let se to může vrátit vždycky. Te´d už sice většinou poskytují doživotní záruku, má to ale jedno veliké ALE. Dost často se stává, že je rohovka tenká, nejde tedy znovu provést laserovou operaci. Pak je doživotní záruka k ničemu, jen pojem na smlouvě, aby se klient cítil dobře. ![]()
@Proto02 to už je vetchozrakost a tu laserem odstranit nejde. to by sis musela nechat dát do oka čočku nebo ten raindrop a to je drahé. na to žádné akce nebývají.
Ahoj já se chystám na vyšetření teď v pondělí do Gemini tak pak dám taky vědět ale slyšela jsem a četla jenom pochvalu tak snad se mi to potvrdí
Jinak je pravda že před operaci bych nesměla mit nějaky den čočky?
@Slanec me zakazali cocky tyden pred vysetreni - pry to zkresluje vysledky mereni a potom jsem nesmela mit cocky tyden pred zakrokem.
Neporadí někdo kam na vyšetření - operaci v západních čechách? popř. i Praha?
Holky a nebyva na splátky něco? Vim ze ma ted Lexum do konce cervna ale to nestiham kvuli hlidani male. Sla bych nejak konec srpna nebo zari.
@lussinka tam je dulezite do konce cervna se objednat na vysetreni, ne podstoupit zakrok, aby akce platila. Ja jsem po objednani cekala mesic na vysetreni a pak dalsi mesic na zakrok.
Aha tak to je potom neco jineho. Takze pokud se objednam do konce cervna takbude platit ta cena? To by jsme snad nejak zvladli
@Hančíí tak ksem se odhodlala a jsem objednana. Ty jsi byla na operaci? Jsem trochu nervozni ale tesim se
@lussinka ja jsem byla na operaci 12.5. A bala jsem se strasne, ale dnes jsem tomu rada. Je to bozi bez bryli a cocek ![]()
A ve kterem meste jdes?
@Hančíí v Praze, jsem ze severnich Čech, muzu ti napsat zpravu?