Laserová operace očí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46
28.6.14 15:02

Diky a jeste jedna vec, co ta dozivotni zaruka? Podepsala jste nejakou smlouvu? Chtela bych jeste dite a pry se po porodu muzou dioptrie vratit.Ps k tomu pesonalu.Pani doktorka byla velmi prijemna, ale za to recepcni dulezita jak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
28.6.14 16:34

Ano smlouva se podepisovala k tomu ještě papír o všech možných vedlejších účincích. Co se týká té záruky tak vím, že je v ceně zákroku, pro mě ovšem nemá moc význam, protože mám rohovku ztenčenou prakticky na normu, kterou klinika považuje za minimum (350 mikrometů). To je taky jedna z věcí, co na mě zapůsobila pozitivně, že Oftum má přísnější normu než některé kliniky, které někdy nechávají jen 300 mikrometrů. To jak silná rohovka Vám po zákroku zůstane záleží na počtu dioptrií (já měla přes 7) a na tloušťce Vaší rohovky, takže pokud nemáte nějak extrémně moc dioptrií, budete nejspíš moct záruku případně při zhoršení využít. Po operaci Vám dají do taštičky s léky i dokument, kde budete míti mimo jiné i údaj o zbývající síle rohovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
28.6.14 21:07

Dobre, dekuji zatim za info, trochu jste me uklidnila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
28.6.14 21:23

Tak držím palce ať Vám to dobře dopadne, já se taky bála a pak to bylo opravdu úplně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
15.10.14 21:48

@MelindaV Dobrý den MelindoV, mohla bych se zeptat, zda je také ve smlouvě nějaká zmínka o případném těhotenství, které by pak rušilo doživotní záruku? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
15.10.14 23:37

Takovej dotaz mimo:vyměnili byste se brýle čočky, když jste těhotní? Přece jen co když po porodu se zrak o kousek zhorší a ty skla jako jsou pělně drahé, vidím přes brýle ale prý by mi pul dioptrie navrch neškodilo. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Malen
16.10.14 10:26

@LenďaD jsem rok po oepraci očí. Teď jsem těhotná a ve smlouvě nic o těhotenství nemám. Takže kdyby se mi oči zhoršily díky těhu, měly by to uznat jako reklamaci a případně napravit. Ale jsem už v 25 týdnu a s očima problém nemám, takže věřím, že žáné komplikace nenastanou.

• Citovat
  • Upravit
Haaapi
18.10.14 21:16

Já osobně jsem podstoupila laserovou operaci očí. Byla jsem na ní minulý rok na podzim. Měla jsem opravdu velké dioptrie. Můj zákrok byl na oční klinice Oftal.cz v Brně a můžu říci, že mi ta operace pomohla.

• Citovat
  • Upravit
36504
18.10.14 21:17
@Haaapi píše:
Já osobně jsem podstoupila laserovou operaci očí. Byla jsem na ní minulý rok na podzim. Měla jsem opravdu velké dioptrie. Můj zákrok byl na oční klinice Oftal.cz v Brně a můžu říci, že mi ta operace pomohla.

Metady se změnily údajně k menší bolestivosti - jak moc to tedy bolelo a řezalo potom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
18.10.14 23:55

Dobrý den, pokud nedošlo k nějaké změně, tak tam žádná taková zmínka není, smlouvu jsem teď pro jistotu kontrolovala.

@LenďaD píše:
@MelindaV Dobrý den MelindoV, mohla bych se zeptat, zda je také ve smlouvě nějaká zmínka o případném těhotenství, které by pak rušilo doživotní záruku? děkuji
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Malen
20.10.14 08:17

Mě osobně to bodalo jen trochu a to jen odpoledne po zákroku, Druhý den mě už nebolelo nic. Co bylo nepříjemné, že pak po tom zákroku toho moc člověk nevidí. Sice jsemna to byla připravená, ale něco jiného je to čekat aněco jiného to prožívat. Viděla jsem velmi málo a hodně zamlženě, ale opě t jen odpoledne po zákroku.. Druhý den už to bylo v pořádku. Byla jsem v Gemini. Laserová operace očí diamant, minulý rok v prosinci.

• Citovat
  • Upravit
13
25.10.14 09:03

Můžu se Vás zeptat, zda je nějaké omezení, že malé děti na laserovou operaci očí nemůžou? Vím, že bych určitě měla zajít za očařem, ale první bych chtěla vědět, zda máte někdo tu zkušenost, že jste šli třeba s dítětem na tuto operaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
25.10.14 13:17

Dítě na operaci nemůže:(. Většinou se může na laserovou operaci až od 20 kdy je vada ústálená a oko už neroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
25.10.14 13:20

Údajně se dá operovat na slovensku, ale tam je to takové divoké. Vůbec slováci používají zastarelalé metody, kdy ti očka seškrabují a pak teprve laserují. Hodně bolestivé a nepřesné. Tak bacha když nějakou metodu tak minimálně femto lasik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
25.10.14 13:24

..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie