Laserová operace očí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.2.14 14:01

Laser a cocky pri zhorseni???

Jak je to potom s cockama, pokud se to zase za nejaky cas po operaci zhorsi? Slysela jsem, ze je to problem, ze cocka potom vadi a nesedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
21.2.14 18:11

@Smudlik malej ja jsem tedy neslyšela, že by se to časem zhoršilo - já to mám aspoň pořád stejný - na operaci jsem byla v r.2009 - jen že samozřejmě tato operace nechrání před nemocemi oka spojenými se starnutím jako u všech ostatních tj. stařecká dalekozralost, šedý zákal atpod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.14 13:08

Ahoj, já na laserové operaci byla a jsem spokojená. Vše proběhlo bez problému. Jelikož mám citlivější očka tak mi to bylo malinko nepříjemné, ale jinak to nebolelo. Už mám rok po operaci a prozatím vše v pořádku. Operaci mi dělali v očním centru Ziris. Koupila jsem mamce na narozeniny poukázku, tak doufám, že bude stejně spokojená jako já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
2.3.14 13:59
@Smudlik malej píše:
Jak je to potom s cockama, pokud se to zase za nejaky cas po operaci zhorsi? Slysela jsem, ze je to problem, ze cocka potom vadi a nesedi.

Problém je v tom, že se často změní zakřivení rohovky, čočky tedy jdou, ae musí se objednávat extra a jsou i dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
3.3.14 13:34

Ahoj, já byla na operaci v roce 2011, měla jsem 5 a 6 dioptriíí na oči..Teď mi na kontrole moje oční dr. naměřila skoro 2 dioptrie na obě oči..máte někdo stejnou zkušenost? Zhoršil se Vám po čase po operaci zase zrak???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
3.3.14 13:38

@hanulka Ano, často se to zase zhorší, ale většinou už ne na tolik dioptrií jako na začátku. Můžeš jít znovu - pokud budeš mít dost tlustou rohovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
3.3.14 13:54

Znovu radši ne :) Nesla jsem to dost těžce tu rekonvalescenci :( to mě fakt odrazuje…může být to zhoršení těhotenstvím nebo kojením?? po operaci jsem prodělala 2.těhotenství a rok kojila..třeba je to tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
3.3.14 14:36

@hanulka Co jsem tak četla, nemělo by to vadit.. Ale názory se různí, takže nevím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
4.3.14 08:03

@hanulka byla sem na opreraci v r.2009…staršímu synovi bylo v té době 5 let, mladší se narodil v r.2011, kojila sem ho do 2 let - tj. tím to nebude, spíš ti tu operaci zfušovali… zrak mám pořád stejnej jako tehdy tj. naproto bez dioptií…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.5.14 11:09

Ahoj,
trošku „potupně“ jsem se zde regnul, abych se na vás holky obrátil s žádostí o pomoc. Jak jsem tak vyčetl, máte „to“ již některé za sebou. A já teď hledám někoho kdo byl na femto lasiku laseru? Rozhoduju se mezi Oční centrum a klinika Lexum. Oční centrum jsou dražší a četl jsem pár nepěkných recenzí, takže ocením zkušenosti i zde. Pokud se tedy najde hodná osoba, který by to se mnou probrala, budu rád!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
13.5.14 13:28

Holky, psala jsem zde nedávno, že se mi po 4 letech od operace zhoršil opět zrak, mám na každé oko 2 dioptrie, tak jsem se objednala do oční kliniky Gemini, kde mi operaci dělali, na kontrolu..Klinika nabízí doživotní záruku, takže je možné, že mě operace čeká znovu..byl jste někdo na reoperaci? Je možné, že se mi i po druhé operaci zrak opět zhorší?? Nevím, jestli do toho mám jít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
13.5.14 18:29

@hanulka Možné to určitě je, to ti nikdo nezaručí. Riziko je i to, že se ti ztenčuje rohovka.. Ale uvidíš, co ti řeknou, je to na tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
13.5.14 18:46

@hanulka 100 % ti nezaručí nikdo nic v celym životě…

já měla laserovku před 5 lety a naprosto v pohodě a neznám nikoho, komu by se to zhoršilo… pokud to máš takto, tak bych spíš řekla, že ta operace byla zfušovaná - tzn. že bych si to pro jistotu nechala opravit uplně někde jinde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
13.5.14 20:30
já měla laserovku před 5 lety a naprosto v pohodě a neznám nikoho, komu by se to zhoršilo… pokud to máš takto, tak bych spíš řekla, že ta operace byla zfušovaná - tzn. že bych si to pro jistotu nechala opravit uplně někde jinde!

Já měla před víc než deseti lety a zhoršilo se mi to, opět už potřebuju brýle. Takže tak. (teda nenosím je)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
13.5.14 20:30

A opravdit někde jinde - to už by nebylo v ceně. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie