Laserová operace očí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46
26.5.14 16:07

operace

Ahoj, mají teď akci v Oftumu na bezkontaktní operaci, nevidím na dálku, prý to bolí více, než ta druhá, ale dr. upřednostnuje tuto. Máte zkušenost, díky bojím bojím, ale už nechci být slepá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
28.5.14 17:31

Ahoj..ja byla cca pred rokem na neovizy a zrak se mi aky zhorsuje.. bylo nas 11ve skupince a 6ma problemy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
28.5.14 18:00
@lenyss píše:
Ahoj..ja byla cca pred rokem na neovizy a zrak se mi aky zhorsuje.. bylo nas 11ve skupince a 6ma problemy..
Šest? Tak to je šílené! :-O
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
29.5.14 16:51

Lenyss, neovize je klinika nebo druh operace??? Já si koupila i toho Oftum tak snad to dopadne dobře :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
29.5.14 19:05
@Jana2180 píše:
Lenyss, neovize je klinika nebo druh operace??? Já si koupila i toho Oftum tak snad to dopadne dobře :think:

neovize je klinika v brne..a v praze je duovize.. a byla sem na neo lasik hd. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.14 21:54

Také mě dnes zaujala nabídka od OFTUMu.Na jejich stránkách mají úžasné (samé spokojené)recenze, ale mimo ty stránky jsem jiné nenašla. Byl tam někdo? Napište. Já se na operaci chystám, jen se nemůžu odhodlat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
30.5.14 10:55

Štastná mámo, já si tu operaci koupila, Oftum je prý špička v SR, tady to nedávno otevřeli. Má oční říkala ať do toho jdu, je to ten starší typ operace, ale bezpečnější, rohovka se šekrábne :lol: a pak přirozeně dorůstá a v případě, že by se někdy zrak zhoršil, může se bez problémů reoperovat, protože zůstává té rohovky více, ale bolí to trochu více. Ten novější typ rohovku prostě seřízne, prý to je hlouběji a tím,,méně,, bezpečné, samozřejme jsou bezpečné obě. Jen ty recenze na GOogle jsem nenašla, to mě trochu znervozňuje, poku něco najdete sem s tím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
30.5.14 18:32

Irenko, jestli bude čekat přítel zda něco vyhraje, aby se dočkal :D to nic ve zlém…koukala jste na ten slevomat mají jedno oko za 10000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
25.6.14 19:18

Zdravím, byla jsem 20.3 na femto lasiku, konkrétně v klinice Oftum a s výsledkem jsem spokojená, ze 7 a 7,25 dioptrií mi zbyla na každém oku cca 0,25 dioptrie, čímž brýle ani kontaktní čočky nepotřebuji a vidím lépe než před operací s kontaktními čočkami. Jestli se vada časem zhorší těžko odhadovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
25.6.14 21:57

Melindo, a kdo vás operoval? Ta vaše operace byla ta bolestivá či nebolestivá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
25.6.14 23:37

Operoval mě doktor Tomáš Juhás mladší, byl opravdu v pohodě, a operace nebyla vůbec bolestivá, nevím, jestli je to jen moje zkušenost, nebo je to na klinice standart, ale do očí mi před operací kapali anestetikum 5× a pošesté ještě přímo na sále (slyšela jsem, že někde kapou např. jen 3×), takže oči byly opravdu znecitlivěné. Večer po operaci jsem pak byla dost citlivá na světlo, ale neoznačila bych to přímo jako bolest. Byla jsem na metodě Z Lasik - femtosekundový laser, jiné metody jsou prý bolestivější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.6.14 17:20

MelindaV také jsem byl v http://oftum.cz a mám pouze dobré zkušenosti. Já jsem jim nejprve ani nevěřil, že se jim podaří zredukovat moje 5ky dioptrie a že tyto laserové operace jsou čistě podvod. Rodina mě však přesvědčila a tak jsem šel a také jak je zde zmíněno mě operoval pan doktor Juhas a jsem naprosto spokojen. Moje brýle jsme s manželkou rozbili a zahodili. Asi 2-3 dny mě to ještě tak svědilo jako kdyby, ne bolelo a po týdnu už jsem viděl úplně na 100 procent.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
27.6.14 20:14

Standa99: Tak to já jsem si nikdy nemyslela, že je to podvod, spíš jsem měla obavu, jednak, že mých více než 7 dioptrií je trochu hodně a nepodaří se je odstranit všechny, ale vyšlo mi to pěkně, a pak jsem měla ještě strach z toho, že mě s ohledem na moje chronické zdravotní problémy nebudou chtít operovat, protože zde bylo trochu (v mém případě spíš hypotetické)riziko horšího hojení, ale v Oftum se nezalekli, za což bych jim chtěla poděkovat, a opravdu vše proběhlo zcela bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
28.6.14 14:05

Mohu se zeptat obou, co vas vedlo zrovna do Oftum kliniky, kdyz jich je tolik. Ja prave na tuto nemohu najit zadnou recenzi aale jiz mam vouchery a nejistotu trochu take, diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
28.6.14 14:51

Já jsem teda volila jednak proto, že ten jejich Z lasik měla být nejšetrnější metoda a jednak mi vyhovovalo, že když jsem se ještě před objednáním zeptala mailem na pár věcí(ve vztahu ke zdravotnímu stavu a operaci), tak mi odepisovala přímo lékařka, nikoli recepční či osoba na podobné pozici, a jak tomu na řadě klinik bývá (osobní zkušenost), takže to na mě působilo seriózněji. Reference jsem pochopitelně na internetu hledala taky, je pravda, že v ČR jich moc nemají, ale lze dohledat reference na Slovenskou kliniku, kterých je více.

Na druhou stranu si myslím, že reference na internetu nejsou všechno, sama jsem operaci zvažovala dlouho, více než rok předtím než jsem na ni šla, takže jsem právě hledala dost i ty reference a musím říct, že například jednak klinika, která v Praze působí už dlouho a měla jsem z referencí pocit, že patří k těm nejsolidnějším, se v mém případě zachovala naprosto neprofesionálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty