Laserová operace očí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7240
28.7.13 19:55

@nezna_margarita Tak na tohle se můžeš zeptat i po telefonu, to přece není problém. Stejně tam musíš zavolat, když se chceš objednat, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.13 20:40

@rejžička můžeš se i písemně objednat a dotazovat.Ale jsem netrpělivá a než bych se dočkala odpovědi třeba. Tady jsem doufala, že někdo odpoví dřív, kdo má zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
28.7.13 21:04

@nezna_margarita Myslím, ze určitě te nevyhodi. Je to spis takovy doporučení, aby jsi nemela za rok mimco a dioptrie zpátky, protoze se to muže stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
28.7.13 22:26

100% nevyhodi mas treba u Duovize dozivotni zaruku a sami na strankach pisou ze netreba cekat po detech ze by mel clovek vyuzit toho jit co nejdriv a co nejdriv se zbavit bryli…
Taky jsem slysela mluvit v tv dr a rikala ze v tehotenstvi muze zena videt hur ale pak se to spravi…
Ja byla a jsem spokojena, splnenej sen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
29.7.13 10:14

@nezna_margarita né to ne, tam je jen nebezpečí, že při tom když tlačíte při porodu teoreticky mohou popraskat žilky v očích…ale to můžou i když na tu operaci nejdete…jen se to musí uvádět jako větší riziko, aspoň mě to takhle doktor říkal, šla sem na laser v r.2009 a to už sem měla 5-tiletýho syna, v r.2011 se pak narodil druhý syn pak sem po dalším roce šla na kontrolu a všechno v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.13 17:36

Děkuju vsem za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michal.Uhuru
29.7.13 20:58

Dvě známé podstoupili laserový zákrok očí před porodem a oboum se dioptrie vrátili po porodu.

• Citovat
  • Upravit
1498
30.7.13 12:58

Minuly ctvrtek jsem byla v gemini na laseru a prave na to tehotenstvi jsem se ptala, mam 4,5 letou dceru a dalsi zatim neplanuji, neni s kym, ale do budoucna neni vyloucene ze. a pry to vubec neni zadny problem.
jsem max. spokojena a muzu jen vsem doporucit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
21.9.13 21:06

Lexum

DObrý den, chtěla bych se zeptat zda jste ANNETTE7 podstoupila operaci očí na klinice lexum. Jdu na ni v úterý a chtěla bych se zeptat jak je to po operaci. Mám ročního prcka tak se chci připravit co mě čeká. Sice mi říkali co a jak, ale byla jsem tak nervozní, že mi to nějak vypadlo… :-D a jsou lepší vlastní zkušenosti. Děkuji za příspěvky, které mi pomohou. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
22.9.13 08:43

@makyna14 Já bohužel neporadím. Na operaci se chystám po Novém roce. Držím palce a třeba se ještě ozve někdo, kdo jí podstoupil. :mavam:

Příspěvek upraven 22.09.13 v 15:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
22.9.13 11:12

@makyna14 no tak já byla na laserovce v r.2009, kdy bylo prvnímu synovi 5 let - po operaci sem byla jak upír :lol: takže sem musela mít všude zataženo a vadilo mi světlo + mě ty oči jakoby svědili, ale nesmí se na to sáhnout (nebolelo to)…takže ten první den sem byla jen zalezlá v posteli…a o kluka se staral manžel, já nebyla schopná, ale to bylo fakt jen jeden den, pak už to bylo v pohodě…prostě to světlo mi vadilo asi i tim, že sem na tý operaci byla v srpnu v rozpuku léta, v zimě je to o něčem jiném :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
22.9.13 20:31

@brumdinka A kde jsi byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
22.9.13 20:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.13 21:02

Ahoj:-)Tak jsem se konečně rozhoupala a včera jsem byla na vyšetření. Příští tyden jdu na operaci. Začínám se těšit i bát zároveň. Když se to povede a neoslepnu, tak pak napíšu dojmy. Držte mi pěsti štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
7.11.13 12:10

No super závidím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie