Laserová operace očí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
24.6.15 00:26

Pro Slanec: Zdravím, zajímám se teď také o laserovou operaci, tak jsem se chtěla zeptat, jak dopadlo tvé vyšetření u Gemini? Jaký měli přístup a kdes byla, jestli v Praze? Četla jsem nějaké diskuze a všude doporučují Gemini ve Zlíně, ale pro mě z Prahy je to dálka a na to že se pak má stále jezdit na kontroly tak bych radši šla tady někde v Praze.
Nemá tady někdo z Vás zkušenost z Lexumu nebo Oftumu v Praze? Po některých recenzích se docela operace bojím, když jsem četla že jim oči pokazili ještě více než to měli předtím (klinika počernice)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
24.6.15 12:34

Já byla v Lexum v Praze a byla jsem spokojená. s přístupem i s výsledkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
25.6.15 22:29
@kobliha3 píše:
Pro Slanec: Zdravím, zajímám se teď také o laserovou operaci, tak jsem se chtěla zeptat, jak dopadlo tvé vyšetření u Gemini? Jaký měli přístup a kdes byla, jestli v Praze? Četla jsem nějaké diskuze a všude doporučují Gemini ve Zlíně, ale pro mě z Prahy je to dálka a na to že se pak má stále jezdit na kontroly tak bych radši šla tady někde v Praze.
Nemá tady někdo z Vás zkušenost z Lexumu nebo Oftumu v Praze? Po některých recenzích se docela operace bojím, když jsem četla že jim oči pokazili ještě více než to měli předtím (klinika počernice)…

jsem na tom podobně, taky o tom uvažuji, ale bojím se :think: :nevim: jsem sice z Plzně, ale Praha není problém, Zlín už je tedy dost z ruky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peťulka2608
26.6.15 12:18

@ixule tak jsem take objednana. Geminy maji akci pulka ceny dolu…,ale takx mam docela strach…

• Citovat
  • Upravit
Peťulka2608
26.6.15 13:33

@Proto02 v gemini to delaji, tak koukni

• Citovat
  • Upravit
176
1.7.15 14:33

operace

Pro kobliha3: Ahoj vystupní vyšetření probíhalo tak že mi změřili znovu zrak, nitrooční tlak atd. Pak jsme si sedli a probrali možnosti. Pan doktor byl perfektní všechno mi vysvětlil a odpověděl i na otazky takže to na mě pusobilo dobře tak uvidime :). Jinak ja jsem z Brna, takže jsem využila jejich pobočku zde, ale na stránkách jsem se divala že mají pobočku i v PRaze. Na zákrok jdu za dva dny tak pak poreferuju víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
1.7.15 17:29

@Slanec ahoj a jak dlouho trvalo to vysetreni? Pry se nesmi nosit cocky ani pred operaci a za jak dlouho od vysetreni te objednali na operaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
2.7.15 11:10

očka

Lussinka: Tak vyšetření trvalo asi 2 hodky cca? A s těma čočkama u mě to bylo tak, že tyden před vyšetřením nenosit čočky a potom 5-6 dni před zákrokem. Jinak na operaci můžeš nejdřiv za cca dva dny po vyšetření, ale většinou se čeka alespon dva tydny než je volny termin. My jsme se na operaci dohodli za 5 tydnu od vyšetření…Já jsem byla v té brněnské gemini mají tam ted i slevy pulka ceny dolu. Takže jestli voliš je tak nevahej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
2.7.15 11:13

Chytřejší budu ale ještě vic až v patek to ti popišu i zakrok budeš li chtit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
2.7.15 19:08

@Slanec urcite chci vedet vsechno :D jinak jsem zvolila Lexum, maji taky akci za pulku. Dnes prvni den po 14letech kdy mam cely den bryle :mrgreen: a je to desny :zed: uz aby to bylo za mnou vsechno 8o tobe drzim palecky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
2.7.15 19:39

Ahojky, taky přemýšlím nad operací. Slyšela jsem spoustu názoru pro a proti… myslíte, že je lepší jít až po porodu? mám 26 let a dioptrií mám docela málo, jen 1,5 a 0,7 a do dálky + astigmatismus. Ale s čočkama moc dlouho nevydržím, mám pocit, že mi po půl dni jakoby stahují oči a bez brýlí mě i s tak málo dioptriemi bolí hlava, tak přemýšlím nad tím laserem. Co byste mi radili, šli byste do toho?
Někdo zase tvrdí, že pro tak málo dioptrií je zbytečné a škoda vrtat do očí… tak opravdu nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
2.7.15 19:45

Ja nevim no, me prijde take zvytecne s tak malo dioptriemi chodit na operaci. Co zkusit jine cocky? A zda se po porodu oci zhorsi nebo ne tezko rict. Nekomu ano a nekomu ne. Ja tedy uz mam po dvou porodech a oci se mi nezhorsili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
3.7.15 07:45
@lentilk píše:
Ahojky, taky přemýšlím nad operací. Slyšela jsem spoustu názoru pro a proti… myslíte, že je lepší jít až po porodu? mám 26 let a dioptrií mám docela málo, jen 1,5 a 0,7 a do dálky + astigmatismus. Ale s čočkama moc dlouho nevydržím, mám pocit, že mi po půl dni jakoby stahují oči a bez brýlí mě i s tak málo dioptriemi bolí hlava, tak přemýšlím nad tím laserem. Co byste mi radili, šli byste do toho?
Někdo zase tvrdí, že pro tak málo dioptrií je zbytečné a škoda vrtat do očí… tak opravdu nevím…

mám to stejně jako ty, jenom postupem let mám už asi 1,25 a 1,75, což taky není zrovna moc, ale čočky s občas beru a po pár hodinách jsem ráda, když je vyndám a to už jsem jich vyzkoušela dost :nevim: Osobně se mi po porodech (přirozený tedy jen jeden, myslím, že ten tlak je asi důvodem zhoršení dioptrií u někoho) oči nijak nezhoršily, možná o fous, to nepoznám. O operaci uvažuji už dlouho, ale čekala jsem právě až po dětech a taky až se ty dioptrie maličko zhorší, budu muset taky někam vyrazit pro nějaké info. :think: Malej mi zrovna zničil poslední brýle, tak přemýšlím, zda dávat 8 tis. za nové, nebo zkusit tu operaci. Hlavně při sportu je to bez brýlí k nezaplacení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.7.15 14:34

@Slanec: Děkuju za info. Budu ještě čekat na další info :) A prosím jestli bys napsala jaký si měla zákrok? Oni ty metody nazývají různě… Já přemýšlim o Lexumu protože na nim byl táta před 20 lety a má to furt dobrý..Jenže si už prd pamatuje, takže ten mi toho k tomu nic neřekl :D A ty gemini vypadají taky dobře a četla jsem na ně dobré recenze. Prosím teda o info :) jak to trvalo, jak byli hodní, jestli to bolí i den po tom (plánovala jsem jít pak 2. den hned do práce) :D
@koblizek8: a jakou jsi měla metodu? Píšou tam o nějakejch 4 metodách a každá vypadá že má svý pro a proti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
5.7.15 09:19

NO je to těžký rozhodování, zas na druhé straně, jak říká manžel, když si budu cpát do očí čočky následujících cca 20 let, taky to nebude pro oči asi ta pravá písnička… objednám se na vyšetření asi do Lexumu (hlavně díky současné akci)… je mi jasný, že tam to budou propagovat a přemlouvat mě do toho, ale chci od nich slyšet pro a proti, zkusím pak možná ještě klasického očaře na jeho názor. Čekám, že ten bude zase opačný :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty